ג'ף טיג באינדי!

picki23

New member
אפרט

רובין לופז יושב על 13 מליון לעונה
חוזה קלדרון על 7 מליון לעונה
&nbsp
קלדרון לא שווה יותר מ3 מליון לא עונה ולניקס זה משמעותי עם החוזה של אנתוני.
רובין לופז משלים לא רע את הלטבי אבל לניקס עכשיו יש הזדמנות למשוך שחקנים טובים אליהם:
הורפורד
הווארד
ווייטסייד
&nbsp
חוץ מזה פרוזינגיס שומר לא רע בכלל למרות הרזון, אפשר לתת לו לשחק סנטר ולהביא 4 ששומר טוב.

fatnoam

Active member
החוזה של לופז לא רע בתקרה החדשה

אבל גם אני הייתי מחליף אותו בשביל רוז, כי החבילה של רוז וכרמלו יכולה למשחך שמות גדולים מעניינים נוספים, ואם לא, שנה הבאה לא מחדשים לו.
&nbsp
חוץ מזה שמקצועית קלדרון היה הרכז הפותח הגרוע בליגה, רוז מהווה שדרוג טוב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני מניח שהם יבעטו את קלדרון

טרייד מבאס.
רובין לופז? זה הכי טוב שהצלחתם להוציא?
נראה לי שזה בעיקר מחזק את זה שנואה לא נשאר בבולס, נראה מה יהיה המהלכים הבאים בשיקאגו אבל איכשהו נראה לי שהניקס הולכים לצאת מהטרייד הזה הרבה יותר טוב.
&nbsp

fatnoam

Active member
דריק רוז גופה

והכסף שמשולם לו הופך אותו לטרייד קארד הכי גרוע.
&nbsp
לופז גבוה טוב על חוזה נוח בתקרה החדשה (כולה 13 מליון, המקסימום לשחקן בותק שלו זה 30.8), אז הוא טרייד קארד טוב - ללא קשר לאם נואה נשאר או עוזב.
&nbsp
אין לי סימפטיה מיוחדת לבולס (טוב חוץ מהעובדה שהם היו הבית של אלוהים), אבל לדעתי זה מהלך טוב. הם רוצים ריבילד, מדברים גם על טרייד לג׳ימי באטלר, גאסול הולך לא לממש את האופציה ונואה די מיצה את עצמו. אז צבירת נכסים זה מהלך בהחלט לא רע.
&nbsp
אני חושב שיעד מצויין ללופז זה הטימברוולבס (שדרוג על דיאנג לדעתי) ואם יצליחו להוציא מהם בחירת דראפט, אז מה רע.

Or Amit

New member
הדיבור במינסוטה כרגע זה על המאנימל

גם כי ת'יבס אוהב אותו מהאולימפיאדה וגם כי זו לא תהיה עונת מלפפונים בלי פאריד בשמועות

מצד אחד הוא יכול להתאים טוב מאוד למשחק ריצה,

מצד שני הוא לא מספק ריווח או רים פרוטקשין מה שנדרש מרוב הביגמנים בליגה בימינו. במקום מינסוטה לא הייתי מביא אותו.

fatnoam

Active member
מה הקשר בין ת׳יבודו למשחק ריצה?

נראה לי לא מתאים.
&nbsp
יכול להיות שת׳יבודו מתכנן לחזק את הקבוצה בעמדות לא של טאונס/וויגינס/לאבין כדי שהם יתחילו לנצח, וכל שחקן פנוי בשוק שמהווה שדרוג הוא יעד. הם צריכים שנה שנתיים לרחרח פלייאוף כדי למשוך פרי אייג׳נטס טובים.
&nbsp

טוב, זה כבר עניין של להתאים את השיטה לשחקנים או את השחקנים

לשיטה. לדעתי הסגל של מינסוטה צועק משחק ריצה. אתלטיים בכנפיים כמו וויגינס ולאבין, סנטר עם טווח, רכז מוסר מדהים שנחשף במשחק עומד כסקורר מזעזע. כמובן שטריידים אפשריים ישנו את הדיעה שלי כי הסגל לא יישאר אותו דבר אבל כרגע לזה הסגל מתאים לדעתי.

Cade Foster

New member
השמועות מדברות על הווארד באמת

זה די מצחיק, רוז והווארד. אם רק היינו ב2011 הניקס כבר היו מבטיחים את מקומם בגמר.

billc

New member
דירק רוז רק בן 27, אם הוא יכול לחזור לשיאו

זה החתמה טובה מאוד

OrEl74

Well-known member
מנהל
אם זה לא קרה בארבע העונות האחרונות, זה כבר לא יקרה

אם הוא יתן להם את המספרים של החצי השני של העונה האחרונה, הם שיחקו אתה.

rapgamer4ever

New member
הוא לא יכול לחזור לשיאו

הסיקור התקשורתי סביב רוז הראה כמה מפחדים בארה"ב לשחוט פרות קדושות.
ברור לכל מי שיש לו עיניים שהאתלטיות של רוז נפגעה משמעותית. בזמנו היה בלתי אפשרי להישאר בינו לבין הסל, היתרון שהוא יצר על השומר הפך אותו לשחקן שהוא.
כשרוז חזר מהפציעה ראו אותו מטביע באיזה אימון וכולם השתגעו שהוא חזר. אבל האמת היא שכל המדדים האתלטיים שלו נפגעו: הניתור, הזריזות ובעיקר הצעד הראשון.
&nbsp
כרגע רוב הפרשנים מתייחסים לרוז כשחקן שנפגע בעיקר בצד המנטלי ושהוא יכול לחזור להיות אולסטאר. החלק הראשון של המשפט שגוי ולגבי החלק השני אני בספק. אולי אולי הוא יוכל לעשות איזו עונת אולסטאר במזרח אבל אין סיכוי שהוא יתקרב לשחקן שהיה.

מסכים עם הכל.

ובלי קשר, אני חושב שרוז לפני הפציעה>ווסטברוק מבחינת אתלטיות.

fatnoam

Active member
הוא שם גדול שיכול לעזור בהבאת שמות גדולים

מקצועית הוא בטח לא יחזור לשיאו, ובלי קשר רכז עם קליעה בינונית לשלוש לא יכול להביא אותך לשומקום בכדורסל של היום.
&nbsp
אבל עדיין זו החתמה טובה לניקס לדעתי. הוא בטח מנהיג יותר טוב ממלו. את עונות השיא שלו מלו עשה כששיחקו איתו מנהיגים אחרים כמו צ׳ונסי או טייסון צ׳אנדלר.

myway23

Active member
הסיפור של רוז אחד המבאסים

שחקן עם כל כך הרבה פוטנציאל שהגיע לרמה גבוהה ואז התחיל להיפצע, פשוט מבאס
כמו שכולם רשמו, לחזור למה שהוא היה בשיא - הוא לא יחזור אבל הלוואי ויצליח בניקס!

Or Amit

New member
אני לא מבין את זה

הורנאסק דיבר על זה שיש להם רכז מבוגר (קלדרון) ורכז צעיר (גראנט) ושהם רוצים להביא רכז בן 27-8 שנמצא בשיא שלו.
ההנהלה כנראה שמעה 'רכז בן 27-8' והפסיקה שם
בנוסף הניקס שחררו את הגיבוי היחיד שנשאר להם לרכז (טוני רוטן, עד כדי כך המצב היה גרוע).
ראיתי בשבוע-שבועיים האחרונים סרטונים של פיניקס תחת הורנאסק, אין מצב שדרק רוז הייתה בחירה שלו, רכז חייב לקלוע משלוש אצלו בקבוצה. ליתר דיוק - כל שחקן חוץ מהסנטר חייב לדעת לקלוע לשלוש אצלו בקבוצה.
היתרון הוא שרוז יוכל לדחוף את הכדור מהר יותר קדימה. לא יודע אם יהיה מי שירוץ איתו, אבל לדחוף את הכדור הוא יוכל. לניקס נשארו עכשיו בערך 40 מיליון להחתים סנטר פותח, שוטינג גארד פותח (היי פיל, רעיון - אולי תביא את דמאר דרוזן כדי לבטל כל קליעה משלוש לקבוצה?) וספסל. הספסל של הניקס מונה כרגע את גאלוויי וקייל אוקווין, אה ואת ג'סטין 'לא טימברלייק וגם לא ג'ארו' הולידיי.
אז בסנטר הם ילכו על הווארד (לא, אלוהים, לא) או על נואה (לא, אלוהים, לא, רק בצרפתית), כמה מיליונים ילכו על להשאיר את דרק 'חולק ספר עם לנדסברג' וויליאמס ובשוטינג גארד אללה יודע.
אין סיבוב שני, אין לוטרי. קשה. קשה.

לא בלדסו ולא דראגיץ' הם קלעי שלוש גדולים והורנסק בנה אחלה

התקפה סביבם עד שהאגו השתלט.
אני במקומך לא הייתי מוטרד מזה שלניקס אין עדיין רכז מחליף, עוד לא יולי אפילו ויהיה להם מספיק זמן להשיג אחד סביר.
בקשר לרוז ומשחק ריצה אני לא כל כך אופטימי. הויברג ניסה לזרז את ההתקפה בשנה האחרונה ולמרות סיום חזק של רוז לעונה אחרי שכל הציפיות ממנו כבר נגמרו, אני לא בטוח שהוא מסוגל לסחוב סגנון כזה לאורך זמן.

למעלה