גרסה אקוסטית לSLEEPWALKER!!!!

mayarel

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין ספק שזה סמים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם העובדה שהוא בטוח שאף אחד לא מזהה את החולצה האפורה שלו שבא לי לפרום ידנית חוט חוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל נראה לי שהוא התכוון בהופעות טלויזיה כשהוא מכין תלבושת כמו בAMA או בSYTYCD האמריקאי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם הבגדים של ההופעות הם בגדים חרושים הוא פשוט לוקח חולצה מפה מעיל משם אני עדיין בשוק מהיציאה הזו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

munmun

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

כן.. כנראה שאנחנו על סמים ואנחנו לא מבינים שבעצם אדם לובש כל פעם בגד חדש..חחחחחח
אבל אולי הוא פשוט התכוון שהוא לא אוהב ללבוש אותם בגדים אבל הוא לובש אותם כי הוא הרי לא יכול כל פעם ללבוש משהו חדש.. לא?
אבל זה באמת מצחיק מצידו להגיד את זה.. הוא באמת אוהב לחרוש על אותם בגדים..לחחחחחחחח הוא מתכחש למציאות..חחחח

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא לתרץ לו תירוצים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא חורש על הבגדיםםםםםםםםםםםםם ועוד החצוף אומר הפעם אני לובש בגדים שלבשתי כי זה רדיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו הוא רציני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוי כל כך בא לי לצייץ לו על זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

AngelKrash

New member
../images/Emo6.gifהוא לא יודע שעכשיו כולם יעקבו אחרי מה שהוא

לובש? גם לי לא ברורה היציאה הזו...say what?

InbarKiii

New member
חחחחחחחח שמעי

יכול להיות שהוא לא אוהב את זה אבל אין ברירה?? חחחח

למעלה