גרררררררר.......

EPRT

New member
הודעה ראשונה שאני כותבת כאן

מאוד מקומם אותי הדו משמעותיות בהודעות כאן כמו שאתם אומרים חיה ותן לחיות בהקשר אליכם ,תסתכלו בעינים פתוחות גם לגבי דברים אחרים שנוגדים לכם זה שאישה לא "משתרללת" לפי הגדרתכם לא הופך אותה ללא מינית,או לא משוחררת,או לפחות אמיתית וחיה לפי המוסכמות,ואין שום דבר שגוי בכל דרך-זו לא הבעיה,הבעיה היא אותה מחחשבה של אנשים שרק מה שהם עושים הוא נכון ,ראוי וכולם צריכים לפעול ע"פ זה המוסכמות כמו שאני רואה אותם דווקא תומכים במיניות האישה עובדה שכיום אחוז הנערות נאמר שלא חוו אקט מיני מסוים הוא מאוד נמוך אני יכולה לומר מהצד שלי שהחוסר נסיון המיני שלי אישית הוא זה שגורם לאנשים להרים גבה ולהגיד דברים,בדיוק באותה מידה שאומרים או מסתכלים אליכן,ובדיוק באותה מידה נוברים לי בשכל.. מה לעשות תמיד יש לאנשים מה לומר ,במיוחד שהאישה(במקרה שלנו)מאוד הולכת אם מה שטוב לה או שונה מהטווח הנורמטיבי המקובל,מה לעשות לא הכל מתנהל ע"פ סטטיסטיקה ודירוגים,ומי שרואה את זה כך יש לו בעיה גדולה לכן לך אישית אין מה לסבול מהעניין הזה,במילא אותם אנשים אינם צריכים לעניין אותך

ToryMaster

New member
לא הצלחתי להבין מה מקומם אותך

שאנחנו מיניות ומחצינות את זה? כלומר, הבנת מזה שמבחינתנו, אישה שלא מחצינה את המיניות שלה ונהנית ממנה באופן הכי חופשי שיש - היא לא באמת אישה מינית ומשוחררת? הרשי לי לומר לך שלא לזה התכוונתי, ואני מאמינה שגם אף אחת מן הבנות האחרות לא התכוונה לזה. יש לחברה כמה "חוקים" מאוד מסוימים בנוגע למין, ילדה בת 14 שלא בתולה זה דוחה, ואישה בת 22 שעוד בתולה זה מוזר. אני חושבת שנגעת בנקודה חשובה כאן כשאמרת שאת רואה את המוסכמות כתומכות במיניות האישה, וכאן אנחנו מגיעים לכפל המשמעיות האמיתי בעיני. מצד אחד החברה משרדת לנו "להיות מיוחדים, משוחררים, לזרום, להיות אתם, להנות, לזרום עם הרצונות שלכם, בלה בלה בלה", ומצד שני, היא צועקת עלינו ש"אם תעשו כל דבר שהוא קצת 'חריג' אנחנו נקצה אתכם עד סוף ימיכם". נדמה לי שפה באה הבעיה, קשה לנווט בין כל התכתיבים של החברה.

EPRT

New member
לא יעל,להפך..

ובכן מה שכתבת בדיוק מסביר מה שהתכוונתי מצד אחד את גאה בעצמך-מה שאמור להיות ,ואומרת שלא צריך להתביש ושצריך ללכת אחרי מה שאנחנו,מצד שני את מגבילה את הדברים בגילאים והגדרות אל תפילי אלי אמירות שלא נכונות-אמרתי שכל אחד עושה מה שטוב לו לא חיב דין וחשבון ובוודאי שאין לאף אחד זכות לשפוט ..חלילה שזה יקומם אותי,כל אדם שהולך אם מה שהוא מרגיש עד הסוף הוא מוערך בעיני הבאתי את הדוגמא שלי כדי להראות שבנושא הזה(ובכלל)כל "סטיה" גורמת לתמיהה ולחשושים,לא משנה מאיזה צד של המתרס בקשר לדבר השני-כמו שאמרתי ,לדעתי העניין החברתי הוא דו פרצופי הרי כל הליברליות הזו מסתימת ברגע שמישהו חוצה את הקו רק מעט מעל הנורמה

EPRT

New member
כתבת

שילדה ששוכבת בגיל 14 זה דוחה לדעתך ואשה שלא שוכבת את גיל 22 זה מוזר

ToryMaster

New member
לדעתי?

איפה כתבתי לדעתי בדיוק? כתבתי שזה מה שהחברה אומרת, אלה הנורמות והמוסכמות. תקראי שוב.

EPRT

New member
ארגג../images/Emo4.gifצודקת אני חוזרת בי

שולם?

EPRT

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo6.gifאני בולבול הקבולבול

תודה,עינתי כאן הרבה זמן יש כאן המון דברים מענינים

למעלה