גשם!! איזה כייף!!!!

לירום

New member
אני שונא את האביב

באביב יש פריחה של פרחים.. (שדרך אגב גורמים לעין שלי להיארות כמו ג'לי בצבע אדום ולאף שלי לנזול כמו ברז) ועכשיו באמת עוד לא חורף, ואני כל הזמן בא עם בגדים קצרים לבצפר... אבל כל אלה שבאו עם בגדים ארוכים.. חם להם והם מדליקים מזגן אז לי קר...

THE sky angel

New member
אתה מדבר שטויות כללל כך!!!!

אני מפונקת?? אני חסרת חיים???? היית מת!! אני פשוט אוהבת את החורף כי אני אוהבת להתכרבל וזה... ונכון- אני שונאת את הקיץ בעיקר בגלל הזיעה אבל זה לא אומר שאני איזה פדלאה! אתה כל כך מדבר דברים מטומטמיייים!!!!!!! חוץ מזה כל אחד באמונתו יחיה- למה נראה לך שמה שטוב לך צריך להיות טוב לאחרים?! זה מעצבן אותייייי

kedeman

New member
רואים שאתם לא מבינים כלום מהחיים של

*שלכם (ידעתי שההודעה שלי תהפוך למלחמת קיץ נגד חורף...) למה החורף טוב? כי יורד גשם - וזה חשוב וטוב וכי יורד גשם ומי הזבל שנשאר בבית כשיורד גשם?? יוצאים החוצה, נרטבים, נהנים (מטריה זה דבר ממש לא נחוץ! מעיל זה תלוי בכמה שקר) אפשר ורצוי לטייל בחורף היתרון הגדול הוא שמזיעים פחות יש שטפונות יפים, בעיקר בנחלים בדרום אבל גם בהרבה נחלים בצפון כל הלכלוך, העשן, הזיהום - הכל שוקע, פתאום יש אוויר שנעים לנשום והקור שגורם לרצות למצוא מישהי/מישהו (כל אחד ואחת עם העדפותיו/ה) ואפשר לישון עם פוך, וללכת עם חולצות ארוכות ומגניבות ולהחזיק את השרוולים, כמו שאני עושה מאז שהייתי בגן ובקשר לקטע עם המזגן בכל כיתה כמעט יש גם בשיא הקיץ את זאת שלא מרשה להפעיל אותו כי קר לה (100 מעלות בחוץ! איך קר לך???) וחורף זה ממש לא משעמם! וגשם זה אחד הדברים הכי כיפיים שאפשר להיות בהם (או שאולי מישהו פה מעדיף שרב???) הבעיה היחידה היא אולי הרוחות. וגם זה רק אם הן חזקות מאוד, למרות שגם הן טובות לפעמים.. (הכל תלוי בתזמון) בקיצור החורף הוא פשוט הדבר הכי טוב שיש!!! חבל שהוא קצר מדי

זה לא יעלה על הדעת!!!

כתבתי כאן איזה מגילה.. ומה אני רואה?? שזה לא נשלח.. ואין לי כח לשחזר את זה.. :( בקיצור הגבתי להודעות פה ואמרתי שבסוף החלטתי ליסוע לאילת.. עכשיו כבר אין לי כח לפרט...
אז בקיור תהנו בסופ"ש הזה.. תיפגשו עם מי שתיפגשו בעצרת.. ו.. זהו! אה.. גם.. לשימחתכם גם לאתצטרכו לשמוע ממני עד יום ראשון..!

THE sky angel

New member
yes sir../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה בסדיוק מה שרציתי להגיד..... (וכולם יודעים שאני מתבטאת גרוע בכתב...:) אז שי- תודה! :) הוצאת לי את המילים מה
:)

גם בערך חצי עולם נהיה חולה

ויש סירחון של נזלת באוויר. חוץ מזה, אין סיכוי שמי שעבר את החורף ששיפצו את הרחוב שלי, אוהב חורף. זה היה פשוט פיכס. בקיץ זה מאוד פשוט, לבנים יש שליטה על המזגן ולא שואלים את הבנות. מה שכן, יאמר לחיוב שבחורף זה מאוד מצחיק לכוון את המזגן על קירור (וגם נעים). אם כבר חורף, אז עדיף שלג על גשם (לא שיש אצלנו שלג, אבל זה עדיין עדיף). אגב, רציתי לשאול, עוד מישהו רואה את המשחקים הישנים של מכבי בחמישי בלילה, או שאני היחיד?

גם אני רואה לפעמים.....

תגידו אני היחיד שראה את המשחק של נהריה נגד מארוסי.....? (אני היחיד שהיה שם אבל אני היחיד שראה...?)

THE sky angel

New member
נדמה לי שאתה היחיד....

אממ ובדיוק את ההודעה שלך הייתי צריכה עכשיו!!!!!!!!!!! קודם כל העניין עם הנזלת באמת מגעיל, במיוחד שאני מביאה גליל נייר טואלט לבצפר וכל אחד הופך אותו לשלו ושם את האיכסה שלו בפנים!! דבר שני אצלנו בכיתה הבנות שולטות ואין לכם מה לדבר!! זה שאתם בנים מטומטמים שלא מבינים כלום מהחיים שלכם זה משו אחר!! חחח היום עשינו מלחמת זיתים ונחשו מי ניצח??? ברור שאנחנו!!!!!! :) אבל בגלל החוכמה שלנו!!! אמממ ועוד משו- אני שונאת שוביניסטים!!!!!!! למה יש רמטכלים ואין רמטכליות????..... בושה וחרפה!! ואתם עוד אומרים שאנחנו מדינה שוויונית ובלה בלה בלה.... ש-ו-נ-א-ת ש-ו-ב-י-נ-י-ס-ט-י-ו-ת ב-ד-ם-ם-ם-ם-ם-ם-ם-ם-ם-ם-ם-ם-ם

אז כולכם מפסידים

כן נכון בנים מטומטמים. בגלל זה כשמכוונים את המזגן על קירור, ואומרים לבנות שהוא על חימום הן מרוצות... אנחנו עכשיו בקטע של דברים שאנחנו שונאים? כי אני שונא שמאחרים

גם בכיתה שלי יש מלחמות מזגן.. אבל

אצלי בכיתה הבנות תמיד מנצחות. ולמה? כי היועצת היתה טיפשה מספיק בשביל לבנות כיתה של 24 בנות ו- 7 בנים!!

kedeman

New member
אנחנו 10 בנים

21 בנות ועדיין המלחמות מזגן שקולות אם המזגן לא היה עושה רעש הבנות לא היו יודעות שהוא עובד בחיים...

kedeman

New member
לא היה גם רמטכ"ל תימני

היתה אישה אחת ראש ממשלה והיא עשתה קצת בלאגן מצד שני גם שאר ראשי הממשלה שלנו לא הכי משהו.... אז כנראה שכל מי שבוחר בפוליטיקה דפוק (ד"א כל מי שמגיע למטכ"ל הוא בפוליטיקה צבאית) ובקשר להודעה שלך ממקודם (קצת קודם בשרשור) בבקשה!! תמיד כאן בשבילך!! מת עלייך!! :)

THE sky angel

New member
חחחחח איך זה יכול להיות?!

וזה לא מעניין אותי!! אנחנו מדינה שוביניסטית ומגעילה!

kedeman

New member
מצאתי את ההכי גרוע!!!

אנחנו באמת שוביניסטים!! למה לא היה רב ספרדי שהוא אשכנזי, חילוני ואישה???

דבר בשם עצמך

אני לא זוכר שאני בחרתי את הרבנים הספרדיים הראשיים, אז אל תגיד אנחנו.

THE sky angel

New member
ממתי יש לנזלת ריח...?

חחחחחחחחחחח זה מזכיר לי!! פעם אחת חברה שלי קינחה את האף וכזה כשהיא הוציאה את הנייר אז היה לה בלון כזה של נזלת עליו.... חחח איכסססססס

למעלה