גרררררררר.......

ש ק נ א י

New member
אני מניחה שהגבת אלי, אם כי אני לא

רואה כל-כך את הקשר בין מה שאני אמרתי ובין תגובתך. לא דיברתי על התעלמות, דיברתי על חוסר השפעה. אלו שני דברים שונים לחלוטין. את יכולה להסתכל על זה כעל הצורה המושאלת של "דע את האויב". היא (או אני לצורך העניין) יכולה לחיות בצורה שלימה עם עצמה מבלי להיות מדוכאת ע"י "החברה" אך תוך כדי מודעות לדיעות "החברה". ההודעה הפותחת את השרשור לא עסקה בחיפוש פתרון לבעיה ולכן בעיניי, נראה לא רלוונטי לדבר על ""אז מה, זה החיים שלי ואני אתעלם" לא יעזור לשנות כלום". אין צורך להתעלם, אך אפשר לא להיות מושפע.

ToryMaster

New member
ההודעה הפותחת (../images/Emo6.gif)

התייחסה לבעיה שקיימת, זה נראה לי רק טבעי להתייחס גם לפיתרון אפששרי.

עונה...

הדבר הזה במיוחד בולט בישראל כי זו ממש מדינה קטנה. כל יום אני מגלה משהו שמכיר משהו אחר שמכיר משהו אחר. זה מין מעגל סגור גדול כזה. הכוונה היא אני בכלל לא יכולה להגיד אפילו את הדעות שלי לגבי כל הנושא של מין כי רוב הפעמים שעשיתי כך אז כולם נתנו לי מבטים של "הנה-השרמוטה-שכבר-עברה-הכל-וכל-אחד". אין לי בעיה לענות מה עשיתי ומה לא. אני גאה במיניות שלי אבל זה מפריע לי שמחיר שמשלמים על החופשיות הזו הוא כבד: שמועות, קריאת שמות, סטיריאוטיפים.....וכו'

ToryMaster

New member
המממ

אני חושבת שלתקוע בהם מבט של "אני שרמוטה וגאה בזה, 'זדיינו לי מהפנים", יכול לעשות.

התהוות

New member
שקנאי

כן! כן!
(איזה יופי של הודעה. כן ירבו.)

דנטל

New member
שיקפצו לי

הבעיה בהם ולא בי. הם לא מפרגנים, הם צרי עין, הם מקנאים - שלל סיבות שגורמות לאנשים לא לשמוח בשמחתו של אחר, אז מצידי... שיאכלו ת'לב.

מסכימה איתך...

רק שמעצבן אותי שבגלל ההתנהגות שלנו שהיא טבעית לגמרי שמים אותנו בקטגוריות שמפשמיעות עלינו לכל החיים.

ע ו ל ם

New member
מדהים! ../images/Emo9.gif

את אמרת את מילותייך, מילה במילה כמו שאני מתייחס לנושא ומדבר עליו. כך אני מתבטא שאני מתווכח\מתדיין עם אנשים ב ע ו ל ם על הנושא הזה.. (את בטוחה שלא שאלת את המילים ממני?! או ששמעת אותי כבר ואמרת אותם בשמך?!
) כל הכבוד לך..
וככל שעוד ועוד אנשושים\יות ב ע ו ל ם יעלו על נס את העובדה שציינת, וידגישו שכבר נמאס שהיחס אל הנשים הוא כזה וגבר שעושה אותו דבר אז זה בסדר (ויש שאפילו יאדירו את שמו על זה
) |גועל נפש| כך זה ייעלם, וילדייך (כמובן תלוי איפה הם יגדלו) ייהנו משיוויון בנושא הזה, וגם ביתך (שתחיה..
) תוכל להנות מחופש בחייה.. כל הטוב.

ע ו ל ם

New member
איזה קטע..../images/Emo122.gif

בהתחלה חשבתי שאת קרציה לסבית.....
עד שראיתי..

VirginZ

New member
wow wow wow wow wow

האם זה פורום אקסקלוסיבי רק לנשים ? אני מרגיש קצת מאויים , אולי זה מה שגברים מרגישים כשהם שומעים שבחורה מקבלת יותר ממנו..כמו הרבה דברים אחרים בחיים.. אני גם בתול , אם אתם חופשיות לדבר על זה כמו שרשמתם , מה אתן מרגישות בסקס , מה הכי מענג בסקס.. סלח לי על העברית המקרקרת , לא שפת האם שלי..

ToryMaster

New member
תקנון הפורום...

והודעת המנהלת יהיו מקום מצוין להתחיל להבין ממנו.

למעלה