ג'ף טיג באינדי!

picki23

New member
ג'ף טיג באינדי!

ג'ורג' היל ביוטה, הבחירה ה12 שייכת לאטלנטה.

לפי מקור של אדריאן ווז' והוא כמעט אף פעם לא טועה.

Ori L88

New member
טרייד מדהים לאינדיאנה

ג'ורג' היל תמורת טיג? AMAZING.
מבחינת יוטה , משאר שיש בזה היגיון. הם צריכים רכז , וג'ורג' היל רכז אחראי למרות שהוא לא מדהים לדעתי. ובמחנית אטלנטה טיג הוא בלתי נחוץ שיש את שרודר , נראה מה יצודו בבחירה 12.

ליוטה כבר די הרבה מובילי כדור שאף אחד מהם לא לגמריי רכז

ברק, ברקס, הוד, היווד, אקסום. לא בטוח שכולם חלק מהעתיד של המועדון אבל חצי מוביל כדור חצי קלעי בעמדה 1 בדמות ג'ורג' היל יכול לבוא בטוב לצד השחקנים הקודמים.
&nbsp
לגבי אינדי, אני לא בטוח ב-100% שהטרייד הזה משפר אותם בהרבה. כן, טיג טוב מהיל בואקום אבל אני לא בטוח שמישהו מטיג-אליס יכול לשמור SG בצורה טובה, ועם הדומיננטיות בהובלת הכדור של ג'ורג'-אליס אולי דווקא מוביל כדור פולטיים כמו טיג זאת לא בהכרח בחירה טובה. עדיין שווה ניסיון לדעתי אבל זה לא באנקר.

BeniTaz

New member
ג'ורג' היל לא רכז, צריך להפסיק להגדיר אותו כזה

קומבו גארד שמשחק יותר כקלע. אליס היה יותר על תקן מוביל כדור. ובתקופה שסטיבנסון שיחק אז סטיבנסון היה מוביל כדור.

billc

New member
זה נראה כרגע מאוד טיפשי מאטלנטה, נקווה שאני טועה

אין לי בעיה לעשות טרייד על טיג, אבל רציתי יותר

picki23

New member
מאמין שמתחבא עוד איזה שחקן

זה דיווח שחושף חלק מהפרטים של הטרייד וככה או ככה אטלנטה מפנה מקום והיא יכולה להחתים שחקנים משלימים טובים.

rapgamer4ever

New member
טרייד יפה

טיג וג'ורג' היל שחקנים באותו קליבר. ההבדל שטיג מחזיק יותר בכדור וממלא תפקיד פליימייקר, בעוד שג'ורג' היל קלעי עדיף.
&nbsp
אינדיאנה מחפשת רכז אמיתי והיא קיבלה אחד כזה.
&nbsp
יוטה היא המנצחת הגדולה של הטרייד לדעתי. ממלאת את החור שהיה לה בעמדת הרכז ומוסיפה מימד של קליעה שהיה חסר בקבוצה. גורדון היוורד ימשיך להיות הפליימייקר העיקרי בקבוצה.
&nbsp
אטלנטה רצתה להעביר את טיג והיא מקבלת תמורה לא משהו. בחירה 12 בדראפט בינוני? תמיד אפשר למצוא שחקנים טובים אבל זה לונגשוט.
כנראה שהורפורד יעזוב הקיץ וההוקס יחזרו למחוזות השעמום.

billc

New member
אף אחד לא יכול להיות בטוח שזה דראפט בינוני

לפי מבחן העין, ואני מודה שלא ראיתי יותר מידי, זה נראה דראפט איכותי

rapgamer4ever

New member
מסכים איתך שקשה לדעת מראש

אבל כרגע הדעה הכללית מסמנת דראפט חלש וזה משפיע על ערך הטרייד של בחירות דראפט באזור הזה. אומרים שהשחקנים הרציניים יהיו עד אזור מקום 8 (למרות שכמו תמיד יהיו בשמינייה באסטים מחוץ לשמינייה גניבות).
מצד שני לג'ף טיג נשארה שנה אחת בחוזה, מה שמוריד גם מערך הטרייד שלו.

מעניין. טיג קלעי חלש מהיל אבל מוביל כדור הרבה יותר

דומיננטי וסלאשר טוב. אני לא בטוח אם השילוב של טיג-אליס יעבוד אז אולי זה מצביע על טרייד נוסף שבדרך.
&nbsp
יוטה משיגה את הרכז שהיא מחפשת כבר שנתיים. אחד שיבוא בטוב לצד הובלת הכדור של הוד והיוורד ובמקביל יספק קליעה וריווח. אני לא מבין גדול במכללות אבל אומרים שהדראפט יחסית חלש ובחירה 12 בדראפט הקרוב יכולה מאוד להיות שחקן בינוני. או שלחילופין היל שוב עבר בטרייד על שחקן צעיר ומוכשר הרבה יותר ממנו כמו קוואי :p
&nbsp
אטלנטה נותנת את המושכות בעמדת הרכז לדניס שרודר ומקבלת בחירת סוף לוטרי איפה שעוד קיים פוטנציאל טוב. מעניין אם הם יודעים משהו כבר על התוכניות של הורפורד לקיץ הקרוב.

BeniTaz

New member
טרייד מעולה והכרחי עבור אינדיאנה

האמת, לא האמנתי שישחררו את היל. כל הכבוד. היל בחור נפלא, מקווה שיצליח ביוטה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
חתיכת בום לפתוח איתו את עונת המלפפונים

נראה לי שזאת רק הסנונית הראשונה למה שמחכה לנו בימים הקרובים.
&nbsp
איזה כיף

&nbsp

Cade Foster

New member
אני די שונא את המהלך הזה

מבחינת מה נותנים לעומת מה מקבלים אין עם זה בעיה - אותו חוזה (נגמר) ושחקנים מאוד דומים מבחינת רמה, לטיג אולי יש אפילו תכונות שיותר נחוצות לאינדיאנה (היל קלעי עדיף).

אבל היל הוא דרגה אחת מתחת לאלוהים באינדיאנה. טיג אמנם גם הוא יליד העיר ושחקן שהקהל אוהב אבל מה שהיל נתן לעיר הזאת (הרבה מעבר לכדורסל, למעשה לכדורסל יש חלק קטן מאוד בזה)... המהלך הזה זה משהו שקשה להאמין שהקהל יהיה מוכן לקבל בשלווה.

אני די בהלם, הייתי בטוח שיש יותר סיכוי שפול ג'ורג' יעבור בטרייד מאשר היל.

liron1311

New member
העסקה

The Bulls are sending Derrick Rose, Justin Holiday and a 2017 2nd-round pick for Robin Lopez, Jerian Grant and Jose Calderon, per source.

picki23

New member
זה הטרייד הכי טוב שניקס עשו מזה שנים

וואו, גם קלדרון וגם לופז שהם חוזים גרועים לניקס.

Cade Foster

New member
מה לא בסדר בחוזים שלהם?

אני מבין את הרציונל מאחורי ההבאה של רוז - חוזה נגמר שהניקס יכולים להכיל בעונה לא רלוונטית מבחינתם. הם על הדרך מחזירים אותו אוטומטית לעמדה של אחד ממוכרי החולצות המובילים בליגה ואולי על הדרך מרוויחים את רוז של כמה עונות אחורה.
&nbsp
אבל לא יודע אם הייתי שולח את לופז תמורתו - הוא משלים טוב את הלטבי ולהשלים את הלטבי זה התנאי הראשון שאתה צריך שיהיה לך כדי לשחק בניקס.
&nbsp
אולי הם מתכננים מהלך על ווייטסייד, מעניין איך זה מסתדר מבחינת חוזים (כרמלו, רוז ו-ווייטסייד ביחד זה משהו כמו 3/4 מהתקרה).

למעלה