../images/Emo62.gifהודעה חשובה../images/Emo62.gif
טוף.... אני מתחילה שוף.אז ככה. אני לא יודעת אם שמתם לב...שאוטוטו הפרקים שלנו מסתיימים (
BACK TO THE SAD REALETY) וזה עושה לי מודאגות בראש..... אני אפילו לא יכולה לחשוב על זה... NO MORE HARM BEFOR BED TIME.... NO MORE AFTER JAG... ממש עצוף.... וכאן אנחנו נכנסים לתמונה. חשבתי לי...למה לא ננצל את העובדה שגם ככה אנחנו פה 24/7 ונעשה משו מועיל? הדבר היחידי שנשאר לנו זה מוצ"ש וגם זה...לא עוד כ"כ הרבה זמן...ולכן אנחנו צריכים לכתוב כולנו ביחד (כלומר כ"א לחוד...חחח..) לערוץ 3 ולדרוש שיחתמו
מעכשיוכבר על הבאת העונה ה7 . אני יודעת שחלקנו ראינו את ההמשך בדרך כזו או אחרת...אבל אין כמו שיהיה מסודר...וגם חלק עדיין ילדים טופים...חחח... חוצמזה...אין עיתוי טוב יותר כמו עכשיו...להראות שיש אנשים שבאמת אוהבים את הסדרה הזו...ושיזיזו את עצמם ואם גם ככה לא מביאים לנו את כל המבחר של וורנר שיביאו לנו משו איכותי לפחות...וג'אג היא אופציה שעדיין יש להם(אלא אם כן הם לא ישלמו גם לCBS בסוף..לכו תדעו...) אבל בנתיים...זה לא יכול להזיק, אם תהיה ככה, התנפלות מאסיבית של כולנו... נשלח להם מיילים על מה אנחנו חושבים...ושלא יחלמו...שיביאו את עונה 7 מייד אחרי 6. (ואולי נבקש על הדרך...גם ש.ח בשעות נורמליות יותר במקום ב4.30 או 12.30 שאפ'חד לא בבית לראות גם ככה.)
אז מה אתם חלושבים? תהיו מוכנים לעשות את זה? כולם ללא יוצא מן הכלל? תשרשרו את דעתכם ואני מוסיפה את הקישור לערוץ 3. צריך להכנס ל"כתבו אלינו". אוףףףףף...היה ארוך. U ALL