גרררררררר.......

גרררררררר.......

אני לא סובלת את העובדה שאם אישה חופשיה לגבי המיניות שלה ושוכבת עם גברים...אני לא מתכוונת כל יום או משהו....אבל היא חופשיה לגבי מין וכן היא כן יכולה להכניס גברים למיטה רק בשביל הסקס..כלומר היא רוצה רק סקס מהם...אז למה לעיניי החברה היא זונה? ולעומת זאת גבר שתוקע כל דבר שזז הוא גבר גבר....הגדול מכולם. אני אישית מאוד מינית ומאוד חופשיה עם כל הנושא של מין וזה מציק לי שאני תמיד צריכה לשמור על מה אני אומרת או עם מי אני שוכבת. אלא החיים שלי, אז שיפסיקו כבר להתערב לי בחיים... מה דעתכם על הנושא...זה הולך להשתנות מתישהו או שגם הילדים שלי יגדלו עם הבעיה הזו? ( מצטערת שזה ארוך היה לי יום ארוך ועיצבנו אותי הייתי חייבת לפרוק)

ToryMaster

New member
בעיני

זה משהו שרק אנחנו יכולוצת לשנות. את יודעת מה? לא איכפת לי, יכולים להגיד סביבי מה שרוצים, אני אהיה גאה להיות שרמוטה, כי טוב ונוח לי עם זה.

ToryMaster

New member
זה ממש לא מצחיק

אני מתכוונת לכל מילה. עמוק בפנים אני הכי שרמוטה בעולם. אז מה? אני ומי שמכיר אותי יודע שזה לא עושה אותי שטחית או רעה, ואף אחד לא שופט אותי על פי זה שאנמי כל כך מינית ומחצינה את זה ונהנית מזה. אז זין על כולם, אני רוצה מישהו? אני אלך ואקח אותו.

עצם זה

שאת אומרת "אני גאה להיות שרמוטה, את רק מחזקת את הדיכוי הזה.. שרמוטה? מה זו המילה המגעילה הזאת ולמה בכלל שיהיה לך כינוי אם את שוכבת עם מי שבא לך? נקודה למחשבה.

ToryMaster

New member
מה מגעיל במילה?

הקונוטציות שלה? אני לא גאה בכינוי, לא אוהבת כאלה, אבל עצם המשמעות של המילה, מה שעומד מאחוריה, בזה אני גאה.

אוקי אני אסביר

אני מתכוונת שעצם העובדה שהדביקו תווית לבחורות כאלו, זה הגועל נפש, ואל לנו להשתמש בה אם אנחנו מתכוונות לשנות את הגישה הזו. אז את יכולה להשתמש במילה, ולהגיד שהמשמעות שלה חיובית, כי מבחינתך אין בזה דבר רע, אבל מלכתחילה הכינוי הזה ניתן כגנאי, אז להשתמש בו יהיה לדעתי משהו כמו "אני שרמוטה, שרמוטה זו מילה שבשבילכם מייצגת בחורה-זבל, אבל אני גאה בכך שאני זבל".. אפילו שאת חושבת שזה לא זבל, וגם אני, אין בעיה להיות פתוחה מינית ובחורה יכולה לעשות מה שהיא רוצה, אבל "הם" לא יודעים את זה.. להגיד "אני שרמוטה גאה" זה להיות גאה במיניות שלך, אבל להסכים שלהיות ככה זה לא בסדר איפה שהוא, כי את משתמשת בכינוי שניתן כי "את לא בסדר, את לא תשכבי עם מי שבא לך". יש מבין? בערך? היה לי קשה להסביר.

סיון 1 23

New member
כן... זאת אחת הבעיות שתימידיות שלנו

דוגרי... אני חושבת שצריך לשים זין... כי סתם אומרים שרמוטה... העובדה היא שכולן מקנאות ב"שרמוטה" הזאת... וכולם רוצים אותה. זה לא יהיה נכון להגיד שסתם כולם אומרים את זה... בכלל לא.. אבל צריך להתעלם מזה... אני מסכימה עם יעל... לי ממש לא איכפת להיחשב שרמוטה... סה"כ קנאים.

ToryMaster

New member
לא רק שלא איכפת לי להיחשב לשרמוטה

אני גאה להיות כזאת, ביחד עם כל המשמעויות של זה. שרמוטה זו אישה שנהנית ממין ועושה את זה עם מי שבא לה, כמה שבא לה. בעיני, זה גם מעיד על משהו בבפנים של האישה, שהיא משוחררת ומחוברת לעצמה ולא מתביישת.

אני יכול לנסות לענות לך....????

תראי, סוגיה זו נלמדת רבות בחוגים למדעי החברה באוניברסיטאות השונות. סוציולוגים רבים דנים בה, ועדיין חלוקות להן הדיעות. השוביניסטים יאמרו ככה זה דרכו של עולם, מקדמת דנן חינכו אותנו שהגבר הוא הפטריכאלי בבית, הוא עם ה"נבוט" הצייד המביא מזון והאשה היא הכנועה שצריכה לספק את ייצריו ולהיות נאמנה אך ורק לו, ומי שחולקת את יצועה עם יותר מגבר אחד נחשבה ל"שכבנית". הפמיניסטיות יצעקו "גיוועלד" ויאמרו לנו רוצות שיוויון כמו כולם, אולם כאן טמונה המלכודת שהן לעולם לא יוכלו לצאת ממנה...הן בעצם מעודדות בעקיפין אתכן הנשים להתנהג ב"נורמות" גבריות לכאורה. תראי, אישית, אני דוגל בשיטת חייה ותן לחיות, אני אכבד אותך על סמך האדם שבך ולא על סמך התשוקות שלך( לדוג' דנטל פירסמה בגאווה את מספר הגברים שאיתם שכבה...אז שיהיה לה לבריאות, באמת, אם טוב לה ככה אז למה שנפריע, יש שירימו גבה ויאמרו וואוווווו או שרמוטה או משהו אחר, אבל זו צרות עין הנובעת מקינאה צרה). כשם שאני מצפה מהצד השני לכבד אותי בתור אדם ולא בתור סקס משין או משהו כזה. ומכיוון שחזרתי עכשיו מיום עבודה ארוךךךךךךךךךךךךך ברעננה.. אומר לך בלשון זו." את..את חמודה אתתתתתתת"..

ToryMaster

New member
שמע

השוביניסטים צודקים
. בערך. זה לא מקדמת דנן, יש ממצאים שמוכיחים שלפני שהדתות המונותאיסטיות השתלטו וגדלו, הדתות השליטות היו מטריארכליות מעיקרון וכו'. קטנוניות, כן.

ש ק נ א י

New member
מספר שאלות לי אליך

אני, באופן אישי, לא רואה כאן שום בעיה. מי זאת "החברה"? אילו "עיניים" יש לה? ולמה אותה "חברה" מודעת לכך שאת או היא או מישהי אחרת שוכבת בחופשיות עם גברים שונים? למה את מרגישה צורך לשמור על מה את אומרת או עם מי את שוכבת? לבני-אדם יש דיעות, לבני-אדם יש זוויות ראייה סובייקטיביות - כמובן, זה טבעי וזה בסדר גמור. האם את מספרת על הגברים השונים איתם שכבת לכל מי שנפגשת עימו ברחוב? אני מניחה שהתשובה לזה היא - לא. OK, אז מה הבעיה? "התקשורת", "החברה", "החינוך", "הדיעה הכללית", הם לא חלק מחייך הפרטיים - דיעות חיצוניות שנובעות מהמקורות האלו לא צריכות להשפיע עליך, לדכא אותך ולגרום לך לתסכול. את חיה את חייך ללא שום קשר אליהם. "אלא החיים שלי, אז שיפסיקו כבר להתערב לי בחיים..." ושוב, מי מתערב בחיים שלך בעניין הספציפי הזה?

ToryMaster

New member
בעיני

בכלל לא נכון לומר "שתתעלמי ממה שהחברה אומרת", כי החברה הובילה את העולם למצב שמה לעשות, עם כל ההתקדמות, נשים אכן עדיין נמצאות במעמד נמוך יותר משל גברים בהרבה מקומות ומובנים. להגיד "אז מה, זה החיים שלי ואני אתעלם" לא יעזור לשנות כלום, זה שווה להתעלמות מבית בוער, רק כי לא אתה גר בו.

היי

מציעה לך לקרוא שוב את ההודעה, ולבדוק האם באמת מישהו הציע שם להתעלם ממשהו. או שמא נאמר שם שאין ממה להתעלם, פשוט כי אין כזה דבר "הדעה של החברה". פשוט אין כזה דבר. אנחנו אוסף של פרטים. בקיצור, תקראי אותה שוב, נסי כמו על דף חלק...

ש ק נ א י

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifהתחלתי לכתוב את

תגובתי השניה לפני ששלחת את שלך ואני מאוד שמחה שהבנת אותי.

למעלה