גש גש גש מי מוכן למפגש???

omer landau

New member
איהיה אבל לא להרבה כי מחר בית ספר

בימים שבת ראשון שני שישי אין לי בעיה אבל בשלישי רביעי חמישי אני מתחיל מוקדם למחרת זה מבאס אבל אני תמיד שמח לחרוג חחח יותר נחמד פה בקיצור ולעניין אני איהיה פה אלא אם כן אני איהיה ממש עייף כי כואב לי קצת הראש

:))) מצוין../images/Emo9.gif

טוב אני סוטה מהנושא קצת- אני נכנסת לסרטים מטורפים מכל הציטוטים האלה שאני קוראת.... זה רק ציטוטים שיפריים, בלי כלום מסביב.. אני נכנסת לאשליות בגלל זה... אני מדחיקה את כל הפיכסה שיש מסביב(בראמבי? רנה? מי אלה? לא מוכר לי... :)) זה מהזה לא טוב... תחח נראה לי שהפרק היום יכניס אותי לשוק. חחח אבל אני אחיה... *סופרת את הימים עד LL**... אווף ואני עדיין לא מצליחה למצוא ציטוט הולם לחתימה... (החלטתי לעדכן... החתימה שלי מתייחסת רק לדוסון קריק.. נראה לי שצריך שם איזה איזכור לג'אג.. :)

שאלה....

רציתי לדעת אם אחת מחולות דיוויד יכולה להיות נחמד ולסכם לי בקצרה (עברית או אנגלית לבחירתה) את הביוגרפיה של דיוויד
פשוט יש לי את העבודה על ד'אג ואין לי כוח להתחיל לסכם ת'ביוגרפיה שלו ונני צריך מקסימום חצי עמוד
.... אם מישהו תוכל אני אודה לה מאוד
ד"א ההודעה הזאת מופנית לבנות מההנחה שרק בנות בפורום חולות דיוויד ויודעות את הביגורפיה שלו או מאיפה לסכם אותה, אם יש בנים שחל עליהם אחד התנאים לעיל הוא מוזמן לשלוח
תודה

cjharm

New member
ממש השקעתי...

http://www.djeonline.com/biography.htm זה הביוגרפיה שלו.... אני מאמינה שיכולת למצוא את זה לבד...אבל מקווה שזה עזר!

למעלה