דאעש

מה אני אעשה, בזמן האחרון, משם מה, אני אוכל יותר טבעול ןפחות

שניצל, לא יודע למה.......... הא הא הא, נשבע לך, לא יודע מה קרה לי, אוליי בגלל ההיא מהאח הגדול שרצתה שנהיה טבעוניים כולנו........

הא הא הא אדון פולקס. הכי הרבה אני אוהב את הקייץ כי אז כולן עוברות לידי במכנסיים קצרות ואני חולם על לנשוך נשיכות קטנות ..........אההההההההה

תשמע חבוב, גם בתגובה שלך שינית נושא ולא רצית להתייחס לאלימות הכבדה בתוך הקוראן......... תראה........אני כותב בפייסבוק רק בערבית וקצת באנגלית, לפעמים מדברים איתי בעברית ואני עונה רק בערבית, ואני הבהרתי את זה לכולם שאני מגיב רק בערבית. ולכן אני מלא בעיראקים מוסלמים שמדברים איתי ומשוחחים איתי. ואני מאוד מאוד אוהב את זה..........הרבה מהם מדברים על הפנאטיות הדתית האסלאמית על הטירוף שנובע מתוך זה..........כשאני אומר משהו בנושא הזה, אז אני מקפיד לשים דגש על האלימות בתוך כל הספרים השמימיים, אני אף פעם לא אומר שרק הקוראן הוא מטורף מהבחינה הזו בגלל שבצורה זו אני מושך אש, ואני לא רוצה לקלקל לעצמי. אבל בתוך תוכי אני חושב שהקוראן הוא הכי אלים מכולם........ מאוד יכול להיות שאני טועה בגלל שאני חלש מאוד מאוד בענייני תנ"ך............אז אני לא נכנס לויכוח הזה, מי יותר מטורף......כל הספרים האלו יש להם חלק שהוא מטורף.........הנקודה היא שאתה והסיני, אף פעם לא מתייחסים לנקודה הזו, כל פעם שאני מזכיר את הפנאטיות של האסלאם, שזה הסטוריה של 1000 שנה של רצח, ולהכריח אנשים להיות מוסלמים........אתה והוא משנים נושא מתחילים לדבר על הפנאטיות של היהודים או האמריקאים.........בסדר........ אנחנו בתוכינו יש מטורפים שזורקים ילדים מהקומה ה 10............. אתם כאילו מטטאים מתחת לשטיח את האלימות האסלאמית הדתית, כאילו שזה לא קיים............

אני קניתי עוף קטנצ'יק ממולא באורז ובצל, ואני הולך לחמם ולאכול.......... פולקס יאמי יאמי.

לא נעים כנראה או אתה לא מכיר

את האלימות הרבה בתנ"ך, כי כנראה אללה יותר רצחני מיהווה, אבל תאמין לי שניהם רצחניים באותה מידה. וגם מקסים איך שאתה מתץעלם מביטויי האלימות יהודית הפאנאטית, כי זה לא נכנס לפארדיגמה שלך, שרק האסלאם מכיל בתוכו אלימות כחלק מהותי ומרכזי.
לא רון ואף לא אני מסיתים שום דבר לצד. אנחנו רק מקעקעים את הנחת היסוד שלך בדבר האלימות האיסלאמית, וככל הנראה מושפעת מפגישה עם קהל אלים באינטרנט [ לא צריך להתאמץ לצורך כך, כפי שבוודאי ראית בחילופי הדברים שלי עם הפנתר, חברתך.]

שרונהה

New member
"מקעקעים הנחת יסוד בדבר האלימות האיסלמית"?

באף דת האוייב לא ברור כל כך כמו בדת האיסלמית.
הדת האיסלמית נוצרה במטרה אחת בלבד: לחסל את היהודי.
והנבואות שלהם שכאשר היהודי אותו הם רוצים לחסל ולערוף, יתחבא מפניהם,
אפילו הטבע יהיה לעזרתם והעצים יגידו למוסלמי: "בוא אלי, יהודי מתחבא מאחורי"....
&nbsp
לאף דת אין שאיפות לשלוט בכל העולם ולחסל ולערוף את ראשיהם של הכופרים בה.
&nbsp
היהדות, לעומת האיסלאם והנצרות, מעולם לא יצאה ב"מסע צלב" או ב"מסע דע"ש"
כדי להמיר דתו של אדם, ולא יחוסל!!!
&nbsp
הדת האיסלמית היא פנאטית יותר מכל הדתות בעולם, והמסוכנת והאלימה ביותר מכולם.
&nbsp
אתם פשוט "מדפדפים" את האלימות הזו, אלוהים יודע לאן, ו"מקעקעים".... הצחקתני אחי....
&nbsp
בסוריה הרגו והורגים מאות חפים מפשע בכל יום, ואתם? אף מילה! שקט! לא צועקים, לא צורחים.
&nbsp
הדע"ש אונסים נשים, עורפים ראשים והורגים כל "כופר" ואתם? אתם "מקעקעים" את האלימות שלהם בשם אלוהימה שלכם.
&nbsp
נו באמת, כמה עיוורים אתם יכולים להיות? זה אפילו לא בצבע.... זה בשחור ולבן...
&nbsp
טוב נו, זה גם בכתום... החדש...
&nbsp
&nbsp

שרונהה

New member
בכל הדתות בעולם יש פלגים...

וכל הדתות מניחים לכל פלג וזרם לחיות עם אמונתו.
&nbsp
בדת האיסלאמית הפלגים נלחמים מלחמת חורמה זה בזה,
רוצחים אחד את השני, אונסים נשים
ורוצחים ילדים בשם האיסלאם שאתם מנסים ל"קעקע את אלימותו".
&nbsp
איפה בעולם יש עוד דת אלימה כזו שאינה מתביישת באלימותה,
מעלה סרטונים בכל מדיה אפשרית כדי להראות את האלימות ולהפחיד..... איפה?

Ron W

New member
המערב הנוצרי שופע אלימות פי כמה וכמהמכל האיסלם

אירופה ערש מלחמות העמים. בקרוב סיבוב נוסף. עשרות מליונים מלאומים שונים נטבחו שם במאה אחת !
ארה"ב התברכה במלחמת אזרחים ולפניה גם בדרא"פ מורשת של דכוי עבדים ואפליית שחורים
כילתה ערים ביפן ללא הנד עף עף והאחרונים אלופי המתאבדים מהמזרח. הסינים טובחים ושוחטים בבני עמם.
לכל אלה החלטת לסלוח ברוב רחמים ולהתמקד באיסלם כאילו הוא מקק, כמו אחרון המסיתים החמומים.
תוך סיכון תושבי הארץ היהודים למלחמה דתית עקובה מדם. אולי יש ניזונים מהקיטוב ומהשנאה הזאת?

שרונה בבקשה נפרס בפניך השמאל הליברלי הנאור

זה אשר מבטל דעות אחרות בטוענה של ......"שטויות הנכתבות כאן ללא סוף".........
איך כתבה פאטיה: ....... "רק השמאל צודק, זה מזכיר צביון בעל מבנה דיקטטורי".........

Ron W

New member
והאלימות שלך שמחקת הודעה על פסקי הלכה ביחס לגויים?

מאוד מאכזב שמורים בישראל שטופים בקיצוניות כזו נגד האיסלם מהגם שהיא חסרת תכלית...
מטיפים בכזאת שינאה בעד הדת היהודית ונגד האיסלם - האיסלם הרי קרובים לנו ושכיחים בכל העולם.
הם כותבים מימין לשמאל נימולים ואינם אוכלים חזיר ומתנזרים מאלכוהול הידוע כמעורר אלימות
ביהדות רק הנביא שמשון הצטווה להתנזר מפרי הגפן כלומר האיסלם הם דרגה מעלינו.
אסכם דברים מפי אומרם של עדות ספרד הדתיים שכניי האנלפבתים:
"ההלכה היהודית מיחסת לגויים יחס כאל בהמות חסרות נשמה ובשרם בשר חמורים !"

ממש לא חש כבוד גדול ליהדות ההלכתית רק מכבוד למורשת אני משמר אותה
מוות לערבים נשמע הרבה יותר באויר מאיטבח אל יהוד
המוסלמים שאני מכיר מערביי ישראל אנשים רגישים חביבים ונחמדים מאוד
אין להם גנויי טינה ועצבים כמו שלנו והערכים שלהם במשפחה אף הם מכובדים
דעאש מונה סה"כ 15000 יתר המוסתים בהפגנות בארצות ערב מקללים את ישראל והציונות
לא את הדת היהודית, אלא נגד הכיבוש ונגד אלו שאומרים להם לכו לחפש ברוב חוצפתן.
מעולם לא היה מקרה שהאיסלם הטיף ליהודי להתאסלם בארצינו !

מיקאלה1

New member
כן לא נוגע לנו , זה מראה חוסר הבנה מצידו של רון

אם דעש ימשיכו לכבוש ולהשתלט על מדינות להשיג נשק מכל סוג הם לא יהססו לחסל אותנו. זה מאוד נוגע לנו ולעולם כולו.

למעלה