אני ממשיכה את הסיפור אחרת ../images/Emo13.gif
שימו לב שהקטע ה"שנוי במחלוקת" - נשאר!! אבל ההמשך משתנה... בשלב מסוים גופו של מאלדר נרעד קלות. סקאלי הרימה את ראשה והביטה בו. "סקאלי.." הוא אמר לה. "כן?" היא ענתה, ממשיכה להסתכל בו. "האם את תיפגעי אם יש לי.." הוא עצר וחייך חלושות, "תגובה גופנית גברית טבעית למצב הזה?" "לא", ענתה סקאלי, מחייכת מעט. "לא?" "לא." "באמת?" "באמת", היא חייכה שוב והניחה את ראשה בחזרה על כתפו. הוא שלח יד וליטף את שיערה. "סקאלי.. תגידי לי מה את רוצה", אמר בעדינות, תמיהה בקולו. סקאלי הפנתה לעברו מבט חד:"מה אתה רוצה?" היא היתה צריכה לשמוע בקול רם את מה שנדמה היה לה כמובן מאליו. מאלדר הביט עמוק אל תוך עיניה. "אני.." החל לומר בעודו שולח יד מלטפת ללחיה, "אני אוהב אותך." סקאלי לא ציפתה לזה. היא ניסתה להצניע את המחנק הפתאומי בגרונה ואת העקצוצים שעלו בעיניה, מנסה לחייך. היא נשמה עמוק, נוגעת בפניו של מאלדר ואמרה לו:"גם אני אוהבת אותך." "את לא חייבת להגיד את זה", הוא אמר לה. "מאלדר", היא אמרה לו בטון רך אך מופתע, "זאת האמת." "זאת האמת?" הוא שאל. "כן. אני אוהבת אותך כבר הרבה זמן. אני חושבת שזה לא חדש לשנינו." מאלדר חייך, מנסה גם הוא להיאבק בדמעות. "סקאלי..." הוא אמר, מרגיש את ידו לוהטת ורועדת, צמודה אל פניה. "מאלדר.." השיבה סקאלי, מחייכת קלות, מקרבת לאט את פניה לפניו..