דאעש

Ron W

New member
מעניין למה הם לא הצליחו עד עכשיו

מי שרצח בידיים 5 נשים ערביות חפות מפשע כנקמה הוכתר לגיבור ישראל היהודי מאיר הר ציון
אז אל נא לזבל לנו במח שהם שונים מהיהודים
היהודים והישראלים הצליחו להשניא את עצמם גם באירופה וגם במזה"ת
בשל תחושת העליונות . יש רוצחים שפלים בכל גזע ודת
אז בלשונך שהליכוד ילך לחפש את החברים שלו בהסתה שכל הערבים והמוסלמים
הם דעאש. ישראל היא לא עיראק או סוריה וגם לא מערב אפריקה עם האבולה
יש לנו צרות משלנו נערי גבעות תג מחיר חרדי בית שמש וימנים קיצוניים
הם הדעאש שלנו עורפי ראשים עם קבלות במערת המכפלה ובשועפת.

מה דעתך הגיל להתיחס לרון לא במלים כאלה

או אולי השרשור של הקללות שלי ושל ההיא שכנע אותך, שאנחנו טובים ממך בקללות?

patia

New member
הנה אתה אמרת; יהדות היא ציונות, במיוחד לתושבי ישראל

אז מה? האם אתה בעד חיסול היהדות הציונית?...

מיקאלה1

New member
בני אנוש בריאים בנפשם לא עורפים ראשים של אנשים

שבאו לעזור לעם המוסלמי.

Ron W

New member
עורף הראשים היה בכלל ממוצא נוצרי/בריטי קוקו טיפוסי

עלאק באו לעזור זה סיפור כסוי של סוכנים
מה יש לבן אדם מערבי שפוי לחפש בסוריה?

מיקאלה1

New member
אהה אף אחד לא מאיים עליהם שאם לא יערפו

את הראש הם בעצמם יהיו הקורבן הבא. זה על דעת עצמם ההחלטה לערוף ראשים של מערביים.

דאולה ערבייה א-שיה [?]

הטמטוטם גם הישראלי וגם האמריקני - מייצרים אויבים בכך שבשלב טקטי מסוים צריך להפעיל קבוצות מתוך האוכלוסיה כנגד השלטון. [ ראה מקרה מלחמת לבנון והנוצרים שם ] ראה אל-קעידה שהאמריקאים יצרו, וסגור עם דעא"ש.

Ron W

New member
בדיוק! כפי שישראל אימנה את המליציות הנוצריות בלבנון

סביר שגם המורדים בסוריה ניזונים ממעצמה מערבית
בו בזמן שסוריה נתמכת מרוסיה והעם הסורי משלם בקורבנות .

דאעש כפרה עליך , דוולה אסלאמיה פי אלעראק ואלשאם

ידידי בנדק החבוב, אתה וחברך רון ( הסיני), מתעלמים לגמרי לגמרי מהעניין של הפנאטיות האסלאמית הדתית, עושים את עצמכם כאילו שזה לא קיים, ומבחינתי זאת הבעיה העיקרית.........הגישה הזו של לאסלם את כל העולם בכוח החרב היא גישה חזקה מאוד בתוך הקוראן וכשלמדנו את הנושא הזה בספרי ההסטוריה של משרד החינוך העיראקי, היה ברור מאוד עד כמה שהערבים הרגישו גאוה גדולה בכל פעם שכבשו עוד נתח ארץ, ולא קראו זה כבשנו אלא קראו לזה פתחנו, כלומר פתחנו את לבם לאסלאם...........הילדים גדלים על ספרי ההסטוריה האלו............

כמובן שאתה צודק, אבל גם אני צודק, יש בעיה רצינית של פנאטיות דתית בין המוסלמים לשאר העולם

עכשיו תעמוד על כסא ותצעק ........קריייייית ייייייים..... לא יעזור לך כלום , קרית ים היא הפנינה האמיתית .........

תודה בעיקר על התיקון של דאעש

הפאנטיות הדתית חושפת את פניה בכל חור, וכלל לא חשוב אם היא יהודית, איסלמית, נוצרית או אחרת.
מה שאתה טוען, שמדינות המערב המטומטמות, כולל דאולה אל-אישראלייה או דאולת אל יאהוד או פלסטין, שיחקו באש כשהן מנצלות את האלימות המובנת בתיאולוגיה האיסלמית, ועכשיו אנחנו "בוכים".
אני רוצה לומר לך רק עוד משהו קטן - רבים מבני עדתך, שנולדו בבבל מאמינים גדולים בשלום עם הערבים [ יוסי אלפי, סמי מיכאל, שושנה ארבלי אלמוזלינו, שאזכיר גם את פואד [ החוטא לכאורה] ורבים רבים שחיו ברמת גן והיו עמוד שדרה של המפלגה הקומוניסטית הישראלית.
יתכן והעיראקים מקרית ים יודעים משהו אחר, שהעיראקים משנות החמישים לא ידעו או יודעים.

כל אלה שהזכרת אותם, הם לא שונים מכולנו, כולם מבינים שחמאס

הוא ג'האדיסט כבד......... כל אלה שייכים למפלגת המערך, ואין פער גדול בין המערך לביביתוש.......כולם רוצים שתי מדינות לשני עמים וכולם רואים באבו מאזן כפרטנר......ואף אחד לא מתייחס לחמאס כארגון נורמלי......... תלך תשאל את פואד....... כולם מבינים טוב מאוד שיש פה אלמנט דתי פנאטי של חמאס. לגבי אבו מאזן, ברור שלא.......

כולם יודעים ומבינים היטב את הבעייתיות האגרסיבית של האסלאם והקוראן........אבל אתה והסיני מנסים להתעלם מזה ולהתנהג כאילו שזה לא קיים.........אבל זה כן קיים, וקיים מאוד בתוך חמאס.........אפילו מנהיגת מרץ..............אתה מנסה לשחק כאילו שאין בעיה כזאת וכל פעם שמדברים איתך ועם הסיני ( אתה חייב להודות שהמצאתי לו שם טוב) בנושא הזה, אז אתם ישר מעבירים את כובד הויכוח למקום אחר וממזערים את בעיית הפנאטיות האסלאמית.......מגמדים אותה.

אני שמעתי שחנין זומבי אוהבת סינים.

זה שאני כבר לא שניצל יותר, די מעליב, שתדע לך

זה כמו הפסקת לחבב אותי, בטח אחרי שכתבתי לך מחמאה כזו חמאתית - שאתה מקסים וחסר רוע לב לגמרי.

אבל לענין הסיני, יש בעיה עם סינים, לפי הרכילות של צ'לסי הנדלר בתוכנית שלה, שהסתיימה באוגוסט, יש להם קטן במיוחד [ כמו של גורילה, אתה יודע 4 ס"מ, זה מה שיש לענק העדין להציע], אז אנ'לא בטוח שרון יאהב את זה

והמשך -
גישת "אני יודע כי הייתי שם" משרתת גם את הימין הפראנואידי, תומך הביבי מוטרף סיוטי השואה בעזרה, בחינוך מתוכנן של אביו הפרופ' רואה השחורות, אבל היא משרתת גם את השמאל ה"אנטי ישראלי" [ לשיטתך, כמו סמי שלום שטרית, רועי חסן ואחרים ] - אז הבה נחליטה שלא אתה ולא אני מדברים בשם אמיתות מוחלטות [ לא יודע איך החלטת לגבי אלפי או סמי מיכאל ].
פאנאטיות מתוגברת בתיאולוגיה מסוכנת בכל מקום. ראה : רצח רבין, נכון אצל דת השלום, האהבה ומה לא?! אני כן חושב שדאע"ש היא מראה מצוינת עבורנו חובבי הרבנים, מעשי הפלאים והאמונה הנלעגת שאלוהים הגן עלינו ובמקום להרוג בנו הרג כמות גדולה של ילדים בעזה. אם זה האלוהים של מישהו יהודי - אז אין הוא שונה בגרוש מדאע"ש.
וחג שמח גם לך בקרית ים.

למעלה