גרררררר.... תוהה

אתה...

לא כזה שוביניסט. את מה שאתה אומר, אתה אומר כקונטרה. אין טעם להפוך את כל המין הנשי נגדנו, בעיקר כאשר שנינו מחבבים אותו. איני מניאק, ואני גם מקווה שאיני רכיכה. אין לי כלום נגד נשים ( ואפילו, יש לי המון בעד אישה אחת ). אם לא הייתי קורא אותך בין השורות, ההודעה שלך היתה מקוממת. אבל אתה קורא לעצמך ערס, ובו בזמן אתה טוען לכתר של מנהיג התנועה לשוויון האישה. שנרים כוסית ( כוֹסית ולא כוּסית ) וירטואלית ? תבחר אתה, בירה או יין, או משהו קצת יותר.

שתיים...

תלוי מי מזמין... ובאילו כוסיוֹת מדובר. המשקה החביב עליי, דיי יקר, ואיני סובל מעודף מזומנים בכיס. אבל בוירטואליה, אין לזה משמעות. שיהיה... שתי כוסיות Chivas לך, ושתיים לי.
( אין אייקונים עבור ויסקי ... )

ערסlight

New member
נו...

הכל.... ממש הכל.... יש לו צד מצחיק. אפשר לצחוק על הכל... על נשים, על גרוזינים, על פולניות, על הומויים, השואה והגודל של הזיין. העניין הוא שכולנו כלכך נפוחים ורגישים שאיפה שלא תזוז תדרוך למישהו על משהו. כולנו לוקחים את עצמנו ברצינות רבה מדי.

תודה על המחמאה ../images/Emo141.gif

מה אני אגיד לך. הפורום הזה, עם כל חסרונותיו, הוא עדיין המקום שאני בוחר לכתוב בו את החומרים האישיים שלי, וזה לא במקרה. כי אחרי שמסננים את שרשורי ה"צוק-צוק-צוק-איזה-חרא-של-מדינה" ואת שרשורי ה"מקסימה-שלי-מדהימה-שלי", נשארים עם קבוצה קטנה של אנשים (ואני לא אמנה אותם, ברשותך) שעברו כמה דברים בחיים והרבה פעמים יש להם תובנות מעניינות וגישה מפוכחת, שקשה למצוא במקומות אחרים.

t o t a l

New member
מוטציה אבולוציונית ונחילי חלקיקים

הרהורים על הדינמיקה בפורום מזכירה לי תיאוריות של בינה מלכותית המושתתות על עיצוב נחילים של חלקיקים. על פי התיאוריות הללו, על מנת ליצור בינה מלאכותית, אין צורך לייצר מוח אחד גדול, אלא נחיל של חלקיקים קטנים. כל חלקיק יהיה מאוד פשוט מבחינת חוקי המשחק שלו, אבל האינטראקציה בין החלקיקים, תיצור דינמיקה חכמה ומאוד מאוד מורכבת. זה לא שאני מתמצא כל כך בנושאים האלו אבל נשאבתי לספר החדש של מייקל קרייצ'טון שנקרא "טרף", בו הוא מגולל סיפור הרפתקה הזוי שבמרכזו נחיל כזה של חלקיקים, אשר יוצר בחברה של ציוד רפואי, במטרה לאבחן ליקויים זעירים בחדרי הלב, אך עבר סוג מוטציה אבולוציונית והתחיל להשתלט שם על העניינים וכמובן.... להרוג בטכנאים, במתכנתים ובמנהלים. הדינמיקה כאן, לחיוב או לשלילה, אינה אפשרית לשליטה, לבקרה, לתכנון ולריסון. גם לי יש ביקורת מידי פעם על החלטות ניהוליות, אבל אני לא סבור שהן עקב אכילס. זה פשוט ככה ואין מה לעשות לגבי זה. מה שהיה הוא לעולם לא מה שיהיה.

עכשיו עשיתי בדיקה גנטית למוטציות

אתה מתכוון לזה? כי מה זה משונה לי המוטציות... זה לא איזה פאק גנאטי?

ב ד ר ך

New member
מזכיר לי

בית ספר. הציונים שאתה מחלק . אוףףףףףףףףף גם אז לא נכללתי בין המוכשרים שבכיתה
אבל לפחות נתנו לי תקווה של "יש לך פוטנציאל" שבת שלום
.

יערית

New member
לונלי

העקביות שלך ראויה להערצה
שמישהו ישחרר את וילי ודי!(הכוונה את הניק ש'לך). אפרופו שירושרי "פעם",פעם הייתי מתרגשת,היום (כמעט)הכל עובר מולי ,למזלי הטוב מתחילה להצמיח עור של פיל,כמה שזה עוזר בחיים:)).

למעלה