גשם!! איזה כייף!!!!

זורקה

New member
מה את נפתחת עליי?? התכוונתי בכלל

שאבירן הגזים!! לא ששי!! גרררר עכשיו יצאתי הרעה...

S a l i t

New member
הא? על מה את מדברת?

אני יודעת שהתכוונת שאבירן הגזים אני יודעת לקרוא שרשורים...
כאילו - כתבת שאבירן הגזים ואני הגבתי ש: "לא הוא לא".. כי אנלא חושבת שהוא הגזים זורקה את לא יכולה לצאת הרעה פה חיחיחי את עדיין חביבת הפורום שלי

kedeman

New member
RELAX

תרגע!! אני לא באתי להתערב לכם בריב באתי לומר שני דברים 1. מצאתם לעצמכם נושא דיי טיפשי לריב עליו 2. תפסיקו עם הריב הזה, או שלפחות תפסיקו איתו בפורום ראיתי שעברתם לאייסיקיו ואתה תקלל איך שבא לך וכמה שבא לך אני לא יכול לעצור את זה (ולמעשה אני לא שולט עליך בכלל) פשוט אחרי הרבה מחשבה על הקללה "הומו" הגעתי למסקנה שהיא ממש לא קללה ואני לא אוהב שמשתמשים בה בתור קללה למה? אם אתה באמת רוצה להיכנס לזה אני מוכן להסביר, מה שאני מניח תאמת שלא תרצה אני הפסקתי כבר תודה ושבת שלום

fresh mishmesh

New member
Oh My God!

חשבתי שאני לבד בעסק! אבל יש שניים כמוני!! ייאי! אני ממש מאושרת! נכון כולם כזה אוהבים את החורף ואיזה מגניב שיש גשם? אני לא. עזבו אותי מכל הבוץ המג'אייפה הזה. הדבר היחיד שטוב בחורף זה שלג בחרמון. אני שונאת את המים והקור שחודר לעצמות והתנור המעצבן... קיץ לשלטון.

פIלי

New member
חורף סאקס!

גשם זה השטן מטפטף עלינו! קיץ זה עונת האלוהים! סעמק אני שונא גשם.. הכל רטוב קר ומעצבן.. ואי אפשר להתגלגש.. ואי אפשר בכלל לעשות כלום. החיים בזבל.

just stav

New member
שנינו יחד, אז מי צריך מטריה בכלל?

אין, פשוט אין כמו החורף... הגשם, הרוחות, הקור... תענוג! חבל שהוא לא בסביבה קצת יותר... אבל יודעים איזו עונה טובה לפחות כמו החורף עם לא יותר? הסת(י)ו כמובן
יום טוב לכולם Love סתו

WillbiTe

New member
בדוגרי כל מי שאוהב תחורף

זה כל המפונקים האלה שלא רוצים להזיע ורוצים כל היום לישון וזהאזמה? אז מזיעים כי חם יש ברירה עדיף מאשרחורף...חורף זה גועל נפש אתם לא מבינים? כולם יושבים בבית כמו מפגרים קר רצח חולצות ארוכות או חולים או מצוננים זה הכי גועל שייש...עונה שהיא לא צריכים....אהה והכי חשוב אין ממש טיולים בחורף...:) איך אני איתכם???עכשיו נראה אם מישהו יכול להגיד שעדיין החורף יותר טוב..אני שונא חורף כי אצלנו זה חורף קשה כנראה שאצלכם לא אז אתם אוהבים את זה...אצלנו זה גשמים ורוחות שלפעמים אתה יכול להשתגע מזה בגלל שזה כל היום בלי הפסקה מזל שעדיין לא התחיל ממש עכשיו נעים,יאללה שקמתי בבוקר התפללתי שיהיה חם כדי שאני יוכל לסוע בסקט....עכשיו אנ יהולך שמח לנהריה לסוע לי בסקט בזמן שאתם מחפשים את החורף!בקיצור חורף זה להשאר בבית כל היום בלי מה לעשות ולא נראה לי שייש מישהו שאוהב להשתעמם..

אני מעדיף את הקיץ

בחורף צריך ללכת עם מעילים לשבת בכיתה עם מזגן שפולט אדי סירחון, כל הבנות משתלטות על החלונות ומונעות איורור של הכיתה במשך חודשים "כי קר להן", תוך כדי שהן ממלאות את הכיתה עם ריחות הסירחון מהמנות החמות המצחינות שלהן ועם המרק שהביאו בתרמוס, וכל הבנים מזיעים כמו סוסים בכיתה מרוב חום. בקיצור החורף מסריח (אבל הגשם חשוב. אני בעד שיירד גשם בלילה). ושלא לדבר על זה שאי אפשר לזוז בגלל כל הגדים העבים והמעצבנים. לעומת זאת בקיץ לובשים בגדים קצרים וקלילים, ונועלים סנדלים, מפעילים את המזגן וזוכים לקור איכותי. למעשה, הגעתי למסקנה, שמי שאוהב חורף, אוהב חום, ומי שאוהב קיץ מעדיף קור.

למה?

אני הולך ביינתים עם סנדלים בלי בעיות..... (כמובן הערות מכל בן אדם אפשרי אבל לא אכפת לי........)

THE sky angel

New member
יא../images/Emo70.gif איזה מגעיל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זאת אמירה כדי להראות שגידלתי אותך יפה... :) חיחי... סתם... אבל באמת, זאת הייתה אמירה להראות שאני גאה בך וככה אתה מתנהג אליי?? אני נעלבתי! :( לא רוצה יותר! :( ברוגז איתך! :( אחרי זה אל תחטוף אותי משמרית ותתחנף!! מובן?!?!?!?!

לכי קיבינימט...

בחיים לא תטפתי אותך..... פשוט ביקשתי סליחה כי באמת הייתי מגעיל...(רגע של עצבים מה אני יעשה...) וזה היה אמרה של כאילו גידלת אותי.. וזה ממש לא נכון!!! זה שאת גאה בי זה משהו אחר.....

שקסי

New member
תשמעו אני אישית מעדיפה אביב...

כי יש בגדים קצרים ובערך נעים! העונה הכי מעולת!!!! אבל אני שונאת חורף- תמיד כזה קר לי...ומתי שלא קר לי אז אני מישום מה מצוננת וזה ממש ממש ME'AZBEN!!! וחורף אצלי בבית ספר זה בדיוק מה שעמרי תיאר מקודם!!1 כל כך נכון!!! כ"כ מסריח!!!! והריח של המנות חמות המגעילות האלה...איכס!!!! איכס ועוד איכס!! וצריך לקנות בגדים חמים... ואוף! שונאת חורף!!! (חוץ מריח של הגשם..ולראות את הגשם...ועוד כמה דברים...כמו לקפוץ בשלוליות) וואי אבל הדבר שאני הכי שונאת בחורף- זה שקיות מים בחורף!!! איכס!!! פויה! תחשבו אתם הולכים לתומיכם ופתאום מתחיל להיות קר נורא נורא והדבר האחרון שאתם צריכים זה להיות רטובים וכמו מכה משמיים ספלאש שקית מים ועוד אחת ועוד אחת (הם בדר"כ באות בצרורות...) תכלס זה מצחיק אותי...אבל אם זה עליי זה כבר טיפי מעצבן נורא! וקר!!!

שמעי

לא סתם קוראים למנה חמה "סריחי". וכן, אין מה לעשות המזגנים בבית ספר מייצרים סירחון.

שקסי

New member
סריחי....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יואו צחקתי עכשיו שעה!!! אני מתה על השטויות שלך!!! ובהחלט זה נכון...הבי"ס הזה עוד 4 חודשים ואני עפתי מישם!!!

למעלה