דבר כזה עוד לא היה

דבר כזה עוד לא היה

זהו שיוויון בין שלושה:טאי,דייויס וקואיצ'י ואני חושבת שאם אני אגיד להצביע נגד אחד מהם אני אקבל אותם תוצאות,אז מותר להצביע גם נגד טאקויה. אני מצביעה נגד קואיצ'י

Ray girl

New member
החברה של קודי הצבעיה נגד קואיצ'י!!!

*בוכה על הכתף של לורי* היא ילדה רעההההההההההה

Ray girl

New member
פרררררררררר

קואיצ'י! עשה את העבודה שלך! קואיצ'י: *שורט את קודי בפנים*

Ray girl

New member
נתת לו מכות?!

*תולשת לחברה של קודי את השיער* מואהאהאהאה!!!!!!!!!!!!!!

Ray girl

New member
לא בראש! זה חלול! שביר! >_<

*שולפת ציפורניים ונותנת לקודי בפיטריה*

Light woman

New member
גם נגד קן וגם נגד קואיצ'י? 0.0

את התגלמות ההרס של הזאבים הבודדים! לייט ופיקילה לא לאהוב אותך. וגם קוג'יצ'י. נכון קוגי'צי שלי? קוג'יצ'י: זאת שאלה מכשילה? לא... אתה צריך לענות עליה כן. קוג'יצ'י: טוב^^ אז כן^^ רואה?! עכשיו לך לווילו שתעשה לך קוקיות... קוג'יצ'י: אני חייב? כן^^ אלא אם כן אתה מעדיף לדגמן לי את השמלות החדשות של קסטרו... (או של פוקס... מה זה משנה?!) קוג'יצ'י *בורח לווילו* אל תתעכב יותר מדי^^

Ray girl

New member
פררררר אני איתך!

קואיצ'י: קואיצ'י-מיאו-מיאו לא לאהוב חברה של קודי! *מלקק את היד* יאי!!!!!!!!!!!!!!! *מחבקת את קואיצ'י חזק חזק*

מיאו ^-^

קוג'יצ'י בא כדי שאני אעשה לו קוקיות P: *עושה לקוג'יצ'י קוקיות* ..נאם..*הולכת לישון על יד קואיצ'י וקוג'י* אנחנו אוהבים לישון,מיאו ^-^ *מתכרבלת כמו חתלתול ונרדמת*

Ray girl

New member
מפתה...

*קואיצ'י-מיאו-מיאו, ריי, נייקו, היסוקה, מאט, ריק, וג'ואי מתכרבלים כמו חתולים ליד חופיתי קוג'יצ'י וקואיצ'י ונרדמים*

יש פה יותר מדי אנשים ;__;

*לוקחת את קוג'י וקואיצ'י כמו שלוקחים שמיכה ומניחה אותם בפינה אחרת* מיאו ^-^ *מפהקת,מתכרבלת כמו חתלתול ונרדמת*

Light woman

New member
יי^^ לקוג'יצ'י שלי יש קוקיות^^

*מחבקת את קוג'יצ'י* יש לך קוקיות^^ יה איזה חמוד אתה נראה^^ קוג'יצ'י: מיאו? אני לא אוהב את הקוקיות האלה. אבל אני כן^^ זה צריך להספיק לך. קוג'יצ'י: טוב. כן? או שאלה מכשילה? או טוב? או... לא יודע... X.X *מתעלף* נכון שהוא מתוק? ^^

למעלה