דבר כזה עוד לא היה

יאקומו

New member
כל מה שעשיתם למסכנים עד עכשיו....

קוקיות, גרירות, שמלות.... o_O... בקיצור- פחד אלוהים......

lori4

New member
אם אני אראה עוד.....

קואיצ'י/קוג'י עם קוקיות, שמלות, צמות, בורוד וכול דבר אחר שהספקתם לעשות להם אני אקפוץ מהגג. כאילו לא איכפת לי שתתעללו בקוג'י אבל למה בקואיצ'י????

Light woman

New member
תסתכלי איזה חמוד...^^

*מראה ללורי את קוג'יצ'י עם צמות עם קוקיות ורודות ושמלה ורודה עם פודל ורוד תואם ועם ארנק גדול וורוד* נכון שהוא פשוט..... ורוד? ^^

lori4

New member
*בוהה בענבר לרגע.....

ואז מתחילה לחשוב, מהו הגג הכי גבוה באזור* אה מצאתי *מצביעה על הגג הנידון*, תופסת את האופניים ומתחילה לרכב לשם, בצרחות.

Light woman

New member
אה! לא! חשבתי שאני אמורה לקפוץ!

אופס? 0.0; קוג'יצ'י *רודף אחרי לורי בורוד* לורי אל תעשי את זה! *תופסת אופנוע ים ומתחילה לרכוב עליו, ונזכרת שאנחנו לא בים* אה, שיט. אבל יש שם שלולית^^ יי! קוג'יצ'י*תופס אופנוע ורוכב ללורי* או פריטי 0.0 גם אני רוצה! *תופסת לעצמי ג'יפ ורוכת ליד לורי* איזה כייף^^ *צורחת גם* יי^^

lori4

New member
*מסתכלת אחורה לכיוון ענבר וצורחת*

תזהרי.....מהעץ.... (שלושית? באמת?איפה? איפה? איפה??????, אממ סטיתי מהנושא) *עוצרת את האופניים ומסתכלת על קוג'יצ'י רוכב, ועל ענבר שנתקעה בעץ האקליפטוס* ממממ ענבר? ענבר? ע-נ-ב-ר *ענבר בוהה בי*(הערת הכותבת "סוף-סוף") הקוג'יצ'י שלך עומד להכנס לתוך תחנת האוטובוס אם הוא לא יפסיק להשתגע עם האופנוע.

Light woman

New member
לייט לאהוב אקליפטוס *מחבקת את העץ*

לייט מחבקת העצים^^ חי חי *נופלת* פיקולו: אמרתי לכם שיש לה בעיות נפשיות *מרים את לייט* אבל לללללללללאאאאאאאא.... מישהו הקשיב לי? ואתה! קוג'יצ'י! תחזור לכאן מיד או שלא חקבל עוגיה! קוג'יצ'י: לא!!! קוג'יצ'י רוצה עוגייה... ;.; *הולך אחרי פיקולו ולייט* אני:"או... לעץ צמחו מחושים... והוא הפך להיות ירוק... לאן אנחנו הולכים אדון עץ ירוק? *מתעלפת שוב* פיקולו *נאנח* הנה קח עוגייה... *זורק לקוג'יצ'י עוגיה* קוג'יצ'י: גייה! *טורף את העוגיה* לורי: 0.0 *BLINK* טוב לפחות קואיצ'י שלי נשאר איתי... *מסתכלת אחורה ולצדדים* קואיצ'י? קואיצ'י~?! איפה אתה?!!!

lori4

New member
*רועדת מאימה*

קו...קואי...קואיצ'י?????????, יש לי אחד???????? איפה הוא? אה הנה עכשיו הזמן ללכת למקום שממנו לא חוזרים קואיצ'י חמודי..... *לוקחת פייזר ומאדה את הקואיצ'י, נאנחת* ענבר?? ענבר?? ענבר???? מה את עושה על העץ???? תרדי משהו *בוהה בענבר באימה כפולה ומכופלת, פונה לפיקולו* נו כבר אתה היצור עם הכוחות קסם, תוריד אותה עכשיו
*פיקולו עושה משהו עם הידים וענבר מרחפת לגג של הבניין שממנו רצתה לורי להתאבד* מה??? *BLINK* הייתה אמור להוריד אותה לא להעלות אותה לגג
. "למי שהצטרף אליו רק עכשיו תקציר קצר של הארועים: אני אמרתי שאם אני אראה את קוג'י/קואיצ'י בשמלות, קוקיות, צמות ובוורוד וכול דבר אחר שהם עשו להם אני אקפוץ מהגג. ענבר הראתה לי קואיצ'י לבוש בשמלה עם קוקיות והכול ורוד(עם ארנק ורוד אפילו) אני כמובן ברחתי בצרחות, דבר שגם לכך שענבר רדפה אחרי ומכיוון שהיא לא מכירה את האזור, היא נתקלה בעץ אקליפטוס. פיקולו בא לעזרת, הציע לקוג'יצ'י עוגיה ועזר לענבר לקום. אני גיליתי שגם לי יש קואיצ'י ואידתי אותו. לאחר מכן ענבר התחילה לטפס שוב על עץ האקליפטוס ואני אמרתי לפיקולו להוריד אותה אבל פיקולו פשוט גם לה לרחף לגג של הבניין ממנו רציתי להתאבד" ההמשך יבוא....בהודעה הבאה....

Light woman

New member
אוו.... עננים.... הי הנה פיקי^^ ואו

הוא כזה קטן^^ אווו.. ונה לורי... הי! אני כמו גוהאן צ'אן! אני יכולה לעוווווווווווווווווווווווווווף! *קופצת מהבניין* *לורי כמעט חוטפת התקף לב* תעשה משהו! פיקולו: תירגעי... זה הפעם ה29890 שהיא עושה את זה.... *עף ותופס את לייט באוויר, ואז נוחת על הקרקע* ואין לי כוחות קסם, אני רק חייזר חתיך גבוה ושרירי שבא מנאמק^^ קוג'יצ'י: עוגיה? מישהו? עוגיה? אני: *מתעוררת* וואו! מה קרה? לורי^^ כמה זמן לא התראינו^^ טוב אני חושבת שאני הלך לישון עכשיו^^ *נרדמת ונופלת על קוג'יצ'י* קוג'יצ'י: לילה טוב... *נרדם גם*

lori4

New member
*בוהה(בפעם הרביעית או החמישית)....

בלייט, אחר כך בפיקולו, אחר-כך בקוג'יצ'י* מממ יקח לי ללכת למרפאה ולחזור 10 דקות , הם יכלו להישאר לבד??? פיקולו: בטח אני אשאר פה ואשמור עליהם. *ממלמלת* מזה בדיוק אני דואגת, *בקול רם* אל תזוז מילימטר. *עולה על האופנים, רוכבת למרפאה וחוזרת, אין לייט, פיקולו או קוג'יצ'י באזור* ללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאא

Light woman

New member
*מתעוררת ורואה נמלים למטה*

רגע, זה לא נמלים, זה אנשים!!! פיקי? לאן אנחנו הולכים? פיקולו: רחוק מהמוזרה הזאתי שחושבת שאני קוסם או משהו... קוג'יצ'י נמצא ביד השניה... קוג'יצ'י: אהה!! עוגיה ענקית רוצה לטרוף אותי!! *מתעורר ובוכה על הכתף של לייט* אל תדאג קוג'יצ'י *מחבקת את קוג'יצ'י* אם זה יקרה אני אוכל את העוגיה והיא לא תתקוף אותך^^ *פיקולו נוחת עם לייט וקוג'יצ'י באמצע יער נידח* פיקולו: עכשיו אני הולך לאסוף עצים, ואתם תישארו כאן, ברור~?! *עף והולך לאסוף עצים* וואו כמה חיות יש כאן^^ שלום אדון סנאי^^ *לייט הולכת לאיבוד בתוך היער* קוג'יצ'י: *אגוז פקאן נופל לו על הראש והוא מתעלף וחוטף אותו ארנב* המשך יבוא... או שלא? דו דו טופז...... סטגדוש דאם!

lori4

New member
*משוטטת ברחבי הצפון*

(ענבר נחתה ביער נכון? אז צריך להגדיל את טווח החיפוש) ע-נ-ב-ר, ע-נ-ב-ר, נו נמאס לייייייי ע-נ-ב-ר קוג'יצ'י חמוד בוא אלי יש לי עוגיות שוקולד-צ'יפס, עוגיות טעימות קוג'יצ'י. *רעש גדול, נעצרת ויורדת מהג'יפ(של ענבר), מזיזה קצת(הרבה) שיחים ורואה את פיקולו ולידו אגוז פאקן* מממ להשאיר או לא להשאיר זאת השאלה(שקספייר? מה עובר עלי? אה סטיתי קצת חזרה לסיפור) טוב נו נקשור אותו ונעמיס אותו על הג'יפ *עושה את מה שאמרתי שאני אעשה ע"ע שורה לפני זאת*. קוג'יצ'י יש לי עוגיות בוא אלי קוג'יצ'י אתה אוהב עוגיות נכון? בוא הנה.....ק-ו-ג-'-י-צ-'-י. (לייט אולי נעביר הכול לקובץ וורד ונבקש מסטטה(ליסטה) להכניס את זה בתור סיפור?)

Ray girl

New member
מיאו!

*פתאום באמצע שום מקום מגיעה ילדה וחתול (עלווווווב)* קואיצ'י: מיאו!!!!!!!!!!!!! *שורט את קוג'יצ'י בצמות והפנים* *מלקק את היד*

Light woman

New member
אין לי בעיה עם זה... רעיון נחמד^^

אוי תראו! ארנב0.0 שלום אדון ארנב^^ *מקפצת אחרי הארנב* אוי תראה אדון ארנב הנה אדון מפלצת נעקית שטורפת כל דבר חי! שלום אדון מפלצת ענקית שטורפת כל דבר חי^^ הי! הנה קוג'יצ'י! *מקפצת לעבר קוג'יצ'י ומחבקת אותו* התגעגעתי אליך^^ קוג'יצ'י: גם אני! אני לעולם לא אפרד ממך שוב! ;.; הארנב הרשע הזה חטף אותי אבל המפלצת הענקית שטורפת כל דבר חי עזרה לי! *מצביע לעבר שלד של ארנב ואז מחבק את לייט ונדבק לה למותן* לייט: אז קדימה בוא נלך! קוג'יצ'י: לאן? לייט: זאת שאלה מכשילה? קוג'יצ'י: רק אם השאלה שלך היא מכשילה. היא מכשילה? לייט: רק אם שלך מכשילה, אבל שלי לא מכשילה אז שלך לא מכשילה אז גם השאלה הזאת לא מכשילה כי השאלה שלי לא מכשילה ומכאן ששלך גם ללא מכשילה ואם זה אז כל השאלות לא מכשילות! קוג'יצ'י: נכשלתי במבחן? לייט: זאת שאלה מכשילה?...

Ray girl

New member
זאת שאלה מחשילה! XD

*תולשת לקוג'יצ'י שערה אחת* מוהאהאהא! אני מרושעת!

למעלה