דברים שלכם

מקווה שהיא יודעת..

הזדמנות אחרונה לומר שלום להחזיק את היד להרגיש את החום הזדמנות אחרונה להסתכל בעינים להגיד תודה לחבק עם הידים הזדמנות אחרונה לתפילה משותפת לשתוק שתיקה ארוכה שתיקה עוטפת הזדמנות אחרונה להעניק בלי לקבל לחייך מולך וברכות להתנצל הזדמנות אחרונה להגיד מילים ולהעביר בך נחת הזדמנות אחרונה להקריא לך שיר וליצור זיכרון אחרון שאוכל לקחת.. איך נוגעים במשהו שנעלם? ואיך משיבים רגע ישן? איך מחזירים הזדמנות יחידה? ואיך מעבירים למעלה מכתב אחד קטן..? דואר אקספרס לשמים.הכוכבים משחקים מסירות עם המכתב שלי אלייך. הוא עובר מיד ליד עד שהוא נופל לזרועותייך. קשה לי להתמודד עם החיים ועוד יותר קשה עם המתים.. יש כלכך הרבה דברים להגיד אבל נעלמו כל המקשיבים.. הכוכב הכי נוצץ היום קרוי על שמך..הוא זוהר בשמים וגונב את ההצגה.. רציתי עוד חיבוק אחד לפני שאת הולכת..חשבתי שיש לי זמן ואז נודעה לי הבשורה.. איך חיים עם הרגשת החמצה?..ואיך ממלאים חלל ריק..? איך מצליחים לנשום לרווחה כשהכל בפנים כלכך חונק?.. יש הרבה אנשים לנחם..יותר מידי..יותר מידי כאב לעטוף..יותר מידי להבין.. יותר מידי לחשוב..יותר מידי להפנים את הפרחים הכי יפים אני אשים על הקבר.. ואלחש בשקט מכתב קטן..על רגע ישן..שמנסה להחזיר הזדמנות יחידה לגעת במישהו שנעלם..

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo23.gif

וואו איל שלי, אני כל כך מבינה אותך עכשיו, ואת מה שעובר בך אין הרבה מה לעשות ולהגיד רק שתדעי שהיא מסתכלת עליך מלמעלה ואוהבת אמרת שלא הספקת להפרד, תכתבי לה מכתב, היא תקרא אותו, אני בטוחה. ובנתיים, למרות שאני לא הרבה במסנג'ר.. אני תמיד זמינה בפלאפון, דברי איתי אוהבת אותך מלאכית

למעלה