דבי מעצבנת אותי!

ddvic

New member
לא היו צריכים לשדר את הקטע הזה מהתוכנית האחרו

אחד המהלכים הכי דוחים של ההפקה בכל 3 עונות התוכנית(אני לא יודע אם ב-20 ומשהו עונות של האמריקאי היה קטע כזה דוחה)
לדעתי גם במסגרת "נפל בעריכה" זה לא היה צריך להיות משודר אבל בשביל המזוכיסטים המקסימום שהיה אפשר להשאיר את זה ב"נפל בעריכה" או לפתוח לו מדור חדש של "נפל חזק בעריכה למזוכיסטים מדופלמים".

איכסה

הפוך לחלוטיןן -אלו בדיוק הקטעים שמשודרים

גם ב TAR המקורי מריבות מהסוג הזה מקבלות בולטות כי הם הפלפל המרכזי של התוכנית.
אתה כנראה לא ראית יותר מדי עונות אבל הצופים הותיקים בודאי יזכרו את יונתן - "הבן של היטלר" - שכחתי את שם המשפחה
והיו דוגמאות רבות נוספות.

דבה היא מקרה חריג אפילו בהשוואה אליהם אבל כבר היו דמויות "נבלים" אחרות במהלך ההיסטוריה של התוכנית והם משודרות גם משודרות ואפילו נכנסות לפרומו.

ddvic

New member
זה הפלפל המרכזי???

זה הלענה המרכזית או הצחנה המרכזית

יש הבדל בין מריבות של התרסקות נפשית עקב משברי משימות לבין אוסף של רפש וזוהמה שאדם מן הישוב רק יכול לקבל קוואס מצפייה והאזנה להם.
לא יודע איזה דוגמאות אמריקאיות אתה מביא אבל אפילו אתה מודה שהקטע הזה הוא חריג - וכחריג הוא ראוי רק לדבר אחד - מספרי הצנזור

choco2602

New member
גם אני כמוך לא מצליחה להבין..

בהתחלה ניסיתי להבין אולי זה בא מתוך תסכול, מרמור, עצב..
אבל היא פשוט נהנית שהבת שלה סובלת.
לא אנושית בעיני.

בהחלט

אחד המראות הקשים. בחורה סדיסטית, שנהנית מהסבל של הבת שלה, שמפילה עליה את ההתמודדויות הכי קשות, ומקשה עליה להתמודד.
אמא מהגיהנום שניזונה מדמעות צאצאיה.

אביבקיץ

New member
אני חושבת שהיא מתחרה בבת שלה ומקנאת בה

הסיפור הקלאסי של שלגיה -
האמא שחשבה שהיא הכי יפה בעולם
ופתאום אומרים לה שהבת שלה יפה יותר

אישה נורמלית -
גאה בבת שלה ושמחה בשימחתה

אישה בעייתית - לא מסוגלת לקבל את זה

שם ברור שדנה אישה מקסימה - מבפנים ומבחוץ
והדבי אכולת קנאה

ובגלל זה גם הקטע של השערות. נדמה לי שיש לה יתרון על הבת שלה, שהיא יותר "נשית" - אז חשוב לה שכוווולן ישימו לב כמה היא עצמה חלקה, ודנה לא "מושלמת כמוה"

למעלה