דאםםםםםםם איזה משחק!!!

OrEl74

Well-known member
מנהל
דאםםםםםםם איזה משחק!!!

המשחק הכי טוב שראיתי העונה. 2 שחקנים ענקיים נכנסים לקרב ראש בראש בדקות האחרונות. דאנקן ענק! קובי מדהים ובסוף...רוג'ר מייסון מכריע את המשחק. פשוט תענוג!

תום116

New member
אר יו קידינג מי?

לפחות איזו כוכבית על השופטים, משהו? לא ייאמן. פשוט מביך. מי שמפחית ביתרון הביתיות בפליאוף הוא אידיוט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא ציפיתי ממך לתגובה אחרת

אם זה היה בספייפלס והלייקרס היו מנצחים היית מגיב אחרת. הדבר התמוהה היחיד בעיניי הוא פסק הזמן של דאנקן אבל זה לא מה שהכריע את המשחק.

תום116

New member
זה ממש לא היה רק זה

לא הייתה עבירה של פיש, לא היו צעדים בסוף של אריזה(איך הגיעו לזה בכלל!?), היו כמה עבירות הזויות על ג'ינובולי שלא היו ולא נבראו. שיפוט מגעיל וחד צדדי. בנוסף לFu****g lucky של הספרס. נשיג את הנקמה בסוף החודש.

תום116

New member
ובמהלך האחרון

הייתה עבירה של ג'ינובולי על אריזה, אבל ממש לא ציפיתי לשריקה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כמו שאמרתי, לא ציפיתי לתגובה אחרת

רק לידיעה...אני ישבתי בבית ואמרתי צעדים עוד לפני שהשופט שרק כך שכנראה שכל אחד רואה מה שהוא רוצה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הודעה חשובה ומסר לתום...

הובא לידיעתי במסר מגולש שאיכפת לו שהתגובה שלי לתום היתה לא לעניין. חשוב לי להבהיר משהו... כשכתבתי שלא ציפיתי לתגובה אחרת זה לרגע לא היה ממקום של שיפוטיות או זלזול כלפי תום אלה נטו מהמקום הזה של אהדה. כאוהד של הקבוצה שהפסידה טבעי שהוא רואה דברים בדרך שלו וכמובן שזה גם טבעי שהוא "יבכה" על ההפסד ולכן גם לא יכולתי לצפות ממנו לתגובה שונהץ עם יד על הלב, אני לא בטוח שאם הקבוצה "שלי" היתה מפסידה בשניה האחרונה לא הייתי מתבכיין בעצמי. אם הובן אחרת אני באמת מתנצל בפני תום וזו ממש לא היתה הכוונה שלי. נ.ב אוהדי הלייקרס, תכינו את הממחטות כי ביוני ישפכו פה הרבה דמעות.

charriere

New member
מסכים , שדדו את הלייקרס לאור יום

אמנם אני אוהד של בוסטון ושונא את הלייקרס (והאמת גם את סן אנטוניו) , ממה שראיתי בקישור למטה , היו צריכים לשרוק על הוצאת הכדור אחרי 5 שניות . לא רק שהשופטים לא שרקו , הם עוד הוסיפו חטא על פשע ושרקו עבירה על מייסון שלא הייתה ולא נבראה ועוד יותר חטא על פשע היה הצעדים של אריזה שאין מצב שזה היה צעדים . (ראיתי את כריס פול רץ עם הכדור בלי לכדרר ולא שרקו לו) . מצד שני , במשחק שהיה העונה בין הלייקרס ובוסטון השופטים היו בעד הלייקרס , אז אין לאוהדי הלייקרס מה להתלונן

Orenseg

New member
מסכים.

רוג'ר מייסון פשוט עשה פלופ מוחלט. לא מבין למה הכניסו את האפשרות להשתמש בinstant replays כדי לקבוע החלטות שיפוט אבל לא משתמשים בהם דווקא במצבים שמכריעים משחק. ממש לא מסובך לראות שפישר לא נגע במייסון בכלל. גם הבלוגר של Basketbawful כתב על זה. אני פשוט אצטט אותו:
David Guthrie, Michael Smith, Sean Corbin: Much as it pains me to defend the Lakers, they got hosed by the officials twice in the final 12 seconds of the fourth quarter last night...which kind of sucks because it really detracted from a very exciting and well-played game. First, Roger Mason drew foul on Derek Fisher on what I like to call the Jump Flop, that move (invented by World B. Free and perfected by Reggie Miller) where a jump shooter kicks out his legs and flails during the shot. Fisher clearly tried to evade contact but got tagged with the foul anyway. Mason dropped the free throw to give the Spurs a one-point lead. Then, on the Lakers' final possession, Trevor Ariza got called for a travel after taking only two steps. Plus, it sure looked like he got tripped up a little. Go ahead and take a gander at both plays. Now, the Ariza play might not have mattered all that much since he missed the shot and the clock would have expired during the ensuing battle for the rebound. But Mason's three-point play turned out to be the game-winner. If the ref hadn't fallen for his Jump Flop, then AT WORST (for the Lakers) the game goes to overtime. Big win for the Spurs, but it doesn't exactly convince me that I'm wrong to say they aren't a true contender anymore. I mean, L.A. was playing the second of back-to-back games with a bench shortened by injuries. I'm just sayin'.​

go lakers go

New member
ניפגש במאי - יוני

1 - מסכים עם ניר זה היה המשחק הכי טוב שראיתי העונה . 2 - הגיע הזמן שפיל ג'קסון יתעורר.המאמן הזה נראה שבע כבר עונה שניה , הוא לא מגיב בזמן ושוגה פעם אחר פעם בקבלת החלטות . רוב ההפסדים של הלייקרס העונה היו כמו היום . למה לא לקחת פסק זמן בפוזיישן האחרון ? הרי היה ברור שיהיה דאבל או טריפל על קובי ! פיל תתעורר 3 - עכשיו יקפצו כולם ויגידו שנה אי זוגית
ושהספארס וינרים . אז לא זה לא . לייקרס שיחקו B2B בלי שלושה שחקנים והיו רחוקים החלטת שיפוט אחת ( ראו סעיף 4 ) מניצחון . בעניין העונה האי זוגית נפגש במאי ( אם סאן אנטוניו יגיעו בכלל למפגש מול הלייקרס ) 4 - זה לא מפתיע , וכמו שניר ציין אם המשחק היה בסטייפלס אז השריקות היו הפוכות. אבל , הפעם זו הייתה שריקה של משחק ( 10 שניות לסוף ) , לא אני לא מדבר על הפסק זמן שנתנו לדאנקן שלא היה לו פוזיישן , ולא אני לא מדבר על השריקה לצעדים במהלך של אריזה . השריקה המכריעה והשגוייה היתה במהלך האחרון של הספרס . הספרס לקחו טיים אאוט אחרון והוציאו כדור מהצד. אין להם עוד טיים אאוט והשחקן שמוציא את הכדור משתההה הרבה מעבר ל5 שניות ( אתם מוזמנים לבדוק ! ) , כאמור הוא לא יכול לקחת טיים אאוט ובערך בשניה השישית או השביעית מוסר את הכדור למייסון . משם כולם יודעים איך זה נגמר .( אגב מייסון , הוא למד משארפ לזרוק ת'רגל , למרות שהיה פאול ברור ) . 5 - כרגיל , מאנו מול הלייקרס "תופר" משחקים . המשחק הכי טוב שלו העונה כולל סל מטורף בסוף הרבע השלישי . 6 - שוב , ואני אגיד את זה בפעם המיליון ! למה לא שולחים את דאנקן לקו במשחקים צמודים ?! לפיל הפתרונות . 7 - Kobe . בכוונה השארתי אותו לסוף . מי שראה את המשחק ראה את השחקן הכי טוב בליגה ! פשוט תענוג . פיל ( שוב ) השתהה להכניס אותו ברבע האחרון . אם דאנקן יכול להכנס בדקה ה11 של הרבע האחרון אין סיבה שקובי יתייבש 5 דקות ויכנס רק שנשארו 7 דקות ובפיגור 11 ( שוב הפתרונות לפיל ) . אבל קובי כמו קובי נכנס כמו שד ויתרון 11 של ס''א נהפף ב4 דקות ליתרון 3 של L/A. שתי שלשות ו4 אסיסטים פלוס סל של שתי נקודות . המשחק הזה היה צריך להיות רשום על קובי . 29 נקודות 7 בורדס ו10 אסיסטים . ולך תום ידידי , יהיה בסדר תהיה רגוע ( יש את KOBE ) . אחחח אני מחכה כבר לפלייאוף

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא היה להם פסק זמן

במצב כזה אתה שם את הכדור בידיים של הכוכב שלך ונותן לו לעשות מה שהוא רוצה. הבעיה שקובי החליט דווקא הפעם להיות חברמן. כולם ידעו שקובי אמור לקחת את הכדור לסם וזה בדיוק מה שהוא היה צריך לעשות, אם לא היה סל אז הוא היה חוטף פאול ושיפוט ביתי או לא, אם קובי היה חודר הוא היה מקבר את הפואול אפילו אם לא היה כזה. אגב, למען הסר ספק... לי אין ספק שבמידה והלייקרס וס.א נפגשות בפלייאוף הלייקרס עוברים אותם ואפילו די בקלות.

go lakers go

New member
לא רק שהיה להם , היה להם 2 טיים אאוט

בטיים האאוט האחרון של ס''א , השדר אמר זה הטיים אאוט האחרון שלהם ( של ס''א ) ולליקרס נותרו 2 ! ( תבדוק ) בנוסף , אפשר לראות בהילוך החוזר , אחרי הקליעה מהקו של מייסון , פישר מסתכל לספסל לכיוון פיל ( שואל אותו לא לקחת טיים אאוט ?! ) ופיל מסמן להמשיך ( עם היד) ! היה משחק תענוג , חבל שנגמר ככה ( היה אפשר לראות כמה קובי עצבני ) .

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני חושב שאתה טועה - או שלא ../images/Emo13.gif

אני זוכר שהשדרים אמרו שללייקרס אין טיים אאוט. תבדוק. בכל מקרה אם אתה צודק אז פיל אידיוט.

תום116

New member
איזה כיף זה להוריד

את ההפסד המעצבן קצת מהראש, עם המשחק המטורף באורקל. וגולדן, איך לא, שוברת שיאי לוזריות של עצמה. הולכים להארכה שלישית. ווטסון בחוץ וזאת חתיכת מכה.

תום116

New member
כמה "מפתיע"

גולדן מפסידה מריבאונד, סלמונס עם הווינר שנייה לסיום. גולדן הובילה ב-5 חצי דקה לסיום ההארכה השנייה ועדיין שמטה את הניצחון שהיה לה ביד, כרגיל.

IvgenyIAS

New member
אגב, ממשחקי הלילה

מישהו שם לב לשורה הסטטיסטית המדהימה של כריס פול הערב מול המאבריקס: 33 נק', 11 אסיסטים, 10 ריבאונדים ולא פחות מ-7 חטיפות. הזיכרון שלי לא משהו אבל קשה לי להיזכר במישהו שהגיע כל כך קרוב לקוודרפל-דאבל בשנים האחרונות (זכורים לי כמה משחקים של קירילנקו אבל לא עד כדי כך).

rapgamer4ever

New member
לא היה הישג כזה בהיסטוריה

(קוודראפל דאבל שכולל חטיפות). אין ספק, פול פשוט מדהים. וד"ש לקיד שאמנם סיים עם 7,7,7 אבל מזל זה הדבר האחרון שהיה לו.

למעלה