גשם!! איזה כייף!!!!

זורקה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תודה על השיתוף מותק
אוי הצחקת אותי עכשיו לגמרי...

THE sky angel

New member
חחח אני שמחה שהצחקתי מישו

לפחות.. :) אבל לא עניתם לי! ממתי יש לנזלת ריח?!

אבירן אתה מבלבל את המוח...

וגם אל תשחק אותה כי שנינו יודעים שאם לא היה לך את הסקייט בורד (וגם לפני שהיה לך) אז לא יצאת מהבית בכלל... גם אתה היית בבית כל היום..... זה לא קשור.. התחביב שלי זה הגיטרה ועושים את זה בדרך כלל בבית אז אני בבית יחסית הרבה אבל חוץ מזה אני מתערב שאני הרבה יותר ממך בחוץ......... ולי יש מה לעשות בחורף.......

לירום

New member
אני אוהב את החורף

ולא בגלל שאני רוצה לישון כלהיום ולהשאר בבית. אז מה אם קר ואנשים מצוננים, אני מצונן גם בקיץ, ואפשר לעשות טיולים בחורף. בכיתה ח' עשינו טיול למדבר יהודה וישנו בעין גדי וירד הרבה גשם וראינו כמה שטפונות אבל היה אחלה טיול! אז איך אני איתך? חוצמזה נראה לי שיש לך פחד ממקומות סגורים

taltoolit

New member
נסכם את זה ככה-

לכל העונות יש ת'חסרונות ות'יתרונות חלק מעדיפים משום מה חורף חלק משום מה קיץ וחלק עונות מעבר! בחורף קור אימיים ובקיץ חום איימיים ועונות מעבר זאת תקופת האלרגיה המעצבנת , וברור שלכל עונה יש את ההשפעה שלה אבל צריך רק לדעת איך להנות מכל העונות כי בסה"כ בלעדיהם היה פה נורא משעמם!
*** יצא לי חרוז בסוף ישששששש***

THE sky angel

New member
חחח גם מקסימה וגם שוחרת שלום.. :)

אהה ולירום- איזה מעצבן זה, גם לי זה קורה, אבל בחורף.... ובכל זאת אני אוהבת את החורף!!!!!!!! חחח כל הזמן העין שלי דומעת אבל רק אחת.. חיחי וכולם שואלים אותי "מור'וש למה את בוכה ?" (כאילו שאכפת להם..:) ואני אומרת שזו רק עין אחת מה הם לא רואים?

למעלה