דאעש

דאעש

הבן אדם הוא חלקת אלוהים קטנה, וסך כל היקום הוא אלוהים, בגלל שהיקום הוא אין סופי אז אלוהים הוא אין סופי, וגם חלקת האלוהים בתוך האדם היא אין סופית........זה עושה את האדם כייצור עם הרבה מאוד כישורים ויכולות שהוא עדיין לא יכול להפעיל אותם או להשתמש בהם כי אנחנו לא מבינים כל כך את חלקת האלוהים בתוכינו וכנראה שאף פעם לא נבין עד הסוף.
אז האדם יש לו את היכולת להזיז הרים אם הוא רוצה, רק צריך להאמין............אז כן האמונה מנצחת מלחמות.......דאעש מנצח את מלחמותיו בזכות האמונה, דבר אשר ממריץ צעירים להצטרף, וכן ערביי ישראל המוסלמים בסתר לבם מאוד מאוד מרוצים מהעובדה הזו, כי בדיוק על זה הקוראן מדבר.........דאעש גורם לאנשים יותר ויותר לחבק את הקוראן ולהאמין בו. בזכות האמונה אתה משפר חייך, אתה נלחם ומנצח, אבל אתה צריך מאוד מאוד להאמין.........והכל יהיה בסדר

דאעש 2

דאעש, מצהיר אין סוף פעמים מול האמריקאים, תבואו להלחם מולינו פנים אל פנים ואנחנו נראה לכם מה זה, כי אנחנו לא מפחדים ממוות ומקבלים אותו בזרועות פתוחים. וזה אמיתי, שאתה כל כך מאמין, שאתה לא מפחד ממוות אפילו אם עורפים לך את הראש. וזה נכון, כי בקרבות פנים אל פנים יוכלו אותם בלי מלח, כי הם מלאים מאוד באמונה.......בזכות האמונה אתה יכול להזיז הרים........

ולכן האמריקאים מעדיפים להשתמש ב ציוד שהוא מרחוק ולא פנים אל פנים, כלומר המדע מנצח את משחק האמונה.......... כי האמונה לדעתי היא סוג של שטיפת מוח מאוד מאוד אגרסיבית.........בזכות האמונה אתה יכול ללכת על גחלים

דאעש 3

גם חמאס צעק בקולי קולות אנחנו לא מפחדים ממוות, באמת יש דמיון רב בין דאעש לחמאס, ואכן כשנכנסנו לתוך עזה היו לנו הרבה הרוגים יחסית, ואכן עזה היא מלכודת מוות ואכן רוב העזתים הם מלאים באמונה דתית קיצונית, ואכן מבחינתם האמונה שלהם תזיז הרים ותזרוק את כל היהודים לים, והם צודקים לדעתי, אילולי המטוסים והטילים שנשלחו מרחוק ולא קרבות פנים אל פנים.........

זה מזכיר לי סרט שראיתי כשהייתי ילד, והסרט קוראים לו ........זולו......... זה סרט מלחמה , סיפור אמיתי, של אלפים של אלפים אפריקאים עם כידונים וחרבות מול קומץ של בריטים עם נשק מתקדם........מסונוורים באמונה.

הפתרון הוא כמובן....... מדע....... כלומר נשק מתקדם............שהכוונה היא לח"א......... וח"א הורג ללא הבחנה, הפצצות האלה הורגות גם חפים מפשע גם לא לוחמים.
אובמה מתכנן לנצח בעזרת המדע אבל הוא יצטרך להפעיל מטוסים ונשק הרס אחר, שיהרוג הרבה חפים מפשע...........

דאעש 4

המטרה שלנו, של הבני אדם, זה לחיות טוב, זה לאכול נכון, זה לקיים יחסי מין, זה לחבק ולנשק, לצחוק ולבכות, ולחיות הרבה הרבה הרבה שנים באיכות טובה.......... המטרה שלנו זה לא אמונה, המטרה לחיות ולחבק את החיים, אוליי קצת אמונה, אבל במקום הראשון זה לחבק את החיים, לחיות.........

כרגע אובמה נח על זרי דפנה משום שהוא יודע שמטוסים הורגים גם חפים מפשע, והוא לועג גם לביביתוש שלנו, כאילו הוא מנסה להגיד, שהם האמריקאים היו מסוגלים לעשות את צוק איתן יותר טוב עם פחות הרוגים והרס.
בקרוב מאוד, חודש חודשיים, דאעש יכבוש את בגדאד........ואז כולנו נבכה.......העיראקים בבגדאד אין להם כזו אמונה, רמת האמונה שלהם היא יותר נמוכה והם התרגלו לחיים הטובים......... דאעש יכנס לעיר וישחט אלפים.........וייתכן שאז יפעילו ח"א יותר חזק או יכניסו חיילים אמריקאים........בינתיים המוסלמים בישראל מתבוננים........והמוסלמים בחמאס מתבוננים..........המוסלמים בכל העולם מתבוננים.........אפילו בצ'צ'ניה

Ron W

New member
צבאות העולם נבנו נגד מדינות לא נגד טרור פליטים

יש חוקי משחק בקרבות . הטרור מחוץ למשחק ולחוקים
לכן הפתרון היחידי נגד טרור של פליטים חסרי מדינה הוא להכניס אותם למשחק
דהיינו לצייד אותם במדינה עם צבא שישחקו כמו מדינות
שהרי מדינות ניתן לאיים ולתקוף ויש להן מה להפסיד.
זה בדיוק מה שעשו אומות העולם לפרזיטים (לדעתם) היהודים בתפוצות
ניסו להשמיד להציק לפרוע להגביל להצר אותנו לא הלך להם אז הבינו
ניתן להם מדינה נראה איך יתבשלו שם בעצמם
דעאש כמו החמס צריכים מדינה טריטוריה עםצבא המוכרת ע:י אומות העולם.

שרונהה

New member
אחלה דרך לכל עבד להגיע אל המלוכה, השלטון והעושר

להקים קבוצת טרור, לערוף ראשים, לעשות טרור, ולקבל מדינה מוכרת מהאום שמום.
&nbsp
איך לא חשבתי על זה קודם?
&nbsp

Ron W

New member
עבדים היינו עבדים היום בני חורין ומשעבדים אחרים

תושבי השטחים היו לעבדים של ישראל עשרות שנים והגיע תורם להיות בני חורין
מדינות המפרץ היו קבוצות עבדים של אילי הנפט
אימפריות אירופאיות התפרקו מנתיניהם בצפון אפריקה והמזה"ת
מעצמות כמו רוסיה מתפרקות אף ממדינות עבדים כמו ליטואניה אוקראינה
דעאש האגרסיבי אכן חוטף לעצמו עבדים - כדי להגיע לשלטון מלוכה ועושר
עבדים הם מאפיין של מדינות חשוכות כמו חור שחור בגלקסיה לפני מפץ השחרור המדיני.

בקרוב מאוד דאעש הולך לכבוש את בגדאד

באמת עצוב לי מאוד עם הסיפור הזה, קשה לי מאוד עם זה.....

Ron W

New member
לא הכנתי שעורי בית?

ד"ר מיכאל אפל מאוניברסיטת חיפה מסביר שהם יצרו קואליציה עם שבטים ערבים סונים במערב עיראק, שחשים מקופחים על ידי השלטון השיעי. "מדובר מצד אחד על לוחמה של דעאש ומהצד השני התקוממות סונית בשיעים, שלקחו מידי הסונים את מושכות השלטון".
דעאש עצמו החל כפלג של אלקאידה תוצאה עקיפה לארהב שבחשה בעיראק מאינטרסים לנפט
אלו החוברים לארגון טרור נראה שלא מצאו עצמם שותפים למסגרת המדינית ממנה יצאו
יצאו למצוא להם מסגרת חדשה כמו מלחמת אזרחים והתקיפות על המערב נבעו מנסיונות ההתערבות שלו
במלחמות ביניהם.
דעאש הפך פגיע יותר מאלקעידה ברגע שכבש טריטוריה. אלקעידה נראה לי לא סגור על עצמו מהן מטרותיו
לכן גם קשה למגר אותם

מיקאלה1

New member
סונים שיעים הדת שלהם מטורפת להרוג את בני עמך

ועמים אחרים להרוג בני אדם בשביל הדת? איזה מין דת זאת? איפה נשמע שרוצים שכל העולם יהיה מוסלמי?
חולי נפש זה הכל. צריך לכלוא אותם או לחסל אותם הם מסוכנים.

Ron W

New member
טענתם בדיוק כמוך "צריך לכלוא אותם או לחסל אותם הם מסוכנים."

מיקאלה את (וכולנו כמעט) ניזונה בדיוק מאותה הסתה של מנהיגי האיסלם הקיצוני
למרות שברור לך שמדובר בבני אנוש בריאים בנפשם שרוצים סה"כ להתקיים כפרט בחברה.
יהודים לא רצחו נער ערבי בשועפט חרדים לא תקפו ילדות יהודיות בבית שמש מהסתה?

הדת המוסלמית לא ראויה לשום גנוי ומשחקת בדיוק לידי הקיצוניים
אסור לנו לעורר מלחמת דת בהשמצת האיסלם
הסכסוך המקומי שלנו לא שייך לדת אלא לטריטוריה בא"י
באף אחת ממלחמות ישראל לא עלתה סוגיית הדת
אל תיסחפו אחרי הקיצונים הימניים שששים לעורר כאן מלחמת דת אזורית
להיפך חובה לחבק את האיסלמיים שבינינו ובכך לסתור את הטינה של שבויי דעאש ליהודים.

חמאס נלחם מלחמה דתית ולא מלחמה על השיחרור מכיבוש

כל אלה שבאים מכל קצוות העולם ומצטרפים לדאעש.........עבורם זו היא מלחמה דתית ישר מתוך המסגדים ומתוך גרונותיהם של האימאמים..........הקוראן מלא בקטעים כאלו.......ויש כאלה שבוחרים לשים דגש על אותם קטעים..........כשחמאס אומר אנחנו מחבקים את המוות ומקבלים אותו בזרועות פתוחות, זה הקוראן מדבר, אותם פסוקים קשים ויש הרבה כאלה.............

Ron W

New member
אין להם שום טענה ליהדות אלא לציונות לערים ולישובים שנגזלומהם

כן בטח

נניח מבחינה היפוטתית שדעאש מגיע לכאן, כובש ומתחיל לערוף ראשים,
הרי ברור שהוא יערוף גם את ראשך כי אתה יהודי ולא יחוס עליך כי אתה לא ציוני ועמדותיך תואמות את עמדותיהם, אלא אם כן תתגייס לשורותיהם ואז יחוסו עליך.
ולגבי הישובים שנגזלו מהם כביכול,
שיילכו לחפש את החברים שלהם. העולם צריך לעשות הכל כדי לשים קץ לדבר הזה שנקרא דאעש. לא מעניין אותי איזה מין מוסלמים הם או איזה חלק מהאיסלאם הם. הם סרטן שצריך לכרות מהעולם.
יש גבול גם לשטויות שאני יכולה לסבול על המסך הקטן שלי.

סליחה,סליחה, אני לא מוכן שאף אחד יגע בשערה משערותיו של רון

עד שיש לנו סיני בתוך הפורום???? כמה פורומים את מכירה שיש להם חבר סיני ??? אויי ואבויי

את זה אל תגיד לי

אין לי שום כוונה לערוף את ראשו או לתלוש את שערותיו.
לצערי, החברים מדעאש תופסים את השערות בראש כשהם באים לערוף אותו.

למעלה