גרסה אקוסטית לSLEEPWALKER!!!!

nini18

New member
מדהים כזה נשמהההההההההההה ../images/Emo23.gif

אני מתה עליווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
אוי אדם לא יכך לבחור גטריסט יותר טוב מזה.א אני מקווה שאדם מעריך אותו כמו שמגיע לו

InbarKiii

New member
AWWWWW זה גרם לי להזיל כמה דמעות ../images/Emo7.gif

חמווווווד איך שהוא גאה

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח טומי אוהב את פיבר חחחחחחחחחח

מענין למה???????????????????. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני מתה עלהלהקה שלווווווווווווווווווווו
ואיזה כיף שמתיחסים אליהם סוף סוף כל כך מגיע להםםםםםםםםםם מרגש

נו באמת כי בשיר הזה כל המשפטים החמים

מופנים אליו...כאשר אדם שר YOU WILL BE MINE תמיד מסתכל עליו וישר טומי בא אליו עם הגב ומתחשמש איתו...מה את מתפלאת???חולה עליהםםםםםםם

nini18

New member
זאת היתה שאלה היפותטית לגמרי חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברור שאני יודעת את התשובה אליה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

MIDNIGHT SKY

New member
טומיי ומונטיייי../images/Emo23.gif

הממ...מעניין למה טומי אוהב את פיבר.....
ומונטי חמודייי יש לו מבטאא

InbarKiii

New member
טומי נסיךךךךךךךךך וברור שהוא אוהב את פיבר../images/Emo3.gif

חחחחח אבל אהבתי את הבחירות שלו! מאיפה לג'ניו בחר את אפרטמאט' אני לא מבינה חח אבל סבבה D: מתוקיםםםםםםם כולםםםםםםםם

mokasosex

New member
הלהקה הכי חמודה EVER

למונטיי יש פנים ממש יפות !!!!!! ואאאאאאאאא טומי אוהב את פיבר חחחחחחחח XDDDD לנג'יו חמוווווד וגם זאק, כולם שם מקסימים !

nini18

New member
מהההההההההה??????????. מאיההההההה לפה

אדם אומר בראיון שהוא לא אוהב ללבוש את אותם בגדים פעמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. תגידי לי איזה סמים הוא לקח????????????????? אפשר גם?????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקי זה הדבר הכ אבסורד ששמעתי ממנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא פשוט אחד החרשני בגדים שקיימים בעולםםםםםםםםםםם. אני פשוט בשוק עכשיוווווווווו מהיציאה הזו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא רציני??????????????. או שאולי בסוף אני לא הבנתי למה הוא התכוון

mayarel

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין ספק שזה סמים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם העובדה שהוא בטוח שאף אחד לא מזהה את החולצה האפורה שלו שבא לי לפרום ידנית חוט חוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל נראה לי שהוא התכוון בהופעות טלויזיה כשהוא מכין תלבושת כמו בAMA או בSYTYCD האמריקאי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה