גרררררר.... תוהה

גרררררר.... תוהה

פעם היה זה פורום חי. פעם, היה זה פורום מעניין. והיום... היום, על אף היותם, כל אחד לחוד וכולם ביחד, מוכשרים עד מאוד, לא ערסלייט, ולא שושן פרא, ולא טוטאל, אינם מצליחים להעביר החייאה לגוויה שמתה. by the way, "אא ניר" הוא החסום התורן ? כי, מזמן לא ראיתי את ניקוֹ מעל דפי הפורום. נדמה לי שההודעה האחרונה שלו שקראתי, ציינה דלקת ריאות. מקווה ששלום לו. ואילנה הופשרה מן ההקפאה, ושואלת כהרגלה שאלות, המיועדות לעורר מחשבה. ואני, אם אני כבר כותב כאן, סימן הוא שאני במצב רוח רע במיוחד, וזקוק לפרוק את זה על מישהו, או משהו. וחלילה לכם לחשוב, פן יש לניהול חלק כלשהו בקריסת הפורום. הפורום, מורכב ממשתתפי הפורום. ואם הוא קורס, האשמה היא רק במשתתפים. חלילה לא בהנהלה. נ.ב. אין טעם למחוק הודעה זאת. קיים כבר צילום מסך שלה. ההודעה לגיטימית, ואם היא תימחק, היא תופיע שוב, במקום אחר.

והינה אתה כאן

באת לנער ולזעזע.. מדוע אתה כאן ולא לעורר עיניין? זה מה שיש כרגע את הפורום האנשים עושים. והיכן שאתה נמצא לדעתי..מתנהל הרבה יותר לאט..ופחות מעניין.. עובדה שאתה כאן. ואם היו מחזירים לך את הניק המקורי הרי שהיית כאן. לא? היי לונלי..שיהיה לך אחלה יום..אחלה שבוע ותעלה נושאים מעניינים ושיהיה דיון פורה וכייף לראות אותך מידי פעם.

ראשית...

קראתי אותך. ומאחל לך הרבה בריאות. ושכל זה יהיה מאחרייך. וכמובן... חיבוק. שנית, אם היו מחזירים לי את הניק המקורי, זה היה אומר, שההנהלה בתהליך של לקבל שכל. נדמה לי, שאפילו הסיכויים של "תהליך השלום", יותר טובים.

לונלי לונלי לונלי

זווית הראייה שלך תמיד מחייכת לי. חושבת שיש התמתנות בכל המצבים ובעתיד הקרוב.. אם תחריז על הפסקת אש תהייה לך תוצאה..אחרת. צריך להאמין. חוץ מזה גם הניק הזה חמוד. ותודה על הברכה והחיבוק. מחזק אותי..

תקשיב חומד....

כל מילה שלך נכונה ובמקומה אין סיכון למחיקה לעניות דעתי מאז שהחליטו להקפיא אותי הפורום נרדם אבל על לך לאבד תקווה אני בהפשרה ובדרך למילואי האנרגיות
ואם תרשה לי שום לעלות שאלה... מה הסיבה שגורמת לך למצב רוח רע? פרט ופרוק מבטיחה לך שהיא לאחר מבט נוסף תעלם אומנם זקוקה לשינה אך אעקוב ואמתין לשיתופך

שאלת...

וכיון ששאלת, אענה. אמנם בראשי פרקים, אבל אל תצפי ממני ליותר מזה. המצב רוח הרע ,נובע מן הקשיים אשר חווה בני ( אשר מאוד דומה לי באופי ), ומחוסר היכולת של אימו להתמודד, ומאזלת ידי לשנות את המצב. ונסתפק בזה ( בלי שאלות נוספות ).

לא אשאל אך אשתף...

גם בני הצעיר באופיי, נכון שהוא גדל איתי אך אני כבר מכירה אותי ואת התוצאות של אופיי מאוד הקדשתי תשומת ליבי על דפוסי התנהגות שלא עבדו לי ובמה שיכולתי הפעלתי העברת מסרים לשיפור ותיקון דפוסי התנהגות אצל בני חלק הצלחתי אך לא הכל אך שום דבר לא מקרי ומאחר ואין לך אפשרות לשנות את המצב כנראה שעליו לעבור כברת דרך כדרכך כדי ללמוד לשנות ולתקן דפוסים של עצמו ואין לי ספק שתעמוד לצידו במעידות חזק ואמץ

../images/Emo24.gif

גם אני עמל, שיצליח לשנות דפוסים, אשר מקורם לצערי ממני. תודה על השיתוף שלך.

ורד 3

New member
גררררררררררררר תוההה

אין לך סידורים לקראת שבת המלכה..........??? כי אני ....לא יודעת מאיפה להתחיל......... ואם אתה רוצה להחיות את הפורום..... אין שום בעיה.......... קבל !!! *** פרטים בהמשך .....צוות לעיניין ...יגיע בקרוב לצורך מטרת ההחייאה.....רק בבקשה לא להתלונן אח"כ... כי זה מה שביקשת..... הלכתי ....!!!!!!!!

גררר..תוהה

וכשאתה במצב רוח טוב.. זה מרגיש אחרת.. או שאז אתה רק מאשים את ההנהלה.. הכל..הכל זה ענין של מצב רוח ומי שסוחב אותו.. אני דיי טוב לי לתקשר גם עם המתים.. יש כאלה שעם החיים לא מצליחים לתקשר..

המממ...

כשאני במצב רוח טוב... אני פשוט לא כותב כאן. יש מקומות יותר ראויים, לכתוב בהם כשאתה במצב רוח טוב, אשר גם משתלבים בסביבה.

ואני..

ששוקלת מילים כתובות רק כדי לא לפגוע במעט הזיכרון הטוב שיש לי ממך.. ושהרגשתי בהתחלה סוג של עלבון אישי..לקרוא אותך ככותבת פורום מאוד אבל מאוד קשה לי כבר לראות אותך ולדמיין אותך כאדם עם מצב רוח טוב.. וגם כאן. לא ערס לייט לא טוטאל ולא שושן פרא יכולים להחיות הרגשה זו.. לא חושבת שאפילו אתה.. המשך ערב נעים עד כמה שיכול להיות לך..

צר לי, אם הרגשת עלבון אישי...

וזו כלל לא היתה כוונתי. על "מעט הזיכרון הטוב שיש" לך ממני, אני דווקא מוכן להילחם. לא כאן... כי כאן אין לי הרבה מה להגיד. אם רצונך להעלות השגות, להשמיע ביקורת, ואפילו לקטול, את מוזמנת לשלוח לי מסר ל-Lonely In Blue ( אחרת... אראה זאת רק בפעם הבאה שאכנס בניק הזה ). ואשמח לנסות להשיב לך, ולהסביר את עצמי. כי אותך אני מחבב. וחבל לי, אם תפסיקי לחבב אותי.

אחד הדברים..

שאני עושה שלפעמים קוראת אותך.. ומשהו נגיד כמו שאתה אומר..מרגיש מצב רוח רע.. אני מחייה זיכרון..<ותודה לי שבכל מה שקשור לזכרונות..זה בשליטתי עדיין>.. אחד מהם.. החזק מהם..זה שכנראה אקח אותו איתי ..לאן שאלך.. זה אותו חיבוק שלך שלי באותו ערב רווי תחושות במימונה אצל נקיטה.. רק לחשוב כמה זמן עבר מאז..ורק לחשוב שאני אפילו זוכרת את החולצה שלבשת והיכן עמדת ומתי נכנסת..ואת מי שאלתי כדי לדעת אם זה אכן אתה ..ומה הרגיש החיבוק... אז לא ממש יודעת מה רציתי להגיד..כמו שרציתי שתדע.. שאתה יכול גם אחרת..

אני אותו אחד...

כמו אז. את החולצה ההיא, כבר איני לובש יותר, כי זוגתי פסלה אותה. ואת החיבוק... לוא הייתי פוגש בך כעת, הייתי נותן את אותו החיבוק, כמו אז. אני דווקא חזק ( ויש אומרים, שזוהי דווקא החולשה ), בלזכור את העבר. עם ההווה, קצת יותר קשה לי להתמודד ( אפילו כאשר זוגתי היא לעזר לי ), ומן העתיד... אני בכלל מפחד. רציתי רק להגיד... בבקשה, המשיכי לחבב אותי.

אני..

חלק מהעבר שמתי בעבר... את העתיד מקבלת בזרועות פתוחות ובצפיה לבאות..ופחד קטנטן כזה..גם העתיד זה סוג של בליינדייט..כזה.. ואני לא ממש ביצ'ת בבלינדייט..רק מפחדת.. בלהרגיש.. וזה שאפילו פעם אחד..נתן להרגיש..קנה לו מקום בעולמי הקטן.. ואותך..
תמיד יאללה.. התרגשתי מספיק.. יצאתי להליכה...צריכה לחזור לעצמי..<ביצית כזו>..

גרררררררר..... תוהה

אם יש לך צילום מסך, תדפיס ותשאל 10 אנשים ( לפי בחירתך ) מה דעתם על שכתבת. גרררררררר.... תוהה

חחחחחחחח......

נראה שאתה מופיע כאן, רק כדי להגיב לי. חייב לציין, שהתבטאותך מעודנת לאללה, בהשוואה להתבטאות הזאת. החתימה שלך אומרת, ש-"גויילם הוא מי שלא חושב". ואני תוהה, מה אתה בדיוק ? ( במאמר מוסגר, על מי אתה, איני שואל. אני יודע )

צילמת כבר?

הדפסת? שאלת? שתדע תשובה פרסם אותה פה שכולם יבינו למה נחסמת בעבר ותחסם בעתיד........ולא אתה לא מושא חתימתי..... קטונת.

למעלה