גרוע יותר או פחות?

shaulig

New member
רוצה שאני אצלם את תעודת הבגרות שלי ואעלה לפה?

מה הקשר לעזזאל? אה? את יודעית כמה עשרות אלפי בני נוער מוצאים אחלה תעודות בגרות והם רואים טלוויזיה וגולשים? חאלס לדבר דברים בלי קשר. יותר מזה יש כזה דבר שנקרא סטודנטים מכירה? הם לומדים די קשה..ויש להם זמן פנוי לגלוש וזמן פנוי לצפות בתוכניות טלווזיה.

בתי770

New member
ואז?

הם רואים סרטי מכות רצח זה עושה אותם ערכיים יותר?מה הם לומדים?שכשהם עצבניים הם דוקרים!וחוצמזה שאם אתה הצלחת זה לא אומר שכולם כמוך!וחוצמזה שכתבו בעיתון שממוצא הציונים במדינת ישראל נמוך מאוד!כמו מדינות העולם ה3למה אתה חושב בדיוק?

shaulig

New member
הנה מוח אטום!

לא כל ילד חילוני דוקר,לא כל ילד חילוני ללא ערכים,לא כל ילד חילוני לא עובר את רף הבגרות. את מכלילה סתם! הערכים שלך הם לא הערכים שלהם,יש להם עורך חיים שונה ערכים שונים חיי משפחה שונים זה מה שמבדיל אותך מהם לא? ממוצע הציונים קשור למערכת החינוך הרקובה ולא לתלמידים. תראי כמה חברות היי-טק ישראליותיצאו מישראל לפני התפוצצות הבועה בשנת 2000. ICQ-בבילון-צק'פויינט ועוד כמה טובות. האינטרנט אינו דבר רע,הדבר הרע הוא האי התמודדות בחברה החרדית עם הטכנולוגיה. החברה החרדית מתנהגת כחברה פרמיטיבית שמפחדת מדברים לא מוכרים. זה שאני הצלחתי זה כי אני השקעתי ואפילו שגלשתי באינטרנט עברתי. ויש לי עוד המון חברים שעברו בציוניים מדהימים וגולשים. לילה טוב שיהיה לך. נ.ב. כמו שאמרתי לחסרת כנפיים תתנתקי מהאינטרנט ואח"כ דברי נגדו.

bluestar 777

New member
גם אשתי השתתפה בסימנריון הזה

השלילי גובר על החיובי.. עם עובדות קשה להתווכח. אסור לחשוף לפחות את הנוער לדבר הזה. אשמח מאד אם תצביעי על משהו חיובי שיצא מזה לנוער, חוץ משיטוט וגלישה למקומות מזעזעים..

אינטרנט

כי יש בזה גם טלויזיה

Dicki skater

New member
בהחלט עדיף טלוויזיה

באינטרנט אין צנזורה, נתקלתי בדברים מזעזעים באינטרנט, עדיף טלוויזיה תאמינו לי.

shaulig

New member
וואלה?

אתה יודע כמה ערוצים "מזעזעים" יש בTV? ממתי בדיוק יש צנזורה בטלוויזיה? לא ידוע לי על זה.

למעלה