../images/Emo187.gif סיפור על בגידה.
אחרי מה שקרה לא יכולתי להסתכל לה בעיניים, ישבנו על המיטה, בחושך לא קרוב מידיי, לא יכולתי. היו דמעות בעיניה, ראיתי שהיא מנסה להחזיק אותן בפנים. אני ניסיתי לא לבכות, לא להראות כמה כואב לי. רעדנו ביחד. שתקנו, לא אמרנו מילה. לא היה מה להגיד, אחרי מה שקרה, אחרי מה שהיא עשתה. לא יכולתי להתקרב אליה, לגעת בה, למרות שכ"כ כ"כ רציתי. פתאום כל האהבה שהייתה לי אליה הפכה לשנאה, אבל לא, אני אוהבת אותה. ישבנו בחדר שלה, לבד, בית ריק. היה כל כך שקט... רציתי פשוט לקפוץ עליה ולנשק אותה, לחבק אותה בכל הכוח. רציתי להפשיט ממנה את הבגדים לאט לאט, לעשות איתה אהבה, כמו אז. כל כך רציתי להתקרב אל הגוף המקסים שלה, הגוף שכל כך אהבתי, ועדיין אוהבת. אבל לא יכולתי, פשוט לא. ניסיתי להסתכל לה בעיניים, אך היא התחילה לבכות, שוב. בחיים לא ראיתי אותה בוכה ככה, היא בכתה פעם אחת מולי, בפעם הראשונה שנפרדנו. הורדתי את הראש למטה, הסתכלתי על הרצפה, ובכיתי, כמה שניסיתי להסתיר את הכאב, זה פשוט פרץ החוצה. בכינו ביחד, כל כך הרבה, לאט לאט היא התקרבה אליי, לחשה לי באוזן, "מאמי שלי, דיי, אני אוהבת אותך, אני כל כך מצטערת.." לא יכולתי יותר, היא התחילה לנשק אותי, לאט, בעדינות.. הרחקתי אותה ממני, כל כך לאט ובעדינות, כדי לא לפגוע בגוף המושלם שלה, בפנים המדהימות האלה.. אבל פשוט לא יכולתי, לא יכולתי לסלוח לה, היא בגדה, בגדה בי!!! היא הלכה והזדיינה עם מישהי אחרת! הלכה ונישקה מישהי אחרת! במיטה של מישהי אחרת! בשנייה היא הרסה את כל האמון שבנינו במשך שנה שלמה, היא גרמה לי לשנוא אותה, אבל לא, אני לא יכולה, אני אוהבת אותה, אוהבת יותר מידיי. אבל כואב לי. יותר מידיי. היא הסתכלה לי בעיניים, ואני קמתי מהמיטה, כל כך רעדתי, העיניים אדומות ומנופחות, אמרתי לעצמי שאני לא רוצה לראות אותה יותר בחיים. רק לשכוח אותה, לשכוח את מה שהיא עשתה. אבל איך? איך אפשר לשכוח את החיים שלך? התקרבתי אליה לאט לאט, חיבקתי אותה מאחורה, כל כך חזק, התחלתי לבכות שוב, אמרתי לה "אני אוהבת אותך, כל כך אוהבת אותך, את בחיים לא תביני כמה, אבל אני יותר שונאת אותך על מה שעשית לי, לנו." התחלתי להתקרב לדלת, היא תפסה אותי מאחורה, סובבה אותי, והצמידה אותי לקיר, הסתכלה לי שנייה בעיניים, והתחילה לנשק אותי בטירוף. לא יכולתי. עצרתי אותה, אמרתי לה שאני לא יכולה יותר..שאני צריכה להיות לבד. היא רצתה שאני אשאר, שנשלים. אבל פשוט לא יכולתי להסתכל עליה. הושבתי אותה על המיטה, נתתי לה נשיקה עדינה על השפתיים המתוקות שלה, שתדע שבאמת באמת אני אוהבת אותה, יצאתי מהדלת, היא נשכבה על המיטה והתחילה לבכות, ירדתי במהירות במדרגות, והבנתי, זה נגמר. רצתי לבית שלי, שבמרחק 20 דקות הליכה ממנה, רצתי כל כך מהר. התיישבתי על המדרגות בחוץ, ובכיתי...בכיתי כל כך הרבה.. בערך 3 שעות. השעה כבר הייתה 1:00 בלילה. אמא שלי חזרה מהעבודה וראתה אותי יושבת בחוץ ובוכה. היא מכירה את שקד, היא מכירה אותנו, אותי ואת שקד. היא יודעת כמה עשיתי בשבילה, והיא יודעת כמה רציתי לשמור ולהגן עליה. היא התיישבה לידי וחיבקה אותי כל כך חזק, כמעט חנקה אותי. היא שאלה אותי מה קרה, ניסיתי לדבר, לא הצלחתי. הבכי השתלט עליי. לאחר כמה שניות, הצלחתי להגיד לה "אמא, איבדתי אותה, איבדתי את החיים שלי." היא הבינה שאני ושקד נפרדנו, לא היה לה מה להגיד, ראיתי שהיא מרגישה לא בנוח. לא רציתי לספר לה מה קרה, לא רציתי לספר לה שבגדו בבת שלה. אמרתי לה שתיכנס פנימה, שאני רוצה להישאר לבד, אך היא התעקשה שאני אעלה הביתה, יש מחר בית ספר. "אני אכנס עוד כמה דקות", אמרתי לב בבכי. היא חייכה לי ועלתה הביתה. בדיוק שקד התקשרה אליי, בפעם ה50-. ושוב, לא עניתי לה. ראיתי על צג הפלאפון "חיים שלי", לא יכולתי לענות לה. חשבתי לעצמי איך אוכל ללכת מחר לבית ספר בידיעה שאני אראה אותה. איך?! איך אני יכולה להסתכל לה עכשיו בעיניים?! אי אפשר. בבוקר למחרת לא הגעתי לבית ספר, חברות שלי אמרו ששקד דאגה לי, שהיא מתקשרת ואני לא עונה. ששקד חזרה מבית ספר היא שוב התקשרה, ושוב לא עניתי. אני לא יכולה לשמוע את הקול המתוק שלה, לא יכולה. היא שברה אותי. אומרים לי לשכוח, אומרים לי לעבור הלאה, אבל אני לא רוצה לשכוח, אני לא רוצה לשכוח את התקופה הכי יפה בחיים שלי.