קל להכנה יותר בריא את יודעת יופי מה יש בפנים יש המון שילובים טעימים להכנה אפשר לגוון הרבה יותר אני תמיד טעמתי ועדין טועמת כל דבר שאני נותנת לנסיכתי לאכול והפירות שמכינים בבית הרבה יותר טוב שלא לדבר מריח הרבה יותר טוב למרות שכשיוצאים לטייל ונמצאים בחוץ נתתי לה מוכן (כדי שלא ישחיר) אז נתתי גרבר (אף פעם לא ניסיתי פרינוק)
מזמן, החליטו שהפרינוק אסור למאכל אדם. אני לא מכניסה את הדברים האלה אלי הביתה יותר, יש תחליפים ולא יקרה כלום אם מפספסים את הפירות בבוקר, אפשר לתת אותם אח"כ.
מערבבת 4 טעמים שגם אני אוכלת לה חצי (אגס תפוח מלון ובננה) פשוט מעולה לוקחת פומפיה לכל מקום ומגרדת בבית מתעקשת על מזלג כי אז יש חתיכות והיא לומדת לאכול יותר יפה (ושמעתי שאוכלים נכון זה מפתח את השפה נכון???!!!) לגבי מי שאמרה שהיא מקפיאה באמת??? לא חשבתי על זה אני כל יום עובדת על זה מחדש ואיך את מפשירה ?? טבעי? וזה לא משחיר? רעיון לא רע