גע

jekiamir

New member
גע../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

גע בי בזעם גע בי לאט, שתיקות נועדו להלך לבד. אשרג בכאב, אתה בנטישה. עשב בר יעלה בטרם ניכשה. גע בי בזעם. זאת אני השבירה הבוחרת. גע בי לאט ולא בזאת האחרת. גע.

שמים1

New member
גע ../images/Emo79.gif

גע בי ברכות בשפתיים שרות בולעות בערגה צלילים שניגנתי. גע בי באלם עד ערב יפוח רוח קרירה תלטף את ליבך. גע בי בשיר במילים שכתבת, טומנות בחובן שאריות אהבה. דמדומים רחוקים מימים שעוד חשת כי הייתי עבורך האחת והיחידה. ברוכה הבאה ג'קי לפורום שירה אירוטית ואהבה

יערית 1

New member
נגיעות אהבה

נגיעות אהבה ציירת בגופי, במהלומות אור הארת דרכי. מתמכרת לך אט בתשוקה מתפתלת תחתך בתאווה. שזורה בתוכך, נפעמת משובל אהבתך בחוטים של ערגה אורגת ליבי בליבך.

אצבעות מהלכות

במבוכי קימורים וחמוקיים מהלכות האצבעות ויוצקות רסיסי תאווה במחבואים חושקים. להט מפלס דרכו אל להט, ובעולם צבוע במכחולי פלאים גוף מפרכס ונפעם, ואהבה חותמת את עצמה על ערש פרושה.

טאKילה

New member
אצבעות זהב..../images/Emo79.gif

לו הייתי ים נושק מרחקים וירח היה חג לראשי היית פורש אצבעות ששרביטן זהב מרעיד בגופי גלי תאווה. , הלילה צלצלו בתוכי פעמוני תשוקה רפה-אונים כמהתי, ערה להיות שלך דיברתי אל הכר כשיכור המדבר אל כוסו וזרימת האפלה עוטפת ייחולי הנכלם. איש אוהב ברוך השווה
שמחה לראותך כאן.

שמים1

New member
אליך תיטוף מילתי ../images/Emo79.gif

אליך תיטוף מילתי מעמקי חשקים קוראת אליך לבוא אלי למסע שכולו שתיקה. בין שבילי תשוקות. בעיניים בוהקות בצליל ופסיעה לדעת עימך אהבה. ותדע אותי בעיניים עצומות באצבעות רכות אומרות שירה. כמה טוב לראותך עימנו איש אוהב

יערית 1

New member
תחושות

תחושות מלטפות מתפשטות בתוכי כנחל סואן מתפלשות, לוכדות, כובשות. יוצקת ערגותיי לתוכך, נרקמת ברטט אהבתך, יודעת אותך.

כמו שאת

כמו שאת, אדוות הגלים מן הים מתרפסת על לחייך, ומתנגנת בערגה. ואני שעמסתי שנים על כתפי, לוגם מתוכך את משקה הנעורים ומפלס את דרכי אל מעונות אהבה מעודנים. כמו שאת....

יערית 1

New member
כמו שאתה

אבוא עטופה באהבתך לבושה במילותיך, מבושמת בנשיקותיך, מחובקת ברוך. תבוא אלי כבן מדבר, כאיש בנכר, כהלך רחוב, כאדם קרוב. כמו שאתה.

טאKילה

New member
תיגע בי...../images/Emo79.gif

תיגע בי לטף שארחף בעונג אצבעותיך צייר בי ערגתך ארגיש שונה מיוחדת. , תקושש בעורי זימה תבעיר בשרי ללהוט שעצמותיי יתפוררו אבלע בזעקת גופך להישרף בתשוקה על מצע גחליך. , אש אוכלת חלומותיי חושקת רוצה אליך אל מזבח אהבתך. jekiamir ברוכה הבאה

למעלה