דבי מעצבנת אותי!

rasmus girl1

New member
ועדיין,

לא אמורים להשוות את ההתנהגות שלה להתנהגות של אמהות שמתנהגות יותר גרוע (בכל דבר יהיה את היותר גרוע), אלא לאיך אמא ממוצעת ונורמלית צריכה להתנהג בכללי עם הבת שלה.

Mידאס

New member
וזאת הדרך?

להתנהג כמו אחרונת הזונות ליד הבת שלך?

עזבי את הכל, כן דיברה אליה לא יפה, לא דיברה אליה לא יפה, כן צחקה עליה כשמרטו לה שיערות, לא צחקה עליה. כל זה לא משנה. נראה לך שאמא "ממוצעת ונורמלית" (גם אם גרושה) צריכה לרייר על כל גבר שהיא נתקלת בו, כמו חתולה מיוחמת? להחצין כך את המיניות שלה? לא שזה דבר רע בפני עצמו, אבל כשאת מתנהגת כמו זונה ליד הבית שלך, זה רע מאד, וכשאת מראה למדינה שלמה שאת זולה יותר ממסטיק בחצי שקל, זה אפילו נורא ואיום.

היא אישה מגעילה שחיה בסרט שהיא נראית מעולה, כשבתכל'ס, אם תורידי ממנה את הליפסטיק האדום הזועק ואת הצבע השחור מהשיער (מה שבפני עצמו משווה לה מראה של מכשפה, אבל ניחא), תקבלי לא יותר מסמרטוט רצפה.

Mידאס

New member
שורשר לא נכון

גם אני שאלתי את עצמי אותו דבר

למה בכולם היא צריכה לגעת? למה היא מיששה את הגוף של הבודי בילדר? ולא פעם אחת, אלא הרבה פעמים. ולמה היא הייתה צריכה לגעת בטוסיק של רוקדת הסמבה? אי אפשר לראות ולהתפעל כיתר המתמודדים מבלי לגעת?!

kobit11

New member
המדד שלי לאמא טובה הוא שונה משלך והוא כזה:

הילדים מטופלים טוב ? יוצאים בני אדם טובים ? אז כנראה שהאמא לא כל כך גרועה.

kobit11

New member
מפתיע אותי שהגברים לא סובלים אותה במיוחד.

ואני חשבתי שזה שהיא סטייליסטית, אז הגברים אוהבים את זה.

תראי, את כנראה עושה הקשים לא נכונים...

א. אמירה כמו שלך יכולה לבוא או ממישהו מאוד מנותק (ואני מניח שזה לא המקרה) או ממישהו שעבר ילדות לא קלה ואני מתעצב להניח שזאת הסיבה

ב. דבה לא גדלה את דנה וגם לא את אחיה.
הם גדלו בבית הסבתא, בקושי הכירו אותה, היא לא היתה באמת אמא.
אחת הסיבות למירוץ היא הרצון של דנה להתקרב חזרה לאמא שלא היתה לה

ג. את מסתכלת על מערכת היחסים הנוכחית שלהם ואומרת "הלוואי והיא היתה אמא שלי" אבל דנה עכשיו כבר אדם מבוגר
בגיל הזה נחמד שיש אמא שאפשר להתייחס אליה כמו אל חברה אבל זו לא האמא שאת מחפשת בילדות ובגיל ההתבגרות.

וביננו, גם בתור חברה אני לא רואה את דבה כאטרקציה גדולה (ולא רק בגלל חוסר היכולת המדהימה שלה לחוש אפילו טיפת אמפטיה אל בת הזוג שלה למירוץ)

.

היא מה זה אמא רעה! לא יאמן

זה היה פשוט מצחיק כשהיא דרבנה את המורטת למרוט עוד.

לזכותה יאמר ש: א- היא מודה בטעויות ומבקשת סליחה. אני מאמין לה שהיא לא התכוונה אלא אבדה שליטה על עצמה. (לא שזה מצדיק אמירות כאלה.) ו ב- אנחנו לא באמת יודעים מה טיב היחסים בינן, כמו בין כל הזוגות האחרים. אנחנו רואים את מה שההפקה בחרה להראות לנו , מן הסתם במניפולטיביות המתועלת לצרכי רייטינג.

אנחנו לא יודעים מה טיב היחסים

אבל אי-אפשר להפיל הכל על העריכה. מגמתית ככל שהעריכה תהיה, הם בוודאי לא הכניסו לה מילים לפה. יכול להיות שהם מחפשים את הלכלוך וזה מה שמשדרים... אבל קשה להתעלם מהמבט הכל כך רע הזה שמרטו לה את השערות. לי זה ממש הפריע!

אז מה אתה בעצם אומר?

אתה אומר שגבר מכה לא באמת מבקש סליחה, כלומר לא מתכוון לזה, או שאתה אומר שהוא כן מתכוון ולזה וכן מצטער אבל עדיין חומרת המעשה היא כה גדולה שסליחה לא יכולה לכפר?
והאם כל הגברים המכים הם אותו דבר?
והאם אפשר להשוות את החומרה של הכאה אלימה למילים שנאמרו בשעת כעס?
אישית אני חושב שדבי היא אישה ברוכת [?] חסרונות, שהיא צריכה להודות לאלוקים כל יום שיצאה לה בת כמו דנה ולא להיפך, עדיין ספציפית לא נראה לי שהיא התכוונה למה שאמרה או שהתנצלות שלה מזויפת. אבל לך תדע...

למעלה