גרבר או פרינוק?

חוגי1

New member
אם פעם ב..יוצאים מהבית ולוקחים גרבר

לא קרה שום אסון. ומה אם אתן הולכות למקום שאין איך לשמר תאוכל טרי???????לא נראה לי שיקרה אסון אם יצא לה לאכול פעם בשבוע שבועיים ארוחת גרבר. לא חייבים להיות כל כך טוטאליים כל הזמן ומותרררררררררר מדי פעם להקל על החיים והיא לא שאלה אם אתן עושות טרי היא שאלה מה עדיף אז כנראה שהיא כבר קיבלה החלטה שלא....היא לא התכוונה לבשל כשהיא רצתה לתת גרבר.

jesenia

New member
מה עדיף צ'יפס מטוגן או בשר שומני?

יש תשובה ל(כמעט)כל שאלה, מה לעשות התשובה לשאלה לעיל היא שאף אחד מהם לא עדיף, ואת השיקול של "פעם בשבועיים לא נורא" כל אחת תעשה עבור עצמה. (שכחת: ומה אם אתן על אי בודד, ויש רק גרבר או פרינוק?)

חוגי1

New member
לא להגזייייים. גרבר זה לא צ'יפס וגם

אף אחד לא אמר שהכוונה לתת על בסיס קבוע. ואל תקחי את זה כזה אישי. רק הבעתי את דעתי

שקדייה

New member
פתרון נחמד בקשר לפירות מרוסקים

היום יש בכל פינת רחוב "מיציות" כלומר חנויות שעושות שייקים של פירות. אפשר פשוט לקנות שם טרי, על המקום במקום שייק. רסק פירות. רק צריך לבקש שלא יוסיפו מים ולא סוכר. לנו יש אחד כזה קרוב לגינה אז אני פשוט קונה לו כל יום שילוב חדש של טעמים ולא מתעסקת עם זה (זה כל כך מגעיל אותי....) אבל גם גרבר רץ אצלינו חזק. זה לא כל כך נורא.

שקדייה

New member
נו באמת....../images/Emo4.gif

זה עולה 7 ש"ח לכוס. גרבר גדול עולה 4.5 ש"ח. כך שמדובר בהפרש של 2.5 ש"ח- וואו!!! איזה ביזבוז.... אה... ומדובר בכוס ממש גדולה שאין מצב שהוא גומר, ואפשר אפילו לחלק בין שני ילדים- ואז בכלל דפקנו את המערכת! ולגבי הניקיון. אני לא היסטרית ניקיון. ואין מישהו שאני פחות סומכת עליו מאשר על עצמי...

../images/Emo18.gifרק לא גרבר../images/Emo18.gif

לצערי הרב אמיתי לא מוכן לאכול פירות טריים.אתמול פתחתח צנצנת גרבר (מאריזת רבעייה חדשה) וראיתי שהמרקם שלה שונה,טעמתי אותה ונחרדתי-זה היה חמוץ ומסריח. התקשרתי מייד לש"ל של החברה וענתה לי בחורה חצופה.היא הציעה לי כמובן פיצוי ואני סרבתי,אמרתי לה שסיימתי איתם את הרומן וביקשתי 17.99 ש"ח-מחיר הרבעייה.השיחה שלנו הגיעה לטונים צורמים ורק אחרי שיחה עם המנהלת שלה הוסכם כי אקבל את הכסף חזרה. מקווה מאוד שפירות הקיץ ישכנעו את אמיתי לאכול פירות טריים

אמיתמי

New member
../images/Emo41.gifובכל זאת מה מפתה להשתמש בגרבר

שלפעמים אני מגרדת לה פירות ודווקא עכשיו לא בא לה, אז זה יושב ומשחיר לו. גרבר פותחים, לא רוצה זה מחכה בשקט. יש למישהי פתרון בנושא?

lulyK

New member
לתת פירות טריים ולא מגורדים

הבת שלך כבר בת שנה, לא? היא יכולה להחזיק ביד אגס או בננה.

lulyK

New member
גם עם בננה?

(בננה אפשר למעוך לה קצת עם האצבעות).

שקדייה

New member
גם פלחים של אגס נראים רע מאוד

אחרי רבע שעה. מה לעשות? זה טיבם של פירות.

שקדייה

New member
וקולפן וקרש חיתוך וסכין ומזלג.....

עזבי, לא בשבילי הלוגיסטיקה הזו.... אם אני לא אקלף ואחתוך בבית, הוא יאלץ לאכול במבה...

lulyK

New member
או שתעשי כמוני,

תתני את האגס כמו שהוא וזהו (כשהוא היה ממש קטן היינו עוברים בדרך ב"סחוט טרי" וקונים לו שייק).

שקדייה

New member
זה מה שאני עושה

כתבתי כמה שורות מעל... קונה לו רסק במיצייה ליד הגינה וזהו. בשביל ה- 7 ש"ח האלו לא שווה לי את הבלאגן.

lulyK

New member
אני איתך.

אני עוד הגזמתי וקניתי לעצמי גם קפה.

למעלה