גש גש גש מי מוכן למפגש???

סופ"ש זה אחלה~~

בקשר לגל- היא נמצאת פחות בזמן האחרון.... wonder why?? לי היה שבוע חצוי- חצי ראשון- בלאחסי למדי חצי שני- די מ7וצלח בינתיים.. נראה לי .. לוידעת נראה מה יהיה מחר לפני גזר הדין.. :)) ד"א- שמתן לב שיש לנו נטייה בפורום הזדה להתשתמש הרבהה במילים באנגילית באמצע ההודעות שלנו?? שמתי לב לזה פתאום.. :))

omer landau

New member
מנהל עסקים -שיווק

זה קל הרבה מאוד לזכווווווווווווווווווווווווור וזה מועד ג חח דיברתי היום עם המורה היא אומר לי באמת לא הבנתי איך נתתי לתלמיד כמוך 40 אני אומר לה מה ארבעים יש לי בנתיים מאה חוץ מהמבחן שלא עשיתי בגלל שהיייתי חולה והיה לי צו ראשון אז היא אומרת אני אעשה לך מועד ג ביום שני

Sweet SuGaR

New member
היייייייייייייייייייייייי

חחחחחחחח ניצחנוווווווווווווווווווווווווווווווווווו(((((= והתמכרתי למשחק אז הגעתי עכשיו:| לאב יאאאאא

Sweet SuGaR

New member
היייייייייייייייייייייייי

חחחחחחחח ניצחנוווווווווווווווווווווווווווווווווווו(((((= והתמכרתי למשחק אז הגעתי עכשיו:| לאב יאאאאא

Sweet SuGaR

New member
הוא היה גדול עד ה5 דקות האחרונות

שמ20 הפרש הם הורידו ל8 הפרש בערך... לא זוכרת מה היה ההפרש. וכאילו מה?!!?!?!? גם ההפרש חשוב!!! אבל לנצח את פנא' בבית שלה זה בסטטט

Nushi G

New member
באמת חבל ששמטו את ההפרש...

כון ההפרש חשוב מאוד... לנו ולצסק"א יש אותו מספר ניצחונות והפסדים אבל יש להם הפרש נקודות משהו בסט... בגלל זה הם מקום ראשון בבית ואנחנו שני...

'צטערת...היתה הפסקת חשמל רגעית

שהפילה לי ת'מחשף ...וזה באמצע שכתבתי הודעה מה זה ארוכה וכמעת סיימתי אותה! FUCK! לרשום עכשיו מחדש! גגגררררררר!

omer landau

New member
כן רשמי שוב חח../images/Emo13.gif

זה בטח הדברים החשובים האלה שרצית להעלות ????

omer landau

New member
נכון אבל היא אמרה שהם חשובים ברמה

אחרת חחח אוקיי לא במילים האלה אבל תראי את ההודעה שלה למטה

../images/Emo62.gifהודעה חשובה../images/Emo62.gif

טוף.... אני מתחילה שוף.אז ככה. אני לא יודעת אם שמתם לב...שאוטוטו הפרקים שלנו מסתיימים (
BACK TO THE SAD REALETY) וזה עושה לי מודאגות בראש..... אני אפילו לא יכולה לחשוב על זה... NO MORE HARM BEFOR BED TIME.... NO MORE AFTER JAG... ממש עצוף.... וכאן אנחנו נכנסים לתמונה. חשבתי לי...למה לא ננצל את העובדה שגם ככה אנחנו פה 24/7 ונעשה משו מועיל? הדבר היחידי שנשאר לנו זה מוצ"ש וגם זה...לא עוד כ"כ הרבה זמן...ולכן אנחנו צריכים לכתוב כולנו ביחד (כלומר כ"א לחוד...חחח..) לערוץ 3 ולדרוש שיחתמו מעכשיוכבר על הבאת העונה ה7 . אני יודעת שחלקנו ראינו את ההמשך בדרך כזו או אחרת...אבל אין כמו שיהיה מסודר...וגם חלק עדיין ילדים טופים...חחח... חוצמזה...אין עיתוי טוב יותר כמו עכשיו...להראות שיש אנשים שבאמת אוהבים את הסדרה הזו...ושיזיזו את עצמם ואם גם ככה לא מביאים לנו את כל המבחר של וורנר שיביאו לנו משו איכותי לפחות...וג'אג היא אופציה שעדיין יש להם(אלא אם כן הם לא ישלמו גם לCBS בסוף..לכו תדעו...) אבל בנתיים...זה לא יכול להזיק, אם תהיה ככה, התנפלות מאסיבית של כולנו... נשלח להם מיילים על מה אנחנו חושבים...ושלא יחלמו...שיביאו את עונה 7 מייד אחרי 6. (ואולי נבקש על הדרך...גם ש.ח בשעות נורמליות יותר במקום ב4.30 או 12.30 שאפ'חד לא בבית לראות גם ככה.) אז מה אתם חלושבים? תהיו מוכנים לעשות את זה? כולם ללא יוצא מן הכלל? תשרשרו את דעתכם ואני מוסיפה את הקישור לערוץ 3. צריך להכנס ל"כתבו אלינו". אוףףףףף...היה ארוך. U ALL

omer landau

New member
זה לא נורמלי חשבתי על זה אתמול בבו

אתמול בבוקר ושצריך לכתוב מכתב כדי שישדרו את כל העונות מהתחלה עד לעונה השישית לא דווקא ב 23.20 אולי אפילו ב 21.15

למעלה