גרררררר.... תוהה

R a c h e li

New member
לא מתאפקת

אפשר הבהרות ?

אחת ולתמיד, את איתו ( ועם הנודניקית ), או שאת איתי ? ואל תגידי לי שאת מהאו"ם. או"ם שמום. איני מבין מה מצאת בנודניקית, אבל זו בעייה שלך. ואם את מוכנה לאמץ לך גם את זה שאוהב להקיא, גם זו בעייה שלך ( רק שימי לב שלא יקיא עלייך ). במיקום הזה שבחרת, בשירשור הזה, אני מבקש להבין. מה בעצם רצית לומר ? ואל תנסי לקשקש לי בפילוסופיה. אני מבקש תשובה פשוטה. כמו שהשאלה היא שאלה פשוטה. האם לצידו של ה-"אוהב להקיא" את ?

R a c h e li

New member
לא מתאפקת

מזכיר לי גן ילדים "אז את חברה שלי או שלה
" מקווה שהתשובה הייתה ברורה

זוזי גם את...אני החזקתי עד עכשיו

ת'אפקתי.... ת'אפקתי... ועוד שניה... אני מתחרעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת עליו.... אח רחלי... רוצה לראות גן ילדים????? התיבה שלי קורסת .. כל האפילפטים של תפוז לדורותיו....החליטו להעניק לי בחסדיהם את ה"זיון" של החיים... בעקבות ה..."גרררררררררררררר" והפוסט...שבשער.. אנלא עומדת בזה... קשה לי הבחירה פה... תעזרי לי... ההצעות המגונות לא מפסיקות להבהב לי מהסולמיות, הכוכביות ושאר ירקות.... מה ני עושה?

R a c h e li

New member
תעבירי אלי

אולי סוף סוף החלום שלי יתגשם
מבטיחה לך טיפול מסור לכל מסר שקיבלת חחחחחחח בוקר טוב (ראית שהפוסט שלי לא עלה אהההה)

אלו אלו...

ניראה לךךךךךךךךךךךךךךךךךך {ת'שי ת'שי מבטא מרוקאי כבד...} לא מתחלקת בפוטומונטג'ים היצירתיים האלה... כבוד.. אחותי... בגילי הצעיר..........סוף סוף אלוהימה ש'לי שיגרה לי מבחר מקוטלג וצבעוני לבחירתי.. אחרית הימים וחזון הביצות התלויות הגיעו.... {אמנם הפוסט שלך לא עלה...נישוועת לך...גם כל מה שאני מביטה פה במסך...לא נראה לי שיעלה אי פעם
ביאלוהיםםםםםםםם ביאילוהים.....שעיניי לא זכולראות "דברים" כאלה... מה סה סה????????}}}}

ozzz64

New member
הפורום הזה באופיו נשי .

רוב ההודעות שנפתחות הן ע"י נשים , רוב התגובות כנ"ל , נשים באופין אוהבות לקשקש זו עובדה . אישית אין לי בעיה עם זה . אם גברים היו שולטים בפורום אני מניח שהיו כאן מלחמות , גם זה קשור לאופי . אם היה כאן תיקו בין גברים לנשים לדעתי היה יותר מעניין , אבל במצב של היום לא נראה שזה יקרה . ולמה לגרגר ? ממך הייתי מצפה לשאגת אריה .
(אין אריה שמתי חתולה זה הכי דומה)

n o g a1

New member
אתה בעצם טוען ש...

נשים מקשקשות. גברים נלחמים. אפשר להסיק מכך שאהבה בינהם זומלחמה מקושקשת?

ozzz64

New member
אני רק חושב שאין כאן איזון .

ואיך הגעת לשקשוקה ?

ozzz64

New member
יש לך מזל שאת רחלי .../images/Emo6.gif

לגברים יש אשכים , ביצים יש לתרנגולת , אבל כשאת כותבת את זה , אותי זה הצחיק .

עוזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

הסוגיה הזו עדיין שנויה במחלוקת... תלוי... מנק' המבט הנשית :}}} {שואאאאאאאאאאאאאאגת...אוח.....על התלותיות הבלתי מזוהות על המתלה}

n o g a1

New member
איך הגעתי?

אישה ...נו.... באמת.... אוהבת לקשקש קשקושים מקושקשים.

וירטואליה, כבודה במקומה מונח...

"ממך הייתי מצפה לשאגת אריה".... לחתול, תשע נשמות, והוא נופל תמיד על הרגליים. ביאליק אמר פעם משהו... "מהיות זאב בין זאבים, איסָפה עם כבשים". זאבים הם חיות להקה. גם... אם יש להם תדמית של זאב בודד. באיזה שהוא מקום... בלי הלהקה, אין להם מקום.

שלי 9

New member
נשים אוהבות לקשקש../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לא עדיף שתגיד נגיד.. נשים אוהבות לדבר.. נשים הן יותר ורבליות. הצד המילולי חזק יותר אצל נשים.. אבל למה קשקוש למה???

ערסlight

New member
הרב הדומיננטי

שמע... הנהלת הפורום וגם הרב המכריע של הפורום הן נשים. נראה לך שזה מקרי? אני לא ממש יודע לסמן קו מה קובע יותר... אולי זה לא משנה, אבל התכנים בתוצאה הסופית יותר ויותר נשיים. אפילו רב הגברים מהמעט שיש כאן, הן נשים. לפעמים נדמה לי שרק חסרות הוראות סריגה, מדור שבועי למתנות יומולדת ואולי חשפן מדי פעם... כבר נעשה הכל. ולא צריך לזלזל, ככה נחיה עוד מעט גם בחוץ. עד שנשים יקומו נגד נשים. [עוד יהיו קטעים] ולא תגיד שלא ניסיתי... אבל בעליל, גדול עליי. איכשהו תמיד צריך לבחור בין המניאק לרכיכה. ובינתיים... תמיד תשאר הבירה וגרפסים מול הטלוויזיה.

תשמע ערסי, באמת שניסיתי

מחפשת את הצד הגברי שלי, אחרי שההוא עזב את הבית..... מודה ש כבר לפני שבועיים קניתי שישיית הייניקן ובנתיים שתיתי רק שני בקבוקים שהובילו לגרפסים של שעה (הילדים היו בשוק)
. אז אל תגיד הוראות סריגה (אנחנו יודעות לסרוג בלי הוראות, נורא מוכשרות פה)

למעלה