(גרסה ל)מה שקרה ב-all things

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
מסכימה עם מה שאמרת :)

אני חושבת שהדברים משתלבים זה בזה: הוא גם יותר מתלהב, וזה גם אומר שמבחינתו פחות ברור מאליו שגם היא תרצה את זה, לעומת שלה היה ברור שאם היא תרצה - זה יקרה.

כמובן שאני אביא דעה נגדית

אני דווקא חושבת שבגלל האופי של סקאלי במערכות יחסים דווקא היא פחות בטוחה בקשר בינהם. סקאלי הרי תמיד נמשכת לסמכות , לגברים בעלי "כוח" ותרצו או לא זה נובע מבטחון עצמי מעורער . היא כמובן ידעה שהוא אוהב אותה ואפילו יותר מזה אבל בפרק TRUST NO1 כשהיא כותבת לו את האי מייל היא מציינת את ה'בטחון' וה'וודאות' שהיו לנחלתם זמן מועט. אני מאמינה שרק כאשר הקשר בינהם הפך "לרשמי" היא הרגישה מספיק בטוחה לסמוך עליו באהבה שלה אליו. לאורך כל השנים היא הגיבה הרבה יותר קשה כשהיא ראתה אותו עם מישהי מאשר הוא הגיב כשגילה על "חבריה" בעבר ובהווה ולא בגלל שחס וחלילה הוא אוהב אותה פחות או היא אותו יותר אלא בגלל שהוא יותר בטוח בעצמו ממנה .

1Shir

New member
תתפלאי, אני מסכימה איתך.

לכל אחד מהם יש חוסר ביטחון מסוים, בצורה שלו. אולי זה גם מה שעיכב כל כך את הכניסה שלהם לקשר אינטימי יותר. מאלדר יותר בטוח בעצמו מסקאלי בהשוואה ל"תחרות", כמו שכתבת, זה בטוח, פשוט בגלל שהוא הרבה יותר מרוכז בעצמו מאשר היא, ולא ממש מעניינים אותו האחרים. הוא בוחן את הסיכויים לקשר ביניהם בהתחשב בשני פקטורים בלבד: היא והוא. סקאלי בוחנת את זה גם בהקשר הכללי יותר. הוא גם בכלליות יותר נואש ממנה, ובמצבים כאלה זו דווקא תכונה שמפחיתה את חוסר הביטחון, כי אין הרבה מה להפסיד. אבל שוב, מצד שני, זה כן שם אותו במקום של זה עם פחות ביטחון בתחילת הקשר. זה פרדוקס - זה יכול להשתמע לכאן ולכאן, ולכן לדעתי שתינו צודקות.

למעלה