דאםםםםםםם איזה משחק!!!

לא נכון...

אלווין רוברטסון - 20 נקודות, 11 ריבאונדים, 10 אסיסטים ו-10 חטיפות (!) במדי הספרס מול פניקס ב-18/2/85 לפחות ככה כתוב במאמרים של הפורום... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1981&a=90751&c=8918&sc=0&ssc=0 בכלל, היו רק 4 קוואדרופל דאבלים בהיסטוריה (חסימות וחטיפות הכלו לרשום רק ב1970 או משהו כזה נדמלי ככה שיכול להיות שהיו עוד בלי תיעוד)

ikrmr

New member
אתה צודק, ולגבי כמעט קוואדרופל דאבל

בס"ד בירד במשחק נגד יוטה ג'אז ב-18 בפברואר 85', השיג 30 נקודות, 12 ריבאונדים 10 האסיסטים ו-9 חטיפות בניצחון 94-110, כשבירד לא משחק ברבע האחרון. הוא נשאל לאחר המשחק אם לא רצה לשחק ברבע האחרון כדי להשיג קוואדרופל דאבל, והוא ענה: "לשם מה? כבר גרמתי להם מספיק נזק!") הוא גם היחיד שעשה טריפל דאבל בחצי משחק במשחק נגד וושינגטון בולטס ב-1 באפריל 87' כשהוא קולע 17 נקודות, קולט 11 ריבאונדים ומוסר 10 אסיסטים, וסיים את המשחק עם 30 נקודות, 17 ריבאונדים, 15 אסיסטים, חטיפה, 3 חסימות ו-4 איבודים בניצחון 86-103. הסטטטיסטיקה של המשחק

go lakers go

New member
סקרמנטו מנצחת אחרי 3 הארכות , CP כמעט קוואדרו

סקרמנטו מנצחת את גולדן סטייט במשחק חוץ אחרי 3 !!! הארכות 135 -133 .. קבלו - בסקרמנטו 4 שחקנים שיחקו מעל 50 דקות !!! John Salmons 57 Brad Miller 52 Kevin Martin 56 Beno Udrih 56 Francisco Garcia רק 42 בגולדן סטייט - Jamal Crawford רק 60 דקות !!! כמעט שבר שיא NBA של 63 דקות Kelenna Azubuike 51 C.J. Watson 49 ועוד 3 שחקנים עם מעל 30 דקות , רק מה הם יצאו ב6 עבירות
במשחק אחר כריס פול כמעט עשה היום קוואדרו טריפל לCP3 היה משחק חלש של 33 נקודות 10 בורדס 11 אסיסטים ושבע חטיפות

OrEl74

Well-known member
מנהל
שימות קרופורד!!!

60 דקות וכל מה שהוא עושה איתם זה 35 נק' ו-4 אס'? לא יכל לדפוק איזה 50 נק' ו-15 אס' עם עוד איזה 12 חטיפות? למי שלא הבין... הוא אצלי בפנטזי

STEVE NASH

New member
13-31 מהשדה, מטורף לגמריי הקרופורד הזה

זאת לא אשמתו בעצם, נלסון הוא המטורף היחיד בכל הסיפור הזה. דמרקוס נלסון עם 10-24 מהשדה, אוזובוקי 4-17, מורוו 7-11, מגטי 6-12. 51-115 לווריורס מהשדה! כמה זריקות אלוהים אדירים, הקינגס הגיבו ב45-110 משלהם. הזוי.

עומר ו

New member
רק אני רואה את האירוניה?

קווין מרטין בשני המשחקים אחרי שהוא חזר מהפציעה קלע 45 ו46, וממוצע של 28 נקודות בחודש האחרון, ומה הוא עושה במשחק עם 3 הארכות? 23 נקודות באחוזים של קוטג' עם 5 ריב' ו4 אס' בלבד...

אבל הוא שיחק נהדר בקלאץ'

אולי החטיא, ראיתי רק את התקציר אבל גם הטבעה שגרמה להארכה, וגם 5 נקודות רצופות שגררו לעוד הארכה

בשעה טובה

שווה לקום באמצע הלילה רק כדי לראות משחק גדול ונצחון ענק של קבוצת על מול המיליונרים מLA למרות שנגררו לקצב המשחק שלהם ידעו לנצל כל מאצאפ כל אינטלגנציית משחק ואת הניסיון העשיר כדי לנצח . ומי שלא מאמין בנבואת האי זוגי = עוד שלושה חודשים ... אני לא מאמין שאוהדי LA מתבכיינים על השיפוט (שהיה מאוזן מאוד).שופטי הליגה הטובה בעולם נותנים מאז ומתמיד (ובייחוד השנה) עדיפות מובהקת לקבוצת הבית - זה ממש לא היה המקרה אתמול וכמו שאוראל אמר : כל אדם שפוי ראה צעדים כנראה שלא זוכרים את הקאמבק המפוקפק במשחק הראשון בסדרת הפליאוף בשנה שעברה (השופטים לא רצו לגזול את חזונו של שטרן =חזרה לשנות ה80) או כמובן את העבירה הברורה על בארי שלא נשרקה מילא

go lakers go

New member
אני מציע לך לקנות סטופר

ולמדוד כמה שניות עברו מהרגע שהשחקן של סאן אנטוניו קיבל את הכדור מהשופט ועד לרגע שהוא מסר למייסון ( יותר מ5 שניות ) . ומי התבכיין ? מי דיבר על צעדים ? אם אתה רושם אוהדי לייקרס תתמקד ! השופטים אכן הכריעו את המשחק ( תבדוק עם סטופר
) ופיל ג'קסון עזר להם גם . וכל זה לא משנה כי זה רק משחק אחד בעונה הסדירה . ניפגש בפלייאוף . נבואות ?! אם הם בשנה אי זוגית למה הם לא מקום ראשון במערב ?! אני מקווה שכל מטוקבקי השנה האי זוגית יהיו כאן במאי שזה יסתיים במפח נפש . עלק שנה אי זוגית
. כולם יודעים שהשיפוט בכל ענף הוא ביתי . אני מקווה שבמאי לא תצעק שופטים שופטים

אם לא יהיה צריך אני לא אצעק ...

אבל שטרן רוצה את הקלטים מול האגמים או לברון מול פול הוא לא ייתן לספרס לעשות את זה בכל מקרה ,אם לא יהיה משהו רדיקלי אני אהיה פה גם בעוד שלושה חודשים מה עוד ? כאחד שעוקב אחרי הNBA די באדיקות באמת שהשנה השופטים מתעלים על עצמם בקשר לביתיות

OrEl74

Well-known member
מנהל
עדיין לא נרגעתי מהמשחק הזה

2 כוכבי ענק ראש בראש בדקות הסיום, מה עוד אפשר לבקש? זוכרים שבשרשור היכרות שאלתי למה אתם אוהבים את המשחק הזה? אז זאת בדיוק הסיבה

Or Amit

New member
וואו

ג'ונס וטרי מדהימים. לא הבנתי את ההתלהבות מהדאנק של ג'ינובילי ושל מילווקי (גם לא את של דמפייר, האמת).

go lakers go

New member
קבל

1 - טופ 10 2 - המסירה . שים לב כמה שניות עוברות עד שהוא מוסר ת'כדור . ושים לב שהשדר אומר אחרי הזריקה מהקו " הלייקרס לא לוקחים טיים אאוט " טיפש הפיל הזה 3 - קובי תהיה גבר ותראה את כל קליפ מספר 3

OrEl74

Well-known member
מנהל
אין לי רמקולים פה

אז אני לא יכול לשמוע מה השדר אומר אבל אני כן יכול לספור ולצערי ספרתי 7 שניות עד שמאנו מסר את הכדור. ועל זה נאמר... "שופטים ש'לתחת"

go lakers go

New member
חפיפ.רק בפורום תפוז מדברים על שופטים ../images/Emo13.gif

בUSA שנה שעברו לא דיברו על הפאול הברור של פישר על בארי (סאן אנטוניו לא דיברו ,איגוד השופטים יצא בהצהרה), לא דיברו על השיפוט מילה במשחק לייקרס בוסטון השנה , וגם היום לא דיברו על השיפוט . בNBA שוכחים וממשיכים הלאה , רק בפורום תפוז חופרים על שיפוט
מה שברור זה שהשופטים בני אדם , ובני אדם טועים . מי שלא עושה לא טועה
אגב , זה לא היה מאנו שמסר זה היה בונר . שוב חפיפ .

למעלה