דבר אחד דפוק במערכת!

Darkenes sky

New member
תגובה....חפירה יותר נכון...

אני ממש ממש מסכימה איתך.. העלאת רוחות ושאילתם שאלות ממש מטרידה את מנוחתם. סופסוף הם קיבלו קצת שקט ושלווה...למה להפר את זה? בגלל שרוצים לשאול כמה שאלות קטנות וטיפשות... רוחות לא אמורות לדעת את העתיד... כך אני חושבת.. גם בני האדם לא אמורים לדעת את העתיד...מה זה שווה? החיים לא מעניינים יותר,לא צפויים יותר, ואם העתיד לא משהו...זה יגרום לאנשים לחיות בפחד.. רוחות לא צפויות...אי אפשר לעשות סיאנס ולהגיד..."אני רוצה שגולדה מאיר תעלה לי ושתתנהג יפה ושתענה לכל שאלותיי" אין לדעת מי יעלה וכיצד הוא יתנהג. אני בטוחה שלרוחות גם יש התפרצויות זעם- כמו לשאר הנשמות אשר עדיין שוכנות בתוך גוף ומנהלות בעזרתו סדר חיים סדיר על פני עולם החיים. ואני בטוחה שהרבה אנשים לא ירצו להיות נוכחים בזמן הזה של התפרצות זעם..במיוחד לא אם הם הקורבן עצמו... אז אחרי שמישהו נענש מסיאנס שעשה...הוא לא יוכל להחזיר את הגלגל אחורנית. אי אפשר להמציא מכונת זמן שתפעל על האטומים שבמולוקלות שיתפרקו בכל פעם שנראה בטלוויזיה את החדר של חני. אין אפשרות להחזיר את הזמן אחורה. מה שנעשה נעשה..וצריך להתמודד עם התוצאות. אומרים שהחיים רצופיי שבילים..כל שביל מוביל לדרך אחרת...אני אומרת.. החיים אולי רצופי שבילים...אבל ישנם שבילים שכל ההולך בדרכם יצטער על כך ולא יוכל לחזור לנקודת התחלתו, הוא יצטרך להמשיך עד הסוף! עד שימצא גאולה לייסריו. ולפעמים לשביל בו בחרת אין סוף...הוא לא ייפסק עד שיבואו חייך לקיצם. לכל דבר ישנו גורם וישנו תוצאה. אם זה סיאנס.. הגורם הוא האדם והתוצאה היא צלקות נפשיות - כניסה למוסד לחולי נפש כאשר המילה "יציאה" לא מוזכרת בסיפור הזה. טעות אחת וזה לנצח. זה חיים של פחד, של כאב, של דיכאון, של להיות סגור בין ארבעה קירות. אלו הם החיים שאתם מאחלים לעצמכם? אלוקים נתן לכם את מתנת החיים, תנצלו אותה ותנצלו את המתנה בחכמה ובצורה הכי טובה שיש. ישנם גילוגולים נוספים..זה כן.. אבל חיים רק פעם אחת בתור מישהו כזה או אחר.. בפעם הבאה אם תזכו לגלגול נוסף, לא מובטח לכם להיות מי שהייתם ממקודם. לא עם אותה המשפחה, החברים, הבית, החום והאהבה הסוררים עליכם. המוות הוא אולי עוד דרך של גאולה, גאולה מייסורי החיים, אך בואו וננסה שלא יהיו לנו יסוריים....בעיקר שלא בתחום הזה- בו כל טעות...אפילו הקטנה ביותר תביא לפיצוץ קטלני שישנה את חייכם לעד.

|../images/Emo12.gif וואחד מגילה דפקת ../images/Emo122.gif

אני הולך למקפיא לשים שקית קרח על הראש
בכל מיקרה קבלי ח"ח

Darkenes sky

New member
חחח..=)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....תודה.. רגע...והמגילה שחפרתי....זה טוב או רע? =)

לולי23

New member
משהו למר מטען רסס....

ראשית, אני רוצה לציין שזאת הפעם הראשונה בהחלט שאני נמצאת בפורום הזה, וגם זה במקרה... יצא לי לקרוא את השרשור הנ"ל ונדהמתי...פשוט נדהמתי... אני לא בחורה חרדית וגם לא דתית אבל הדברים השטותיים שאמרת (ואני מתנצלת מראש על ההתבטאויות שלי..) פשוט גרמו לי לצחוק... מאיפה אתה מביא את הבטחון בשטויות שאתה מספר פה?? אתה עצרת לרגע לחשוב מה באמת הולך פה? או שאתה פשוט מסוג האנשים שחייבים להגיד הכל ההיפך..להיות תמיד נגד??? אני פשוט בשוק מהבורות שהפגנת פה... וכאחת שמכירה כנראה קצת יותר טוב ממך את אורחות החיים (החל מהחרדים וכלה בקיצוניות השנייה) אתה הבאת פה עובדות מופרכות וכוללניות ביותר... על סמך דבריך ניכר רק דבר אחד- בלבולי מוח! אז בבקשה ידידי היקר...בפעם הבאה שאתה חושב לציין עובדות כל שהן על זרמים שונים, תזהר במילותיך ... החכם הוא זה שמברר, ולא זה שמדבר! המשך ערב טוב שיהיה לכולנו.. ומתנצלת שוב על התקיפות...זה ממש חרה לי...

תגובה ללולי !!!!!!!!!!!

מה שאמרת לי מזכיר לי את הסיפור הבא:לפני זמן רב העולם חשב שכדור הארץ הוא שטוח.כולם האמינו בזה גם המדענים והמורים של אותם זמנים.יום אחד קם מישהו ואמר:חישבתי ומצאתי! כדור הארץ הוא עגול! אין לי צל של ספק! כולם כמובן צחקו עליו והוא הפך ללעג ולקלס.בסופו של דבר עקשנותו הרבה על המימצא המוזר הגיע לידיעת אנשי הדת של אותה תקופה.כמובן שדבריו היו בלתי מתקבלים על הדעת ובסופו של דבר החליטו לשרוף אותו על המוקד.לאחר כמה שנים התברר שהאיש אכן צדק והעולם אכן עגול.מה שאני מנסה לומר שמה שמקובל אפילו אם הדבר נהוג במשך דורות הוא לא בהכרח האמת האבסולוטית.האמונה היא בסך הכל שאלה של גיאוגרפיה-איפה שאדם נולד הוא מתחנך ע"י הדת,המסורת והמנהגים של אותה תקופה.אם ניקח לצורך הדוגמא אדם מוסלמי-ברור יהיה לו שהקוראן ומוחמד הם הדת האמיתית וכמובן שהיהודים מקומם ללא ספק בגיהנום.ולא יעזור כאן התירוץ של מי הדת הכי עתיקה כי לכל דת יש תירוץ אחר,הנוצרים למשל אומרים שאלוהים כרת איתם את הברית החדשה והרי ברור לשיטתם שדברי אלוהים האחרונים הם הנכונים ביותר.בקיצור אני לא ימשיך להתווכח כי לא באתי לשכנע אף אחד באמת שלי אבל הייתי מציע להתבונן על מה שמקובל בעיניים יותר ביקורתיות ולא לקבל את האמונה שחינכו אותנו החברה,הדת וההורים כדבר מובן מאליו.כמו שכבר אמרתי-גם אינדיאני שעושה פסל וטקסים בטוח בעצמו(בדיוק כמוך) שהוא אכן מאמין בדת האמיתית והנכונה.הרי זה מסורת של דורי דורות!!! איך יתכן שיש טעות? ותחשבי על זה.

Darkenes sky

New member
בחיי...

בשתי מילים.. אתה כל כך צודק!!! רק שנייה.. זה כבר.. אממ.. 4 מילים...!! אמת בדברייך... אין לי יותר מה להוסיף.. האיי...גם אתה חפרת...<_< אבל זו חפירה קולעת.. לא סתם חפירה.. קבל ח"ח.. =))

לולי23

New member
מטען רסס-

חמוד, לגבי הדברים שאמרת עכשיו אתה צודק לגמרי.. רק חבל שאין שום קשר בין מה שאמרת לבין מה שאני דיברתי עליו.. אני התכוונתי לתגובות היותר מכלילות שלך וממש לא דיברתי על מה ש"מעבר לבינתנו" כמו שאומרים- התכוונתי לעובדות החותכות שהבאת (מה שעולה לי עכשיו בראש לדוגמא זה העניין שאמרת שאצל החרדים לנשים יש תפקיד מאוד מסויים, ושהן רק משרתות או משהו כזה...אל תתפוס אותי במילים בבקשה) רק הפריע לי מאוד שבהרבה תגובות ראיתי שהיית מאוד חד בהכללות שלך..(מה שגם לא הגיוני..הלא לא הגיוני שבזרם מסויים כל האנשים הם אותו הדבר) ובס"כ, אני מתנצלת מראש אם הייתי נשמעת תקיפה מידיי.. שיהיה לך המשך ערב מהנה :)

למעלה