(גרסה ל)מה שקרה ב-all things

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
האינטואיציות שלך מתפקדות ללא ספק..

אבל למה התכוונת ב"בכלל מה שקרה לך כאן מדהים"?

Gilliana

New member
התכוונתי למהפך כמובן!

הרי כבר יומיים אנחנו דנים כאן בסוגיה הזאת לעומק והנה תראי, אפילו המחשת את הסצנה וכתבת אותה כפע שראית אותה בעיני רוחך ואז פתאום שינית את דעתך. זה לא מדהים???

אני כבר אמרתי

לפני כמה זמן שלדעתי הסטטוס השתנה (אהבתי את המושג) כבר ב"מילניום" ברגע שבאמת "סוף העולם לא בא" הם כבר התקדמו הלאה . אולי אפילו באותו ערב? למרות שזה בהחלט קצת רומנטי לחשוב שסקאלי הזמינה את מאלדר למיטטתה בליל בדידות אחד ....

Gilliana

New member
שיר, הסיפור מקסים!

את כותבת נפלא. יש לי רק בעיה אחת בסיפור הזה: מאלדר ילך לישון במיטה וישאיר את סקאלי על הספה? לא מסתדר לי... מלבד זאת, זאת בהחלט יכולה להיות הסצינה החסרה - למרות שאני מאמינה שפני הדברים היו קצת שונים...

1Shir

New member
מה ז"א לא מסתדר? זה מה שהיה בפרק!

בפרק רואים שהוא מכסה אותה ויוצא מהחדר. אם הוא לא התכוון להשאיר אותה שם, למה הוא עשה את זה?? וחוץ מזה - תודה, אני שמחה שאהבת

Gilliana

New member
אולי הוא קם כדי...

לחלוץ נעליים/ ללכך לשירותים/ להציע את המיטה (מחקי את המיותר) יש מיליון סיבות שיכלו לגרום לו לקום, ולחזור דקה אחרי שהמצלמות כבר לא היו שם...
אני בכל אופן מסרבת בתוקף לקבל את הרעיון שמאלדר יתן לסקאלי לישון על ספה לא נוחה בעוד שהוא יתרווח לו במיטה.

1Shir

New member
אז בואי תתארי לי

מה בדיוק לפי דעתך הוא עשה. זה שהוא לא השאיר אותה שם, לא מסתדר לי עם זה שהוא שם עליה שמיכה. וזה לא בדיוק "יתן לה לישון על ספה לא נוחה בעוד שהוא..". אשמתו שהיא נרדמה לו שם?..

Gilliana

New member
המממ... טוב, בואי נראה...

היא נרדמה, הוא כיסה אותה (דרך אגב - למה היתה שם שמיכה מלכתחילה?) הוא קם לעשות whatever וחזר. אולי המשיך לראות טלויזיה - לא יודעת. היא התעוררה בשלב כלשהו, או שהוא העיר אותה (אולי הוא ניסה לקחת אותה למיטה ולישון בעצמו על הספה וזה היה מה שהעיר אותה). וחוץ מזה - יכול להיות שאת צודקת ושהוא השאיר אותה שם והלך למיטת המים הרכה והנוחה שלו, האגואיסט...

1Shir

New member
לא ברור למה יש שם שמיכה?

כי הוא כמעט תמיד ישן שם. ואני חושבת שמאז monday כבר אין לו מיטת מים, לא? אני חשה שהפעם את היא זו שמתחילה לסגת, ולחשוב שאולי באמת הוא נתן לה להישאר על הספה. אני צודקת?.. :) אני פשוט מתקשה להאמין שהוא היה מעיר אותה. את לא?

Gilliana

New member
המממ... יש מצב.

אני לא פוסלת את האפשרות על הסף - זה 50:50 כזה. ולגבי מיטת המים - את צודקת, הרי היה בה חור...

אבקש את סליחתכן אבל...

אני מנסה להזכר ומנסה אבל זכרוני הקשיש ומלא החורים במיוחד היום (עבר עליי יום קשה במיוחד) לא נמצא אצלי בתאי הזכרון המיועדים לתיקים שמאלדר יצא מהחדר אחרי שהוא כיסה אותה בשמיכה אני זוכרת שהוא המשיך להביט בה ואז העבירו את התמונה לפסל בודהה הזה שמתחת לאקווריום שלו. אבל אני אלך לראות היום שוב את הפרק...

Gilliana

New member
עינת יקרה שלי... ../images/Emo24.gif

זה גם מה שאני זוכרת!!! ויודעת מה? בדקתי היום בטרנסקריפטס שוב, ואת לחלוטין צודקת!!! משום מה כששיר אמרה שהוא קם לקחתי את זה For granted למרות שלא זכרתי דבר כזה אלא מה? חשבתי שאני פשוט לא זוכרת טוב או שאולי פספסתי את הקטע הזה. זה כבר משנה את כל התמונה!!!

1Shir

New member
במיוחד בשבילכן בדקתי את זה בוידאו.

וכן, הוא קם. (למה שהתת-מודע שלי ימציא דבר כזה?) לזכותכן ייאמר שלא רואים אותו עומד ומתחיל ללכת, אבל כן רואים את הגוף שלו מתרומם מהספה. זו סצנה חזקה שאפילו היתה בהילוך איטי, אז איך אפשר שלא לזכור כל פרט קטן בה?
גילי, אולי האישור הזה מקרב אותך יותר לדעה שהוא לא העיר אותה, אלא השאיר אותה לישון על הספה, כמו שאני טענתי על סמך זה שהוא כיסה אותה וקם? נכון שאנחנו לא יודעים אם הוא קם רק לדקה, אבל אם הוא היה קם רק לזמן מועט, הוא לא היה דואג לכסות אותה, לא?

Gilliana

New member
המממ... בגדול כן

אלו בהחלט טיעונים כבדי משקל. אולי הוא באמת לא העיר אותה והלך למיטה, בתקווה שבהמשך היא תתעורר ותבואא בעקבותיו...

1Shir

New member
נו, וזה אכן קרה כך! לפחות על פינו..

התקווה שלו אכן התגשמה..

1Shir

New member
אני ממשיכה את הסיפור אחרת ../images/Emo13.gif

שימו לב שהקטע ה"שנוי במחלוקת" - נשאר!! אבל ההמשך משתנה... בשלב מסוים גופו של מאלדר נרעד קלות. סקאלי הרימה את ראשה והביטה בו. "סקאלי.." הוא אמר לה. "כן?" היא ענתה, ממשיכה להסתכל בו. "האם את תיפגעי אם יש לי.." הוא עצר וחייך חלושות, "תגובה גופנית גברית טבעית למצב הזה?" "לא", ענתה סקאלי, מחייכת מעט. "לא?" "לא." "באמת?" "באמת", היא חייכה שוב והניחה את ראשה בחזרה על כתפו. הוא שלח יד וליטף את שיערה. "סקאלי.. תגידי לי מה את רוצה", אמר בעדינות, תמיהה בקולו. סקאלי הפנתה לעברו מבט חד:"מה אתה רוצה?" היא היתה צריכה לשמוע בקול רם את מה שנדמה היה לה כמובן מאליו. מאלדר הביט עמוק אל תוך עיניה. "אני.." החל לומר בעודו שולח יד מלטפת ללחיה, "אני אוהב אותך." סקאלי לא ציפתה לזה. היא ניסתה להצניע את המחנק הפתאומי בגרונה ואת העקצוצים שעלו בעיניה, מנסה לחייך. היא נשמה עמוק, נוגעת בפניו של מאלדר ואמרה לו:"גם אני אוהבת אותך." "את לא חייבת להגיד את זה", הוא אמר לה. "מאלדר", היא אמרה לו בטון רך אך מופתע, "זאת האמת." "זאת האמת?" הוא שאל. "כן. אני אוהבת אותך כבר הרבה זמן. אני חושבת שזה לא חדש לשנינו." מאלדר חייך, מנסה גם הוא להיאבק בדמעות. "סקאלי..." הוא אמר, מרגיש את ידו לוהטת ורועדת, צמודה אל פניה. "מאלדר.." השיבה סקאלי, מחייכת קלות, מקרבת לאט את פניה לפניו..

Gilliana

New member
!!! JUST FABULOUS

שיר, כל הכבוד!!! מה שיפה כאן כל כך הוא שגם את, כמוני, רואה את מאלדר כיותר מתרגש מהסיטואציה בעוד שלסקאלי זה בא יותר בטבעיות.

1Shir

New member
תודה. באמת רציתי לשאול את כולם

אם זה נשמע אמין at all. אני חושבת שאנחנו רואות את מאלדר כזה שקצת יותר מתרגש מהסיטואציה, בגלל שהוא פחות בטוח שהיא אוהבת אותו ורוצה אותו, מאשר ההפך.

Gilliana

New member
מותר גם לי להגיב? ../images/Emo9.gif

קודם כל - זה לא רק אמין, זה סופר אמין! ולגבי מאלדר - אני לפחות רואה אותו ככה לא בגלל שהוא פחות בטוח, אלא משום שהוא פשוט כזה - מתרגש ומתלהב כמו נער - מכל דבר שהוא אוהב, מחייזרים ועד סקאלי. אני יוצאת מתוך הנחה שהוא חלם על סיטואציה כזו כל כך הרבה עד שהוא לא ממש מאמין שזה קורה לו, מה שנקרא To good to be true. מבחינתו להיות סוף כל סוף עם סקאלי זו התגשמות חלומותיו.

למעלה