דברים שלכם

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif פינוקייייי ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

יא אליאורי היא כל כך גדלה וכל כך יפה.. וואע, מתגעגעת אליה ;[

טIcטי

New member
../images/Emo12.gif

יפה של אבאאאאאאאאאאאאאאאאא יווווווווווווו איך אני מתגעגע לברלה הזאת :| וגם לבנאדם שגנב לי אותה

velvet keti

New member
דיכאון>:

התקווה נושרת בגוון אדמדמם מעצים עירומים אל תוך לובן בוהק תמים כילדות שהוחתם ביאוש אדום מעורקי השנים הכאב מטפטף כמו גשם מקפיא ואילו השלג עוטף בקטפתיות עוד שכבה של שיגעות עבר דחוק עוד קצת אל תוך הגיהנום המקפיא בלבבות הנשכחים האבדון צורח מייל את כאב האבודים חג כנשר המחכה לרטפו אין מנוס מהמציאות החבולה ושבבי אור בודדים ניתזים סביב כהילת הגנה בוערת הצללים מתאספים סביב וחודרים ללבות הזועמים הוא ניזון מכאב הוא ניזון מאימה משנאה בוערת הוא שואב כוחו על כנפי הגורל הוא יחפש את הטועים לחישות צורמות מדפיאות דם בעורקים אין טוהר ואין שלמות הכול נגוז בערפל. דיכאון משו. /=

Dark L

New member
יו רינת אהבתי...

יאאא צופיפניקית P: עדיין לא סולחת לך היום על איך שהכאבת לי בכיתה חחח

the l girl

New member
חח תודה

זה היה ביום צילום, שדפקנו אותכם והלכנו לראשון והשארנו אתכם עם שעתיים גולדי.... וואי! בואי נעלה את זה לדיון.... על הסטטוס החברתי. חחח יכול להיות מצחיק. וסליחה?! מזה הכאבתי לך? הכאבת לי בלב! גרמת לי להוציא אזרחות! ועוד השתמשת בספר לשון שלי! לסבית מסריחה....

Dark L

New member
O:

אני לסבית??? אני??? חח איך את לא מתביישת.. פאק יוווווו פאאאאאאאאאאאאאאק חחחח יאללה כפרע, תעלי לדיון.. אהמ לסבית אהמ... איזה יום שכוווווונה זה היה חחחח יא-אללה. אחד הימים... כלום לא עשינו. כלום.. לא הכאבתי לך בלב, את משקרת.. בכלל היה תנ"ך במקוםם יא חארטה...

the l girl

New member
חחחח

מפגרת.... חצי שנה עברה ועדיין אין לך ת'מערכת הנכונה.... כמה פעמים כבר חיכית לשיעור תנך בימי חמישי!?!?

Dark L

New member
זיבייי

קראתי את של יומרביעי לא את של יומחמישי בגלל זה התבלבלתי. מעאפנה. תגידיייייי מתי את מקבלת תתשובות מהמיונים???? :)

Dark L

New member
וגגגגגגגגם..

כאילו כבר כמה ימים הייתי בבצפר כדי לחכות לשיעור תנך בימי חמישי? כולה בזמן האחרון... והשתנתה מאז המערכת P:

למעלה