דבר כזה עוד לא היה

Light woman

New member
אה! לא! קוג'יצ'י שלי! ;.;

קוג'יצ'י: **בוכה ומתפרק על לייט* לייט: *זועמת ומקצצת לקואיצ'י את הציפורניים ומחליפה את הלק השחור של נייקו לורוד ירקרק זוהר מזוויע* מוהאהא! אף אחד לא נוגע בקוג'יצ'י שלי! >< קוג'יצ'י: מי הירו ;.; לייט: ^^ *מחבקת את קוג'יצ'י* אני לא אתן לאף אחד לפגוע בך! מסכן שלי;.;

lori4

New member
*מגיעה עם פיקולו והג'יפ....

בדיוק בזמן להפריד בין המריבה של לייט וקני* אני(עצמי,אנוכי): סוף-סוף מצאתי אותך לייט, לאן בדיוק חשבת שאת הולכת??????????????????????????????????? לייט:זאת שאלה טובה, ממממ זאת שאלה מכשילה??? *Blink* אה??? לא זאת לא והבאתי לך את פיקולו, קני, לא קני תעזבי את קוג'יצ'י של לייט, קני ת-ע-ז-ב-י לפ-נ-י ש.... *מסתכלת בערנות על הריב שהולך בין קני ללייט ומלטפת את קואיצ'י-חתול ושורקת לעצמי*

Ray girl

New member
מיאו!!!!!!!!!

*בטעות נותנת ללורי כאפה* אופס... *בורחת בצעקות בזמן שלורי רודפת אחרי עם סכין* אמאאאאאאאאאאאאאאא

lori4

New member
תשכחי את הסכין.....

*משתנה למצב זאב* אני נותנת לך 10 שניות, ואז אני אצא אחריך *קני בוהה בי באימה ונותנת ספיד* פיקולו תשגיח על כולם ואל תעלמו טוב? *קוג'יצ'י וקואיצ'י- חתול משחקים ביחד* פיקולו: בסדר, בסדר לכי כבר. *מתחילה לרדוף אחרי קני*

Ray girl

New member
קואיצ'י גם שם?

*בורחת עם ידיים באוויר* אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!! *עוצרת* מצבעת! התפתחות נשמההההההההההההההההההההההההההה! דריגרמון!!!!! (נמרה גדולה וחזקההההההההה) מיייייייייייייייייייייייאו! *שורטת את וולף*

lori4

New member
אז את משחקת קשוח אה?

נראה אותך מול *משנה מצב לוולף גירל*(וולף גירל וזאב זה לא אותו הדבר, בזאב אני הופכת לזאב וולף גירל זה שאני הופכת לזאבת-אדם) וולף גירל. "מתקפת ירח מילל"....*ענני אבק מתחילים להתפזר מה הולך לקרות?*

Ray girl

New member
מגעילה

*מתוך הערפל דוחפת לוולף גירל אגרוף ישר באף ואז משתמשת במתקפת ציפורן הנמר!*

Ray girl

New member
ד"א

נמשיך את המריבה אחרי זה, אחותי המרושעת מורידה אותי מהמחשב... ;_; עם אני לא יעשה את זה היא תשב אליי........

lori4

New member
"מגן ליקוי ירח"

*מחייכת לקני* פיספסת *רצה לעבר קני במהירות* "סופת שלג כסופה" נראה אותך מתמודדת עם הקור הזה,*מזנקת לעץ הקרוב ומחכה שקני תתאושש*

Ray girl

New member
חמדתי

אני בזה לקור! *עולה על העץ וחונקת את וולף גירל*

Light woman

New member
עוברים לכאן^^

*שמה כיסא נוח מול הקרב של נייקו ולורי ומכרסמת פופקורן בהנאה* קוג'יצ'י: קוג'יצ'י לרצות פופקורן ;.; לייט: הנה קח עוגייה^^ *זורקת עוגיה למעמקי האוקיינוס* קוג'יצ'י: גייה!
קוג'יצ'י לרצות עוגיה! *חוזר אחרי חצי שעה* דג אכל לקוג'יצ'י עוגייה ;.; *בוכה ומתפרק על לייט* לייט: אל תדאג קוג'יצ'י^^ הנה, קח עוד אחת *מביאה לקוג'יצ'י עוגיה* קוג'יצ'י: את נדיבה מדי... אפשר לנשק את כפות רגליך? לייט: זאת שאלה מכשילה? 0.0;

lori4

New member
(לורי:קני עוברים לכאן)

את בזה לקור אה??? נראה אותך מול השיניים והציפורנים האלה *שורטת את קני ומנסה נואשות לנשוך אותה*(לורי:"פסק-זמן למבזק מידע" זאב-אדם נושך אותך גם אתה הופך לאחד *חיוך מרושע*) *Blink לכיוון של לייט, ואז מושכת בכתפיים וקופצת לענף גבוה יותר מפני קני* לפחות את נשארת במקום.

Light woman

New member
אוו^^ גם אני לרצות להיות אדם כלב^^

אפשר להפוך לכלב^^ זה כזה מדליק^^ קוג'יצ'י: גם אני רוצה^^ לייט: אז איך מצטרפים למועדון? לורי *חיוך מרושע*

lori4

New member
*חיוך מרושע מתרחב ומתרחב ומתרחב*

אוקיי, אבל להצטרף למועדון זאת אומרת שאתם נשארים עם צלקות משיניים שלי, במשך 10 ימים אחרי הנשיכה תסבלו כאבי תופת, כול פעם שתהפכו לאדם זאב אתם תרגישו כאילו מישהו צולב אותכם על עמוד, כול פעם שאתם משתנים יהיה לכם צורך בלתי נשלט לנשוך כול מי שבסביבה, זאת אומרת שאתם תצטרכו להישאר באזיקים במשך שני לילות כול חודש. אבל אם תהפכו לאדם-כלב לא יהיו כול ההשפעות האלה, אם תהפכו לאדם כלב, לילה אחד בחודש(זה משתנה מאדם לאדם) אתם תהפכו לכלב. מה עוד רציתי להגיד? אה, לא יהיו לכם מתקפות כי וולף גירל היא מוטציה של זאב-אדם ששייכת לי בלבד. עדין רוצים להתצטרף?

רייסטלין לא מפחד

הוא יקריב הכל בשביל עוצמה
*מרים את שרוול הגלימה השחורה ומושיט את היד.* קדימה! כדאי לך, אני טעים!

lori4

New member
תן לי לעכל את זה שניה טוב??

*בוהה, ברייסטלין ובוהה ובוהה וממשיכה לבהות,יוצאת מזה* אני חושבת שאתה תשיג את העוצמה שלך בדרכים אחרות, וחוץ מזה ראיתי קוסמים כזאבי-אדם זה אחד הדברים הכי כאוטים שיש.

אמרת שאלה התנאים! ואני מסכים!

עכשיו תנשכי אותי או שתהפכי ל"פרוג גירל"
נ.ב.-תתעלמו מרייסטלין, היה לו עבר קשה, חופית תבין רייסטלין: שתוק, כסיל!

ארנבת?! מישהו אמר ארנבת?!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה