אין לך סיכוי "סופת שלג כסופה" וחוץ מזה אנ'לא נושכת אנשים שאני לא מכירה.
L lori4 New member 22/8/03 #81 אין לך סיכוי "סופת שלג כסופה" וחוץ מזה אנ'לא נושכת אנשים שאני לא מכירה.
R Ray girl New member 22/8/03 #82 מיאוווווווווווווווווווווו *נתלת על לורי, ומה לעשות אני כבדה XDDDDDDDDDDDDDDDDD*
L lori4 New member 22/8/03 #84 *לורי בשלבי החנקות* קני רדי ממני או שאני אעיף אותך מהעץ ואז אצא לרדוף את החתול-קואיצ'י שלך ואתלה אותו מהעץ הכי גבוה שאני אמצא, אני נשבעת שאני אעשה את זה אם לא תרדי לי מהגב ע-כ-ש-י-ו.
*לורי בשלבי החנקות* קני רדי ממני או שאני אעיף אותך מהעץ ואז אצא לרדוף את החתול-קואיצ'י שלך ואתלה אותו מהעץ הכי גבוה שאני אמצא, אני נשבעת שאני אעשה את זה אם לא תרדי לי מהגב ע-כ-ש-י-ו.
ו ווילו רוזנברג New member 21/8/03 #10 נגד טאקוייה... תחשבו על זה ככה- קוג'י כבר יצא,הוא צריך את טאקוייה לצידו,שינחם אותו ^-^
G Goggle Girl New member 21/8/03 #31 הם.... אחד משלושת נערי המשקפת שאני חולה על כולם או על הדבר הכי קרוב לקוג'י שלי? אני נמנעת :X
L Light woman New member 21/8/03 #44 מקרה=מראה... ועכשיו... נייקו... בואי כבר לצ'אט מעצבנת>< אני מחכה כבר 10 דקות שלמות! ><
R Ray girl New member 21/8/03 #45 יש לי רעיון! בואי לצ'אט של זולו->הצ'אט של זולו בשיתוף עם תפוז->חדר: מיאו
L Light woman New member 22/8/03 #53 LOVE U^^ ואחרי שדיוויס סוףסוף יעוף אני אעזור לך להדיח את טאי, ואז את טאקויה, ואז קואיצ'י המקסים שלנו ינצח^^ ייייייייייייייי! ^^
LOVE U^^ ואחרי שדיוויס סוףסוף יעוף אני אעזור לך להדיח את טאי, ואז את טאקויה, ואז קואיצ'י המקסים שלנו ינצח^^ ייייייייייייייי! ^^