דארפור

יוסי ר1

Active member
רגע רגע, חשבתי לתומי שהדיון הוא על הפליטים

שעדיין לא העלינו ארצה, לא על אילו שכבר כאן. בהחלט יש לנהוג בהגינות כלפי השוהים כאן, אבל בשום אופן לא להביא זאת למצב של זכויות מגורי קבע או השד יודע מה. לאפשר קיום בסיסי מכובד, ואפשרות תנועה עם בטחונות שלא ייעלמו מהעיין ויהפכו לתושבי קבע.

masorti

New member
שתי הערות...

א. סודן קרובה לכאן טיפ-טיפונת יותר מאשר ויאטנם (ואם המצרים יידעו שישראל קולטת את הסודנים בהמוניהם, הם יעלימו עין מהפליטים החוצים את מצרים). ב. תמו"ש דיבר על קליטת אלפי פליטים, ואילו בגין אישר לקלוט 66 ויאטנמים בלבד.

אבל זה לא עובד ככה ../images/Emo141.gif

מי ששורד את קשיי הדרך ואת התנכלות הערבים-המוסלמים בדרך (הפליטים הם משבטים פאגאניים בדרום, למיטב הבנתי) הם רק החזקים שבין העושים את דרכם אלינו. החלשים והעדינים אינם יוצאים לדרך, ואם יוצאים - לא מגיעים. איני טוען שתפקידנו לפתור את המשבר בדארפור. אבל, אל נישא על מצפוננו הלאומי את ההתעללות בפליטים שכן הצליחו להגיע.

מבוסס על שקרים ועיוותים

מה שקורה בדרפור הוא אכן נורא ובושה לקהילה הבינלאומית שלא מתערבת, כמו מה שקרה ברואנדה ב 1994. מתבצע שם רצח עם כשהרוצחים הם מוסלמים ערביים והנרצחים הם שחורים מוסלמים. הרצח מתבצע בשם האיסלם הקיצוני. נרצחו שם בשנתיים יותר אנשים מאשר פלסתינאים מאז 1948 בידי ישראל. השמאל בארץ ובמערב לא מדבר על זה ומשתדל להשתיק את הסיפור כי זה לא נותן אפשרות להאשים יהודים, אז זה לא מענין. העולם לא יקים כח צבאי בינלאומי ויתערב וזה מה שצריך לעשות בעצם.... אבל אם יעשו את זה הצדקנים המתחסדים השמאלנים יתחילו לצווח ולגלגל עינים, עוד פעם הקולוניליזם האימפריליזם האמריקני כובש מדינות. אלו שמגיעים לישראל מגיעים ממצרים, מצרים קלטה עד כה 700,000 פליטים מסודן, וזו מדינה של 70 מליון תושבים והפליטים לא מערערים את המאזן הדמוגרפי במצרים. אלו שבמצרים ורוצים להכנס לישראל אינם בסכנת חיים, כי מצרים לא תגרש אותם בחזרה לסודן, אלא רוצים להכנס לכאן כי רמת החיים בישראל יותר גבוה מבסודן. יש דוחות מודיעינים שאם ישראל תרשה כניסתם, יש חצי מליון פליטים סודנים שיכנסו לישראל תוך 4-5 חודשים, הם מחכים לראות איך ישראל תתנהג ואם ישראל תסכים לקלוט כל החצי מליון יכנסו לכאן. כל זה כמובן לא יפריע לשמאלנים לעשות תעמולת זוועה אנטישמית גזענית- הם לא יפספסו הזדמנות להציג יהודים כרוצחים ואת המוסלמים הפשיסטים המרצחים האמיתיים כנשמות טהורות.

יוסי ר1

Active member
לא נראה לי שהשמאל אשם במקרה הזה.

ונראה לי שהודעתך חורגת מגבול הטעם הטוב.

shellyland

New member
אכן - שקרים ועיוותים.

מצרים מכניסה את הפליטים לכלא או משכנת אותם במחנות בתנאים-לא-תנאים. מעטים אלה שבאמת "נקלטים" שם ומצליחים לחיות בדרך שמכבדת את האדם.

shellyland

New member
אם השתמע מדברי כאילו אני

לא מוכנה לדבר כזה - אני מתנצלת. בוודאי שאני מוכנה.

חחחחח תודה שעשית לי את העבודה

זה השמאל. הלכה המדינה. חבורת מתאבדים מעופפים מנותקים מהמציאות. רוצים שחצי מליון סודנים שיחיו לנצח בישראל. ולמה לא לקלוט באותה הזדמנות גם 20 מליון הודים עניים , 5 מליון טיבטים מדוכאים ו 100 מליון סינים שמדוכאים ע"י הממשל. למה באמת לא להכניס 200 מליון אנשים מכל העולם תוך שנה לישראל ? ורק ישראל צריכה, אין טענות למדינות אחרות.

אוי נו באמת, מצאת לך תירוץ חדש- התנאים במצרים

לא טובים. זה ברור שתמציאי כל תירוץ להציג את ישראל כלא בסדר כי זה מה שבאמת מענין אותך ולא גורל הפליטים. בהודו יש 400 מליון שחיים בתנאים של הסודנים במצרים. אז את בטח בעד שנקלוט גם אותם. השמאלנים לא באמת מתענינים בפליטים, זה עוד תירוץ לתקוף את ישראל, זה האובססיה שלהם- לחפש באופן אין סופי תמיד איך ישראל תמיד הרעה וכל האחרים תמיד בסדר. זה עוד נושא שהם תפסו עליו טרמפ מתחסד לבטא את השינאה שלהם לחברה הישראלית.

נתפסת על חם בקלקלתך,אז המצאת תירוץ אינפנטילי

למה בכל זאת ישראל לא בסדר. כי התנאים במחנות במצרים לא מספיק טובים. ולפי השיטה שלך, הרי למה להפלות לטובה את ה 90 שנכנסו לארץ, הרי התנאים לא טובים לכל ה 700,000 סודנים שבמצרים, אז צריך לקלוט את כולם. ויש גם בפקיסטן 3 מליון פליטים אפגנים במחנות בתנאים קשים, למה שלא נקלוט גם אותם. אבל לא הפליטים מענינים אותך, אלא יש עוד הזדמנות להציג את "המשטר הציוני" כמרושע, שזה תכלית החיים של השמאלנים הרדיקליים כידוע.

איזו שטנה, איזה טרוף

במערב משתיקים את סיפור רצח העם בסודאן כי אי אפשר להאשים בזה יהודים - . מימי לא ראיתי טיעון חולני ומעוות כזה. בו זמנית מציין את מצרים שקלטה 700000 פליטים, מדינה המייצגת לשיטתו את "המוסלמים הפשיסטים המרצחים" ולעומת זאת חייבת ישראל לטעמו לסרב לסייע למעטים, בשם המוסר היהודי. הנדרסון מלך הגשם - דבריך נתעבים בעיני.

מעולם לא טענתי שמצרים מיצגת את האיסלם הפשיסטי

בין לאדן, אירן והחמאס מייצגים את האיסלם הפאנטי פאשיסטי. מצרים היא מדינה מתונה שהשלטון מתון שפוי ופרו מערבי. וזו עובדה שהשמאלנים במערב בשנה האחרונה ערכו עשרות כנסים על "הכיבוש" בשטחים ואף לא כנס על דרפור. משום מה קולם של השמאלנים בענין דרפור לא נשמע כמעט, שומעים אותם רק בארץ ורק בהקשר של "ישראל לא בסדר, שהיא לא קולטת אותם." השיטנה והטירוף הם של השמאל הרדיקלי שתמיד בכל דבר מציג את ישראל והיהודים כשטן וכמפלצות של העולם ומדחיק ומכחיש ומתרץ את פשעי הפונדמנטליסטים שבין המוסלמים ( לא כל המוסלמים).

Canta Brasil

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ואני אגיד יותר מזה:

אני סבורה שעד שלא נשנה באופן מהותי את היחס שלנו לפליטים הסודנים, אין לנו שום זכות להשתמש בזוועות השואה כצידוק מוסרי לשום דבר שקשור בעם היהודי ובמדינת ישראל. זהו. אמרתי. עכשיו תתנפלו עלי.

זה כבר נושא אחר לגמרי ../images/Emo141.gif

אני סבור שהשואה אינה מהווה צידוק מוסרי לשום דבר בכלל, בלי קשר לעם היהודי ומדינת ישראל. היא מהווה אישור להנחת העבודה של הציונות ההרצליאנית, אבל לזה אין שום קשר עם מוסר. וחוץ מזה, תודי שאת נהנית כשמתנפלים עלייך

shellyland

New member
ממש לא.

אני נהנית הרבה יותר כשמסכימים איתי. ובקשר לשואה, זה באמת נושא לדיון אחר, אבל כל עוד אנחנו ממשיכים להשתמש בצידוק הזה, חובתנו המוסרית לא להזניח עמים אחרים במצב דומה. יבוא יום וגם הסודנים ישאלו איפה היה העולם, ואני לא בטוחה שתהיה לנו תשובה טובה.

למעלה