דארפור

הפאנטיזם וההעדר המוחלט של חוש הומור

הפוזה האינפנטילית הזאת, המילמול האינסופי של מנטרות וסיסמאות ריקות מתוכן, הנסיון לכפות על מציאות מורכבת הר כגיגית תיאוריות שחור לבן -לא היא שתפתור את הבעיות האמיתיות של הנשים,למעשה זה ההפך. אתן מגחיכות מאבק שביסודו הוא צודק ולמעשה מעכבות התקדמות היכן שעדיין יש מקום להרבה שיפורים כי קשה מאד להתייחס ברצינות למי שנאחזות בתיאוריות סהרוריות.

זה לא היתה התייחסות מינית ספציפית לבחורה

מסוימת ולכן ההתבדחות הזאת היא ליגיטימית. אני מבין שהפמיניסטיות הרדיקליות מנהלות מלחמת השמדה נגד מיניות האדם בכל צורותיה ובכל הקשר שהוא, כמו הכמרים של ימי הביניים, אבל זה לא מחייב את כולם.

אלי ו.

New member
הנדרסון יקירי

אתה לא מדבר עם הכללות אלא עם אישה בעלת דעות משלה כך שעדיף לא להניח הנחות ולדון את שלי לכף זכות. (אגב, שים לב, שלי מחזיקה ברוב הניקים בשירשור הזה כמו ברוב הניקים בתפוז)

זה לא עינין של שמאל וימין

זה ענין של אנושיות אבל בתור אזרח אתה רק יכול לזעוק קצת כי במילא זה לא יזיז לשילטונות שלנו שעסוקים בעצמם ובשמירה על ההון שגנבו במשך השנים אבל הבעיה העיקרית היא בעולם הצבוע והשבע שכל פלסאיני שיצאה לו העין בגלל שהפגין נגד הגדר מענין אותו יותר מגורלו של עם שלם. זוהי כוחה של התעמולה הפלסטינית ששמה את גורל העם שאינו רוצה בשלום בראש הסולם וכל יפי הנפש מאירופה אוכלים את זה כמו גרבר

חחח לא תתן לעובדות להפריע לך...

הם באים ממצרים שם אין סכנה לחייהם ואין סכנה שיגרשו אותם בחזרה. אבל העובדה הזאת, האמת, מפריע לך להציג את ישראל כ"איש הרע" אז החלטת להתעלם ממנה. גאוני.

masorti

New member
ראשית, אני לא קיבלתי שום וילה...

ואם רמזת למגורשי גוש קטיף, כדאי שהקיבוצניקים הנצלנים המשתכשכים בבריכה יטלו קורה מבין עיניהם ויפסיקו לדרוש את כיסוי חובותיהם העצומים מכספי הציבור. לגופו של ענין... אני אתנגד באותה מידה לפליטים זרים לבנים. אז נא לא להאשימני בהתנגדות לשחורים. חפש ברחבי השירשור ותקרא כיצד קראתי לפתור קודם את הבעיות של עולי אתיופיה (שכמדומני אינם נראים סקנדינבים). אני כבר מזמן לא מחפש זכות מוסרית לקבול על העולם. העולם התנכר לנו וממשיך ברובו במסורת זו, ולכן אני פטור מלהצטדק בפניו על משהו. ואני אגיד את זה שוב, למרות שלא נעים לך לשמוע את האמת... גורמים מסוימים בישראל דוחפים לפתוח את הדלת לקבוצות לא-יהודיות (ובתנאי שלא יהיו ערביות) כדי להילחם דמוגרפית בחרדים ולבנות בסיס פוליטי לתמיכה עתידית במדינה חילונית לחלוטין. (כמובן שטחו עיניהם מלראות שמעבר למסה קריטית מסוימת הגוש הלא-יהודי ימחק גם את חזונם על הדמות ה"ישראלית" של המדינה. אבל זה לא רלוונטי לדיון.)

shellyland

New member
בינתיים הקיבוצניקים הנצלנים המשתכשכים בבריכה

הם האוכלוסיה היחידה /שבאמת עושה משהו למען הפליטים. בא ללמדך איפה באמת נמצאים המצפון והמוסר.

masorti

New member
בטח שהם עושים למען הפליטים...

הם משתכשכים בנאורותם, כשאת ההוצאות הם מגלגלים על הציבור כולו. לפני שהם מממנים פליטים סודנים, שיתכבדו ויחזירו את כל חובות הקיבוצים מכיסם.

amit1270

New member
הם יחזירו את החובות

כשהחרדים יתחילו לשרת בצבא ולהתפרנס בכוחות עצמם. נשמע לך פייר?

masorti

New member
בוא נלך הפוך...

החרדים ישרתו בצבא כשהקיבוצניקים יחזירו את החובות. נשמע לך פייר?

amit1270

New member
../images/Emo127.gif

לקיבוצניקים יש לפחות רצון ויכולת מסוימת.

masorti

New member
יכולת יש להם...

רצון לשלם מכיסם - לא כל כך. תמיד עדיף לארגן איזה הסדר קיבוצים משודרג ולהפיל את התשלום על קופת המדינה. הם הרי לא חס וחלילה וחס בני תמותה רגילים כמו כל בעל עסק נורמלי, שבמידה והוא כושל אז העסק פושט רגל והבעלים מופשט מכל נכסיו ונזרק לרחוב.

amit1270

New member
אז זה מה שאתה רוצה

שמי שנכשל קצת בעסקים ייזרק לרחוב. אז תגיד!

masorti

New member
מה שאני רוצה הוא...

שדין הקיבוצניקים יהיה כדין בעלי העסקים העירוניים. כמו שבעיר אדם נותן את הדין על טעויותיו הכלכליות, כך ראוי שיקרה בקיבוץ.

למעלה