ג'ף טיג באינדי!

Or Amit

New member
לא גדולים

אבל שחקנים של 35-40% מהשלוש
רוז בעונת השיא שלו עשה 33% ובשתי העונות האחרונות עשה פחות מ-30%

Or Amit

New member
התכוונתי אין בחירה גבוהה

גם אם הם לא ייכנסו לפלייאוף, אני לא חושב שהם יהיו ב-5 הגרועות של הליגה, וסיכוי טוב שגם לא ב-10.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ננצל את זה לעדכונים שונים

הסלטיקס ופילדלפיה בדיונים על טרייד שישלח את נואל לבוסטון.
&nbsp
בן סימנס התאמן עם הסיקסרס ואם לא תהיה איזו הפתעה מאוד מאוד מרעישה, הוא יבחר על ידם בבחירה הראשונה בדראפט.
&nbsp
הבולס מצהירים שהם לא מחפשים טרייד על באטלר.
&nbsp
מינסוטה מעוניינים בקנט פאריד.
&nbsp
מאנו גינובילי יצא מהחוזה והפך לשחק חופשי.
&nbsp
כנ"ל לגבי דירק נוביצקי.
&nbsp
כנ"ל לגבי צ'אנדלר פרסונס.
&nbsp
כנ"ל לגבי דוויט האוורד.
&nbsp
ג'ואל אמביד קיבל אישור לחזור לאימונים מלאים ואמור להיות כשיר לפתיחת העונה.
&nbsp
&nbsp

picki23

New member

Cade Foster

New member
מסכים שהוא אוברייטד, אבל אני חושב שזה יעשה לו טוב

הוא מיצה את האימ-אמא של דנבר. יכול להיות שבקבוצה צעירה ומגניבה כמו מינסוטה הוא יצליח למצוא את הנישה שלו כמו שקרה במונדובאסקט האחרון.

rapgamer4ever

New member
טובתו של פאריד היא לא פקטור מבחינתי

אני מסכים שהוא אולי ישתלב טוב יותר מחוץ לדנבר אבל אני לא מעוניין לנסות את זה במינסוטה.

Cade Foster

New member
פאריד של מונדובאסקט 2014 הוא כן שחקן שאתה רוצה אצלך בקבוצה

לאילו אופציות מעניינות יותר יש סיכוי ריאלי להגיע לדעתך?

rapgamer4ever

New member
אני אהיה מוזר ואזכיר את סמואל דאלמבר

למי מכם ששכח: סנטר שעשה קריירת NBA ארוכה בעיקר בזכות הסייז שלו אבל היה שחקן בינוני מאוד.
אז מה קשור דאלמבר? אני זוכר שלפני הרבה שנים הוא שיחק בטורניר בינלאומי ונראה פשוט חייתי. הוא חגג בריבאונד וחסם כל מה שזז. נראה כמו מינימום דאנדרה ג'ורדן בימים הטובים.
לרגע נפלתי באשליה שדאלמבר עשה קפיצת מדרגה, עד שהתחילה עונת ה-NBA הבאה והוא חזר לסורו.
פה למדתי ששחקן גדול ואתלטי יכול להיראות בטורנירים בינלאומיים הרבה יותר טוב ממה שהוא באמת. בעיקר בהגנה.
&nbsp
אני חושב שהמקרה של קנת' פאריד דומה. הוא אתלט די יוצא דופן במונחים אירופאיים אבל כשאתה רואה אותו בליגה הוא פתאום נראה כמו שחקן אנדרסייז שקופץ על כל הטעיה. יש לו היילייטס של חסימות אבל נתוני ה- rim protection שלו גרועים באופן קבוע.
פאריד מזנק לריבאונד התקפה כמו משוגע ונותן הרבה האסל אבל הוא לא שחקן חמישייה מאוד פרודקטיבי בשני צידי המגרש.
&nbsp
לגבי אופציות אחרות: אני לא חושב שאנחנו צריכים לחפש כוכבים. הכי הייתי רוצה שחקן כמו סרג' איבאקה שהוא רול פלייר סטרץ' 4 עם אוריינטציה הגנתית אבל הוא כמו ביגפוט, קשה מאוד למצוא כאלה.
תמיד אפשר להתעניין בהצעות טרייד טובות בצורה יוצאת דופן אבל סך הכל אני אוהב את הגרעין של הקבוצה.

fatnoam

Active member
פאריד ריבאונדר מצויין, ושחקן מאוד אנרגטי

ו- energy guys יכולים לעשות את ההבדל, או לפחות להוסיף תרומה משמעותית. יוסטון לדוגמא יהנו משחקן כזה.
&nbsp
יש עוד יעדים טובים בליגה בשבילו - בוסטון, פניקס, פורטלנד. בעיקר קבוצות שזורקות הרבה מבחוץ ורוצות לרוץ, זה ממקסם את היכולות שלו כריבאונדר וכאתלט ברמה הכי גבוהה בליגה (והוא כזה אגב) ומשיל מעליו את בעיות הסייז (שלשות זה ריבאונד רחוק, משחק ריצה לא תלוי גובה).
&nbsp
למינסוטה דווקא הוא לא מתאים לדעתי. בטח לא ליד טאונס שהוא 4 בכדורסל קלאסי ו-5 בסמול בול.

כיף לפתוח את המלפפוניאדה עם הפצצה

מקווה שיהיה שמח.
לפי הטרייד, הבולס רוצים להתחרות בטווח קצר - הם ויתרו על בחירות דראפט וחוזה נגמר בשביל חוזים נגמרים, רק לא ברור איך הם מתכננים להתחרות...

רוז

בתור אוהד הבולס, זה יום קצת שמח קצת עצוב
רוז היה השחקן הכי מוכשר שהגיע לשיקאגו מאז שמייקל פרש ב98
והוא היה התקווה של העיר הזאת לחזור לימי הגדולה שלה
&nbsp
אומנם רוז התחיל כמו עוד כוכב בליגה הזאת, ולא היה ברור אם יש בו את הפוטנציאל להיות פרנצ'ייז פלייר אמתי
ואז הגיעה העונה המופלאה שרוז פתאום הפל קטלני מחוץ לקשת(אחרי שעבד על זה קשה בקיץ) וזה הפך אותו לשחקן כמעט בלתי עציר.
&nbsp
ואז בשיא פריחתו, כשהוא לוקח את שיקאגו למקום ה1 במזרח וכמעט עד האליפות...הגיעו הפציעות.
&nbsp
וכל פעם שהיינו בטוחים שהנה הוא חוזר, והנה התקווה שבה...עוד פציעה...ועוד אחת...
&nbsp
והיום זה כבר לא משנה אם רוז יפצע או לא, הוא כבר לא אחד מ10 הרכזים הטובים בליגה
ואפילו כבר לא השחקן הטוב בקבוצה.
&nbsp
די ברור שג'ימי צריך לידו שחקן אחר
עכשיו הוא התקווה שלנו, אומנם אין בו את הקסם והסטאר קווליטי של רוז
אבל מדובר בבחור קשוח, מכונת עבודה, שחקן שטוב בהכל
סוג של קוואי לעניים...אבל שחקן שמעלה את הקבוצה אוטומטית 3 דרגות
אם שיקאגו תצליח לבנות סביבו בצורה נכונה, שיקאגו יכולה לחזור להיות קונטנדרית עוד השנה....ואם לא השנה אז בטוח בקיץ הבא...

אתה יכול להסביר את המשפט:"להיות קונטנדרית עוד השנה"?

רק לי נדמה ששיקגו במצב גרוע?
יש להם כרגע שחקן טוב אחד: ג'ימי באטלר. נואה כנראה לא נשאר - והוא לא כזה טוב בכל מקרה. גיבסון כנ"ל. מירוטיץ' מאכזב, מקדרמוט לא עומד בציפיות. אני מתקשה להאמין שפאו יחליט להשאר במצב הזה, אם הוא רוצה להתחרות יש הרבה מקומות שירצו אותו (כל קונטנדרית וחצי קונטנדרית בליגה). אז יש לך קבוצה די גרועה עם שחקן אחד ממש טוב. איך הופכים דבר כזה לקונטנדרית? ועוד בקיץ אחד?

שיקאגו לא במצב גרוע, היא פשוט בצומת דרכים כרגע

ג'ימי באטלר לא שחקן טוב, הוא שחקן אדיר, הוא שחקן שסביבו בונים קבוצות
לדעתי הוא אנדרייטד מטורף, שתמיד הסתכלו עליו כסייד-קיק של רוז, למרות שלכולם ברור שכבר שניים זה הפוך.
&nbsp
די ברור ששיקאגו הולכת על בנייה מחדש, אבל ממש לא לתאנקינג
כל השחקנים שהזכרת, הם אכן לא נתנו עונה טובה, אבל יש להם טרייד ווליו לא רע בכלל.
גאסול זה שחקן ששיקאגו תקבל הרבה תמורתו
גם על נואה שיקאגו תקבל משהו נדיב
וגם על גיבסון שיקאגו תקבל דברים יפים.
&nbsp
להגיד לך שרובין לופז זה הסנטר שאתו הייתי בונה קונטנדרית? לא ממש
אבל אם הוא יהיה השחקן הכי חלש בחמישייה, יש פה קייס.
&nbsp
אם שיקאגו מצליחה להנחית רכז מצוין שישתלב טוב עם באטלר
ועוד פרנצ'ייז פלייר לעמדות 3-4
ועל הספסל יהיו שחקנים כמו מירוטיץ', פורטיס, סנל, מק'דרמות', ברוקס, והרוקי הנהדר הזה שהם בחרו.
&nbsp
אז כן, בסיטואציה מסוימת, אני רואה פה פוטנציאל לקונטנדרית כבר העונה, הסיכויים אולי לא גבוהים לכך, אבל בהחלט קיימים.
&nbsp
בכל מקרה, אם זה לא יקרה בעונה הזאת, אני די משוכנע שזה יקרה בעונה הבאה.
שיקאגו עם חבורה מאוד צעירה ומוכשרת, אבל גם לא בוסרית מדי(באטלר כבר לא ילד, גם מירוטיץ' ולופז לא)
&nbsp
השאלה היא באמת מי הרכז שיצליחו להנחית, ואיזה פרנצ'ייז יביאו לעמדת הפורווד.
שיקאגו איכשהו הצליחה לפשל חבל על הזמן בכל פעם שהיה לה צ'אנס להנחית שחקן גדול.
&nbsp
תחושת הבטן שלי אומרת שיש גבול לחוסר המזל שיכול להיות לקבוצה הזאת
והפעם יבנו שם משהו טוב...

גאסול חופשי, גם נואה

אין להם כמעט מה להעביר בטרייד.
אתה מדבר על פרנצ׳ייז כאילו יש איזה 7 כאלה. אין. ואף אחד לא שוקל את הבולס כי גם אם תשים שם עוד פרנצ׳ייז פלייר של ממש אין לך קבוצה לאליפות. למידה אין לך קבוצה לגמר.
אני לא מדמיין אותם יותר מקבוצת סיבוב שני בשנים הקרובות, וגם זה רק בגלל חולשת המזרח.

כמעט עד האליפות זה סטרץ'

לדעתי הקבוצות של שיקאגו מעולם לא היו ברמה של מיאמי, עם או בלי רוז.
&nbsp
עדיין פציעה מבאסת.

למעלה