גש גש גש מי מוכן למפגש???

omer landau

New member
גש גש גש מי מוכן למפגש???

כבר תשע וחמישה ואני לא רואה פה אף אחד תשרשרו על ההודעה הזאת חחחח

omer landau

New member
הכל מצויין איך אצלך?? אצלכם בכלל?

אני פה מוכן ומזומן לי עם התה אפרסק שלי מממ יאמי חח

Dark Storm

New member
היי, אני כאן (בערך)

חזרתי הרגע הביתה, עוד לא הספקתי להוריד את המדים וכבר ניגשתי לבדוק מה חדש כאן
בכל מקרה אני אבדוק מדי פעם את ההודעות עד ג'אג פשוט אני עייף מוות - ב 3 ימים האחרונים כל מה שעשיתי זה ללכת למשמרת, ללכת לישון ולקום בזמן לעוד משמרת... בכל מקרה אני כאן בערך אז אתם יכולים להרגע

גם אנוכי בנמצא... :))

אבל במקרה~ חשבתי שזה ב10!! :(( מילא... העיקר שאני כאן! :)) אולי ההיעדרות היא בגלל שעוד כמה חשבו שזה ב10~...

וול וול... היום היה לי יום חביב

מורה רשע לתלדות האמנות החליט להיות חולה... ולי התבטלו 5 שעות!!!! :)) יותר טוב מזה אין... לא עשיתי היום כלום. פשוט כלום... מ1 בצהריים עד לפני חצי שעה התבטלתי מול הטלויזיה...:)) פשוט יום נפלא של כלוווווווווווווום! מעבר לזה.... אה אני מקווה שיהיה היום פרק טוב! אני צריכה פיצוי על זה שפספסתי אתמול~~

הרמוני

New member
היי! קפצתי רק לרגע, אני לא נשארת../images/Emo7.gif

עובר עלי יום זוועה... בכל אופן אני כן יהיה כאן אחרי ג'אג לדבר על הפרק תהיו פה טוב?! PLEASE? ביי בינתיים...

מתייצבת! (...קצת באיחור..חח...)

מה המצב אננננננשים?!?! שאלה:למה בדיוק המפגש היום דליל???.
אני מקווה שכולם יזכרו לבוא.... חוצמזה...אז מה עומר...תה אפרסק טעימממ?

omer landau

New member
גם אני מקווה בטח התירוץ הוא

הסערה הגדולה חחחחחחחח כן בטח עד עכשיו לא היה כלום למרות שבחמש דקות האחרונות יש רוח ממש חזקה אצלי הכל מצויין מה איתך,גאגית???

Nushi G

New member
היי אנשים!! הגעתי!!!

היה משחק של מכבי ואח"כ ארוחת ערב... בכל אופן, אני פה!!! מה קורה???

נעמה!!!! :)

או יופי... לאט לאט אנשים מתחילים להגיע~~~~ :)) תשמעו אני כל החיים באתר הזה .." גן הוורדים".. האתר הזה של השיפרים שיש בלינקים... הוא כזה מעולה!!! אני רק קוראת לי ציטוטיים שיפריים מכל העונות ומתמוגגת... :))) ** מחפשת רעיון לריענון החתימה...** אויש זה כזה אתר כייפי~~~

Dark Storm

New member
שלום לכל מי שלא היה כאן

כשכתבתי את ההודעה הקודמת
טוב, אני לא נראה לי אשאר כי אני הגעתי למצב של אני לא זוכר איזה יום היום ואם לילה או בוקר בכלל... אני אנסה לחזור אחרי ג'גא עייף צריך קפה, אין כח לכתוב.נהנענה בייב בנתיים...,

נעמה! דניאל! מה קורה?!?!

(...עומר לך כבר אמרתי שלום....חחח...) מה המצב? איך עבר עליכם השבוע? לא זוכרת כבר מתי דיברתי איתכם בפעם האחרונה...בימים האחרונים אני פה רק לכמה דקות וזהו... אפילו על הפרק של אתמול לא הגבתי... אבל! האור כבר באופק...כי סופ"ש כאן! ואני מאושרת! כי עכשיו יהיה לי קצת זמן. אז מה איתכן? אני רואה שלא היתה פה פעילות מי יודע מה...למה? והכי חשוב WHERE IS GALLLLLLLLL?

Nushi G

New member
היה לי יום מצוין!!! באמת שמתי לב

שדפקת נפקדות פה... היתה לי יום בגרות בתרגיל ספורט- יש מצב ל-100...

למעלה