דאעש

שרונה - סליחה על שטויות במיץ עגבניות

היהדות רצחה באופן שיטתי כפר שלם בגלל אונס דינה, היהדות רודפת את העמלק עד אחרון זרעו, היהדות שלך לפי הרמב"ם לא מצילה אדם טובע אם אינו יהודי, ולו יכלה היהדות שלך [ ולפי האלימות בשטחים.. בוודאי זה מובנה בה ]גם היא היתה עושה מסעות כיבוש, הרג, אונס ומה לא?! שהרי את גדליה רצח יהודי ואת רבין רצח יהודי וזריקת רימון בתהלוכה עשה יהודי מאמין, נו זה מהיהדות המושלמת שלך.
אשר על כן -
האסלם נוצר במטרה אחת לחסל את היהודי היא אחת השטויות הגדולות ביותר שנכתבו כאן ובכלל בתעמולה האנטי-איסלמית.

בנדק חביבי

היהדות על פי התנ"ך או על פי הרמב"ם אינה מושלמת כמו שהנצרות אינה מושלמת וכמו שאף דת אינה מושלמת,
אבל האיסלאם על פי המאה העשרים ואחת, וזאת המאה שאני יכולה לשפוט, הרי התעלה מעל כל הדתות באכזריותו.
כל השאר זאת היסטוריה ופרשנויות כיד המלך.

את רצינית, באמת? באמת?

אני מזמין אותך למחצית א' של המאה העשרים, כן...................
אני מזמין אותך לכפרי הערבים בשטחים, כן............
ואו אז אתה מוזמנת לבלות קצת עם האלימות האיסלמית, שאגב אינני שולל את קיומה לרגע, אלא רק יוצא כנגד השטויות שנכתבות כאן ללא סוף.

אני כתבתי המאה עשרים ואחת

אני לא מדברת על המחצית הראשונה של המאה ועשרים.
תפקידי כאזרח העולם הוא להתריע על אכזריות האיסלאם במאה עשרים ואחת שכרגע שוברת שיאים.
אין מתפקידי לשפוט איזו דת אכזרית יותר מהשניה. מבחינתי כל הדתות הלוואי ולא היו קיימות בכלל.

תפקידך כאזרחית העולם להתריע גם על הדברים הבאים:

הרג מאות ילדים בעזה
הרג מאות אם לא אלפי אזרחים סיניים
השמדת שטחי יערות בדרום אמריקה והשמדת עשרות שבטים קטנים ובעלי חיים נדירים
התפרצות האבולה וטענת ראש ארגון הבריאות, שכל עוד האבולה נחשבה מחלה אפריקאית לא טרחו לחפש תרופה [ ולא אזכיר איך תרופות לאיידס כמעט לא מגיעות לאפריקנים]
ועוד ועוד לא ממש חסר.
זו המאה העשרים ואחת שהיא תוצר של המאה העשרים. 14 שנים בתוך המאה העשרים ואחת עוד לא יצרו "היסטוריה" עצמאית ומנותקת מהמאה העשרים, כך שההתמקדות שלך כאזרחית העולם רק בעוולות המאה העשרים ואחת יוצרת עיוות רציני מאוד בראית המציאות, שתמיד אינה כפי שנדמה לנו שהיא.
חוץ מזה, בענין דתות, אנחנו שותפים מלאים.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא מתאים לך לכתוב פוסט כל כך שטחי הכולל עובדות מסולפות

והגיגים הזויים.

היהדות לא רצחה כפר שלם, עשו זאת שני אחים בניגוד לדעת אביהם הרבה שנים לפני שקמה היהדות, גם התנ"ך מגנה אותם ואת מעשם.
כשיעקב לפני מותו מברך את בניו זה מה שהוא אומר עליהם:
"שמעון ולוי אחים כלי חמס מכרותיהם בסודם אל תבוא נפשי בקהלם אל תחד כבודי... ארור אפם כי עז ועברתם כי קשתה אחלקם ביעקב ואפיצם בישראל".
כלומר לא רק שהוא לא מברך אותם אלא בפירוש מקלל אותם על מה שעשו.

הרמב"ם מביא את דעתו מכוון עיקר הדין אבל כל חכמנו פסקו כי יש לסייע גם לגוי כולל השבת אבידה למרות שהגוי לא מצווה כנ"ל כלפינו. במשנה (קצת לפני הרמב"ם וקצת יותר קובעת ממנו) כתוב "הוי מקדים שלום לכל אדם - ואפילו לנכרי בשוק".

לגבי קביעתך שהיהדות לו הייתה יכולה הייתה עושה מסעות כיבוש, הרג ואונס ומה לא (מה באמת לא ?) היא הוצאת דיבה חסרת כל בסיס שנובעת משנאה צרופה ליהדות, ה"יהדות" היתה יכולה בלי שום בעייה למחוק את עזה בצוק איתן או לפני אבל עובדתית לא עשתה זאת וחבל (החבל הוא שלי, לא של היהדות).

עד כה כתבת פה לרוב בצורה די הוגנת גם בנושאים שאני לא מסכים אתך אפילו לא במילה אחת, הפעם פישלת ובגדול.

ממש לא אכפת לי לפשל

שמתי לב למה לא התיחסת בגילוי שגיאותיי וטעויותיי, אז אם כל מה שאתה אומר לא נכון, נשאר מה שאתה לא מתייחס אליו. אבל, נחמד ושדעתך תשתנה עליי, כמו אתה חושב שכשאני כותב אני חוכך בדעתי מה תגיד עליי? מזמן אבדת אצלי את הקרדיט הזה, ואתה יודע זאת היטב, אז תפסיק את המשחק הצבוע שלך. [ ככה מדברים שמאלנים אמיתיים אם לא ידעת ], אתה מתעלם מהפוגרומים בשטחים ומסיט את המבט לכיוון עזה, ששם נרצחו-נהרגו מאות ילדים, אופסייייייי, בגללם בגללם, כמו אשה שנאנסת בגללה.
אני נוטה להאמין, שמקור מיתי רב עוצמה כמו התנ"ך וסיפורי המקרא משחק תמיד לידיים שזקוקות לו, זה שאח"כ בברכה יש גינוי לא אומר כלום לגבי תובנות שיוצאות ממנו ומצדיקות הרבה דברים.
אוי שכחתי את הרופא הדוקטור שעשה טבח במערכת המכפלה, אופסיי שכחתי את הרב שרץ לעיריית ירושלים, נו האליהו ההוא.
בא, הרי אתה יודע שעל כל מה שתמצא כלא נכון יימצאו אחרים נכונים.
או שכחנו גם את "תורת המלך" - זה לא יהדות, זה פלג ביהדות. אוי הרמב"ם, ממש לא נחשב הרמב"ם הנשר הגדול ששנים החרימו אותו ואח"כ גילו כמה הוא גאון. זו היהדות שלך{?}
אבל וזה העיקר - להגיד שהאסלם נוצר למטרה אחת ויחידה השמדת יהודים, ליד ההבלות הזו קטונתי לגמרי, אני מבקש שמתוקף היותך "אובייקטיבי" כלכך, נזוף קצת בנציגת הימין דכאן.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא התייחסתי לעוד כמה וכמה דברים בפוסט שלך

מאחר וסביר שאתה מכיר לפחות כמוני את הדינמיקה של ניהול דיונים בפורומים אז אמור להיות ברור לך שאת מה שכתבתי לא כתבתי עבורך כי את הדעות הנחרצות שלך אי אפשר לבלבל עם עובדות.
&nbsp
כתבתי עבור שאר הקוראים כאן שחלקם עשוי להתרשם מהנחרצות בה אתה מציג את הדברים ולחשוב בטעות שהם נכונים. אני משאיר להם את ההחלטה לקבל את מה שנראה להם לאחר שיקבלו תמונה קצת יותר מלאה של הדברים.
&nbsp
אם שנינו מתייחסים לסיפורי המקרא כאל אירועים שקרו (אתה אגב התחלת) אז הנוסח הוא עובדה ואילו התובנות שלך ממנו הינן פרשנות שלך ושלך בלבד. אגב אם אינך מקבל את הנוסח התנכי כעובדה אז ממילא לוויכוח בינינו יש את אותו ערך כמו לוויכוח על מה שקרה בין הזאב וסבתא של כיפה אדומה ואתה יכול להביא גם משם מובאות על מנת להוכיח כמה היהדות רעה.
&nbsp
אני לא בא לחלוק על זכותך לפרש כל עובדה דרך המשקפיים הפרטיות שלך אבל עם כל הכבוד לך ולפרשנותך הדעה הפרטית שלך אינה חזקה יותר מעובדות ואפילו למרבה הפלא אינה חזקה יותר מפרשנויות של מישהו אחר.
&nbsp
לגבי הקביעה כי האיסלאם נוצר במטרה להשמיד את היהודים גם אני איני מקבל את הקביעה הזו, האיסלאם אינו גזעני והוא מתייחס לכל הדתות ולכל העמים באותו אופן נדיב והוגן כלומר נותן להם את זכות הבחירה החופשית להתאסלם או למות, ההחלטה שלהם ושלהם בלבד.

שני מבאישי היהדות צודקים

דאעש אינם אלא יהודים מעשרת השבטים האבודים. הם בדרכם חזרה לארץ ישראל, ארץ אבותיהם.
למעשה הם יהודים מסתערבים הפועלים בחוכמה רבה.
שמת לב שהם מעולם לא הרגו יהודי? למעשה הם הורגים רק נוצרים, מוסלמים וכל הומו השוכב עם זכר או עם בהמה.
הם פועלים לפי הכתוב: " ואת הגוי אשר תפגוש - תהרוג וערפת את ראשו, ואת אשת הגוי - תאנוס, ואת בתו תחייה והייתה לך לשפחת מין."

אני כבר מחכה לבואם ארצה, כאן הם יחסלו את כל המוסלמים היושבים בארץ לשם מצווה,
ותשקוט הארץ ארבע מאות וארבעים שנה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אני לא שמתי לב שהם לא הורגים יהודים.

סטיבן סוטלוף שנרצח בספטמבר השנה על ידי דאעש היה יהודי כשר.

זה רק מוכיח את מה שטענתי כבר קודם שהם לא גיזענים ולא מפלים בין יהודי, מוסלמי ונוצרי ורוצחים את כולם במידה שווה.

סטיבן סוטלוף ז"ל הסתיר את יהדותו מפניהם

אבל למי כאן חשובות העובדות? הרי מסלפים כאן את כל ההיסטוריה.
משווים כאן בין יחידים שרצחו לתנועה שרוצחת, בין הוראה שניתנה לפני אלפי שנים לרצח המתקיים בימינו אלה.
חבל להשחית מילים בגינם של אלו המבאישים את יהדותם בפומבי והופכים את הפורום לבמתם הפרטית.

ברור שכתבת לציבור

דא עקא, שנימוסי השווא שלך עליי ועל כתיבתי מעוררים בי גיחוך רב. זו רטוריקה די גרועה עם וכחן כמוני, שלא נבהל מכינויים; ראה חברך הטוב "הגיל המופלג".

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
זהו, הסתיימו טיעוניך הענייניים שאתה פונה לפסים אישיים ?

גם לגבי רמתך הוכחנית יש לי בהחלט מה לומר אבל למרות שאתה מרים להנחתה אני עוצר כאן ומסרב להתייחס לגופו של כותב.

אגל ט ל

New member
שכחתם את דוד המלך...

נדמה לי הוא כרת (לא ערף חו'ח) את ראשו של מהשמו...
הענק הזה שחטף מהרוגטקה של הג'ינג'י...
&nbsp
עריפת ראשים = ניצחון, רצון להפחיד...בדרך כלל הם גם מצליחים .
דאוד הבריח ככה את הפלישתים.
&nbsp
כעת - הברירות בידי המערבים..
אבל עובדה. לאובמה זה לא כל כך הצליח...
מי מתנדב?

שרונהה

New member
קודם תלמדי תנ"ך...

דוד המלך לא כרת ולא ערף שום ראש.
האבן שזרק עליו קלעה לו בול בפוני....
&nbsp
המשיכי להצדיק את דע"ש בנצחון עריפת הראשים שלהם.
איזה ברירות בדיוק יש למערבים?
לדבר איתם?
אולי תתנדבי?
&nbsp

אגל ט ל

New member
את קראת אותי מצדיקה את דעאש?

אם כך.. את מידרדרת מיום ליום, מנהלת...
אני אומרת שעריפת ראשים אינה זכותה הבלעדית של דאעש... שבעבר ערפו ראשים בכל שלבי ההסטוריה אלא שלתקופה שלנו - זה באמת נחשב כזוועה...
אבל היות וגם אצלינו ישנם אנשים שעדיין חיים בחושך ......
וכדי להוכיח לך שזה כתוב גם בתנ'ך...אז הנה...קחי קצת.המורה.
למענך השקעתי. ראי פסוק נ"א [URL]http://www.mechon-mamre.org/i/t/t08a17.htm[/URL]
קחי...קצת מעולם האמנות [URL]http://mikranet.cet.ac.il/pages/item.asp?item=8871[/URL]

קחי עוד קצת מהכתובים

אגל ט ל

New member
את מבינה. הפלישתים ברחו. יענו נסו...מהפחד..

המעשים האלה, הזוועתיים האלה של כריתת ראשים בהסטוריה נועדו להעניש, להפחיד להפגין כח ...
ואם העולם יתאחד (כולל התורכים המעצבנים) - אז אולי, יש מצב שגם דאעש יישאר בהסטוריה.
&nbsp
את ממש לא מכירה אותי. לא את דעותיי ולא את השקפותיי.
שמאל - כפי שאת מציירת אותו בדמיונך - אני לא. אבל כל מי שבעינייך לא אוהב את ביבי ושרה - נחשב לאוייב הימין.
כל מי שחושב שבין העם הפלסטינאי חיים גם אנשים שרוצים לחיות בשקט - הוא שמאלני.
כל מי שחושב שלכרות עצי זית של פלשתינאים ולעקור מהם כל מקור פרנסה - זה גועל נפש - בעינייך - אוייב העם.
&nbsp
תהיי לי בריאה.
זה הדבר הכי הכי שאני מאחלת לך.

למעלה