גרבר או פרינוק?

להכין לבד בבית

זה הכי פשוט שאפשר וניתן להקפאה כך שאת יודעת בדיוק מה את שמה בפנים
 

duvdevann

New member
להקפיא? הויטמינים נעלמים אחרי 10 ד

הגרבר והפרינוק עוברים איזה שהוא תהליך כדי שהויטמין C וכו ישארו
 
ויטמין סי מתחמצן רק לאחר ימים

לא עשר דקות. מצורף קישור בנושא. מוסיפים אותו למזונות שונים באופן מלאכותי כחומר משמר, תחת השם "חומצה אסקורבית".
 

shapir1

New member
לפי מה שהבנתי בפרינוק יש

תוספת סוכר ובגרבר אין.
 

הג יולי

New member
גם בגרבר יש!!!

צריך לקרוא טוב, טוב את התכולה. בשתי החברות יש גם וגם.
 

IcNיה

New member
בגרבר שלב 1 וחלק משלב 2 אין סוכר

אכן מוסיפים סוכר בגרבר שלב 3. כנ"ל לגבי פרינוק.
 

yoyo10

New member
זה לא קשור לשבים זה קשור לטעמים

יש גרבר שלב אחד לדוגמא בננה שזה שלב 1 אבל עם סוכר ויש תפוח שלב3 בלי סוכר ואותו הדבר בדיוק בפרינוק פשוט צריך לקרוא את הרכיבים
 
מסכימה עם להכין לבד בבית..

אבל אם בכל את מעדיפה.. גרבר.. פרינוק מלא סוכר (הרבה יותר מגרבר) וגם מגעיל.. טעמתי את שניהם
 
הכי טוב להכין לבד בבית

אמרו שפרינוק יותר עדיף פחות מתוק , קניתי כמה פרינוק ,כשטעמתי אחד מהם זרקתי את הכול לא טרי בכלל.
 

אילתית 2

New member
הכי טוב להכין לבד

קל להכנה יותר בריא את יודעת יופי מה יש בפנים יש המון שילובים טעימים להכנה אפשר לגוון הרבה יותר אני תמיד טעמתי ועדין טועמת כל דבר שאני נותנת לנסיכתי לאכול והפירות שמכינים בבית הרבה יותר טוב שלא לדבר מריח הרבה יותר טוב למרות שכשיוצאים לטייל ונמצאים בחוץ נתתי לה מוכן (כדי שלא ישחיר) אז נתתי גרבר (אף פעם לא ניסיתי פרינוק)
 

ליבי777

New member
לא יודעת. נותנת גרבר רק בחוץ וגם

אז מתבאסת מזה. אכן הכי טוב להכין לבד אבל זה לא מה ששאלת....
 
אני נתתי רק טרי גם בנסיעות

לקחתי פירות ופומפיה קטנה בציידנית קטנה ותמיד היה לי מוכן. זה לוקח דקה וחצי והכי בריא בעולם.
 

OneBliss

New member
גם אני

או שהייתי מגרדת מראש בצנצנת ולוקחת איתי. אף פעם לא אכלנו לא גרבר ואין לי מושג אפילו מה זה פרינוק...
 

Tula1

New member
../images/Emo207.gif שאלה על פומפיה

משתמשות בפומפיית ברזל? הרי הויטמינים אובדים אם משתמשים בברזל... האם מישהי יודעת היכן אפשר להשיג פומפיית זכוכית או פלסטיק?
 
לפי איזה כתבה שפורסמה ממש לא

מזמן, החליטו שהפרינוק אסור למאכל אדם. אני לא מכניסה את הדברים האלה אלי הביתה יותר, יש תחליפים ולא יקרה כלום אם מפספסים את הפירות בבוקר, אפשר לתת אותם אח"כ.
 

תתי 1

New member
באמת הכי טוב להכין לבד אבל במקרה

שזה לא יוצא וקרה לי כמה פעמים נתתי גם גרבר וגם פרינוק ,הקטנה אהבה אותם באותה מדה...דווקא אני טעמתי והיה לי טעים.
 

דידולי

New member
אני תמיד בבית או בחוץ עושה לבד

מערבבת 4 טעמים שגם אני אוכלת לה חצי (אגס תפוח מלון ובננה) פשוט מעולה לוקחת פומפיה לכל מקום ומגרדת בבית מתעקשת על מזלג כי אז יש חתיכות והיא לומדת לאכול יותר יפה (ושמעתי שאוכלים נכון זה מפתח את השפה נכון???!!!) לגבי מי שאמרה שהיא מקפיאה באמת??? לא חשבתי על זה אני כל יום עובדת על זה מחדש ואיך את מפשירה ?? טבעי? וזה לא משחיר? רעיון לא רע
 
למעלה