דבי מעצבנת אותי!

דבי מעצבנת אותי!

אני יודעת שדובר כאן הרבה בפורום עליה, אבל אני באמת לא מסוגלת להבין אותה או להתחבר אליה.

תעזבו שברגע של משבר, היא צעקה על הבת שלה במונית. לא צריך לקרות, אבל אפשר להבין לאור הלחץ שבמירוץ. לפעמים כשעצבניים הפה מדבר יותר ממה שהוא צריך.

משגע אותי שכל פעם שהבת שלה מתמודדת עם קשיים, רואים אותה צוחקת! לא מצליחה להבין את זה! את השמחה לאיד הזאת! בפרק הזה, היא הייתה מאושרת שלה אין שערות ולבת שלה יש. והיא גם אומרת למורטת "הנה תראי, פספסת כאן". הבת שלה מתפתלת מכאבים, והיא עומדת מהצד כולה שמחה ואומרת: "מזל שלי אין שערות!"

ובפרק בספרד של האנקיוויזציה, אחרי שסוף-סוף עם המון תמיכה מדנה היא הצליחה לשלוף פרק, היא הייתה כל-כך שמחה שהבת שלה תקבל בהפוכה ותעמוד עם דליים כבדים עשר דקות! נו, באמת! הבת שלך

רוב האימהות, כמו שאני מבינה, היו בוכות או לפחות עצובות שלבת שלהן כואב כל כך. הן בוודאי היו מנסות לנחם ולתמוך.

אביבקיץ

New member
אני מבינה שדנה גודלה על ידי הסבתא. מזלה.

הסבתא עשתה עבודה מדהימה, כי דנה נראית יופי של אישה צעירה

לא פשוט לצאת נורמלית כשיש לך כזאת אמא

אביבקיץ

New member
לא קראתי, אבל היא אמרה את זה בתוכנית

היא אמרה כמה פעמים "לא אני גידלתי אותך" "מי שגידל אותך זה הסבתות"
היא אמרה פעם שהיא אף פעם לא עשתה לילדה אמבטיה

rasmus girl1

New member
ושהיא אף פעם לא הניקה ולא בישלה,

ולא ניקתה ושהיו מטפלות ועזרות בית..

yo12

New member
דבי ודנה הן דמויות מהסרט סינדרלה.

גם ללא הסידרה, המראה והקול של דבי תפורים על דמות האם החורגת.

kobit11

New member
כחחחח,
.

זאת בדיוק הבעיה של דבי

בגלל שיצא ככה שמעולם היא לא גידלה באמת את דנה, ותמיד העדיפה שאחרים יטפלו בה, היא לא ממש מרגישה קשר אמיתי של אמא לבת אליה.

ולכן היא מתנהגת אליה כאל זרה מושלמת , בעצם יותר גרוע מזרה.

וזאת שכתבה שדבי היא אחלה אמא כי יש אמהות גרועות יותר - תנחומי. אין לי מה להגיד.

kobit11

New member
אני חושבת שגם דבי וגם דנה הן מקסימות.

אני אמנם הפוכה ממנה ולא מסוגלת לראות את הבן שלי סובל את הסבל הכי קטן, אבל יש דברים שאני מזדהה איתה.
קודם כל, היא אוהבת את עצמה, והיא גם מודה בזה. בנאדם צריך לאהוב את עצמו. אין מה לעשות. רק ככה משיגים דברים.
היא מעודדת ומחזקת את הבת שלה.
והיא גם מודה בטעויות ומבקשת סליחה מדנה.

ולפי הכתבה שקראתי עליהן דבי לא רצתה להשתתף במרוץ למיליון. היא השתכנעה להשתתף בתכנית כדי לרצות את הבת שלה.
אז השמחה לאיד כנראה באה מהמקום הזה.

בן-אדם חייב לאהוב את עצמו

כמו בשיר של החברים של נטשה "אני אוהב אותך, כיוון שאני אוהב אותי". זה ממש נכון. מי שלא אוהב את עצמו, קשה לו להכיל אנשים אחרים. ונכון, שהיא מודה בטעויות ומבקשת סליחה, וזה מאוד חשוב שאדם מודע לעצמו. אבל בעיניי היה עדיף אם המילים לא היו מתחלקות כל-כך מהר על הלשון.

את הכתבה אמנם לא קראתי, אבל אם היא השתכנעה ללכת עם הבת שלה. היא הייתה צריכה להיות שם במאה אחוזים! לראות אימא שצוחקת שלבת שלה קשה או שהיא סובלת, מחמיץ את הלב. ואת לא היחידה שכואב לה שהבן שלה סובל, רוב האימהות הן כאלה, ושרואים משהו שהוא מחוץ לנורמה בצורה קיצונית, קשה עד מאוד להכיל התנהגות כזו.

אז נכון - היא נותנת שואו ולכן לקחו אותן למירוץ למיליון, היא אדם לא רגיל, ולכן כותבים עליה בפורום.

אבל השמחה לאיד, ובכן, אני מודה שזה משהו שקשה לי להזדהות איתו ולצפות בו.

kobit11

New member
תקשיבי. אמא שלי לא צחקה עליי כשהיה לי קשה,

אבל היא עשתה ואמרה לי דברים הרבה יותר גרועים. כשהיא ראתה שקשה לי, היא האשימה אותי בקושי שלי. והיא גם קיללה אותי: "מפגרת", "סתומה", וכשהייתי קטנה היא גם הרביצה לי (משיכות בשיער זאת היתה השיטה האהובה עליה), אבל
היא זאת שגידלה אותי. היא זאת שבישלה ארוחות צהריים (גרועות מאוד יש לציין. היא עברה אצלי קורס) והיא לא אהבה את עצמה מספיק.
אז השאלה מה עדיף.

אף אחת מהן

כמו שאני רואה את זה אף אחת מהאימהות לא עדיפה עליי. מה שאימא שלך עשתה לך מזעזע בעיניי, ואיך שדבי מתנהגת לבת שלה לא עדיף בעיניי.

kobit11

New member
בואי נגיד שדנה היא בת מפונקת של אמא.

לא היה לה רע בחיים.
הייתי מתחלפת איתה בכיף.

שמש 33

New member
אין ספק שזה קשור-

כפי שנאמר כבר, מי שלא אוהב את עצמו לא יכול לאהוב ולהכיל אחרים. וכשההורה מזהה בילד שלו תכונות שהוא לא אוהב בעצמו קשה לו עם זה. וכשהוא לא יודע להתנהל נכון מול הקושי זה נגמר כמו שאת מתארת. אני רואה את זה דוקא כאמא. (הבן שלי אובחן השנה עם ADHD ויש לי השערה מאיזה צד במשפחה זה בא
)
דבי קיצונית לצד השני. היא כל כך מלאה בעצמה שהיא לא רואה אף אחד אחר.
על מה שעברת

שמש 33

New member
בן אדם צריך לאהוב את עצמו, נכון.

אבל דבי אוהבת רק את עצמה. היא פשוט לא רואה אף אחד אחר, אפילו לא את הבת שלה וזה ממש עצוב.

kobit11

New member
היא מאוד אוהבת את הבת שלה. היא נמרה מגוננת על

הבת שלה. את פשוט לא רואה את זה.

שמש 33

New member
ברצינות או בציניות

אם ברצינות יש מצב שאנחנו לא רואות את אותה התכנית...

למעלה