גרסה אקוסטית לSLEEPWALKER!!!!

AngelKrash

New member
כן..גם אני לא מאמינה.

הוא זכה באליפות 3 פעמים! הוא אחד מהמחליקים המעטים שיש להם טכניקה מושלמת. אנשים אוהבים להכניס דברים לקטגוריות... וכן, התוכנית הזו גדולה

mayarel

New member
חחחחחחחחחחח אדם כזהההה חמודדדדדדדדדדד

adamlambert Downloading TELEPHONE video on iTunes. Can't wait!!!

munmun

New member
זה כבר סרט לא קליפ.. גאגא מדהימה כרגיל..

כבר חיכיתי מזמן לראות את הקליפ.. והיא לא אכזבה... היא באמת די רזה ...

נו נו נראה מה יגידו האמריקאים השמרנים על

הקליפ הזה...התקף לב יקבלו............

t r e c o o l

New member
לא רק השמרנים, גם אלו שעוד נשאר להם

טעם טוב ותקווה שתעשיית המוזיקה לא יכולה לרדת יותר למטה ממה שהיא כבר היום

mayarel

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח אני אוהבת את זה חחחחחחחחחחח

ודוקא יש שם הרבה הצדעה לתרבות האמריקאית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

AngelKrash

New member
אני איתך-הקליפ מרפרר ללא מעט סרטים

Kill Bill,Thelma & Louise למען האמת אני לא בטוחה שאפשר לקרוא לזה קליפ..הוא יותר כמו מיני סרט בסגנון Thriller http://www.youtube.com/watch?v=p_MuUcxHATo גאגא בעצמה הגדירה את הקליפ כהמשך לפפראצ'י(הגירסא המלאה..לא המצונזרת שהראו בMTV) http://www.youtube.com/watch?v=d2smz_1L2_0 ההשראה לקליפ הגיעה מצילומי גופות . גאגא עוסקת הרבה בשילוב של תהילה ומוות והקשר ביניהם.

t r e c o o l

New member
זוועהההה לפצות על שיר יותר זוועתי

לא יודעת מה יותר נורא.
זה פשוט זבל. מאיה אני באמת מנסה להבין מה אהבת בזה.. אחת הסיבות שפשוט הפסקתי לראות mtv וחבריו ולשמוע רדיו.. כ"כ עצוב לי שאדם ממשיך בדרך הזאת.

גם אני לא אהבתי..השיר ממש לא משהוא והקליפ

דיי אלים הייתי אומרת....אדם הולך בעקבותיה???אני ממש לא חושבת כך ,זה שהוא אוהב אותה לא אומר כלום(וכך מקווה)בנתיים הקליפים שלו היו מדהימים ולא יותר מידי...בקיצור"גאגא" ליכלכת הפעם" איך סיימון אמר לאדם???"THIS IS RUBISH אז זה בשבילך גאגא יקירתי

mayarel

New member
אויש נו זה קליפ נורא מצחיק

אהבתי את הצילום, את הדמויות, את הצבעים.. ומאוד מאוד הצחיקה אותי העלילה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו מי ידע שגאגא היא מעריצה של קוונטין טרנטינו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

t r e c o o l

New member
איזה עלילה בדיוק?

איך את יכולה להשוות את הזבל הזה לטרנטינו? מה מצחיק??
אני באמת רוצה לדעת, בבקשה ספרי לי מה הצחיק אותך.

mayarel

New member
השרשראות שלשילות שלה חחחחחחחח

הקטע שהן מרעילות את המסעדה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכל.. הדיאלוגים במכונית זה ממש מספרות זולה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה זה הקליפ הזה ? ../images/Emo5.gif

לא אהבתי בכלל... וגם לא הבנתי מה קשור הקליפ לטלפון

InbarKiii

New member
אויש כולכן לא נורמליות

הקליפ הזה מעולההההההההההההההההההההה וגאגא מלכהההההה :) זה לא אמור להיות סרט המאה אבל זאת דרך מקורית ויפה לעשות קליפ. וגאגא תמיד הייתה כזאת קטנטונת לא? חחח היא ממש יפה שם אבל :) ואני מתה על השיר הזההההההה

../images/Emo41.gifתקראו מה דארן כתב על אדם,תמיד אהבתי אותו

מאשרת אותו כ- חתן פוטנציאל לאדם(מי שלא מזהה הוא היה הסולן של SAVAGE GARDEN חתיך מוכשר,גיי ואוסטרלי....לא צריך יותר מזה
(הרכב מוכן לחופה)

למעלה