ג'ניפר גארנר בהריוןן

a b u y a

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif

יאאאאאא... ג'ניפר שלנו הולכת להיות אמא.... האמת....אני די מתקשה להאמין שזה נכון כי תקשורת ניפחה מלא פעמים הריון(תרתי משמע)...וגם אם היא הייתה בהריון(למרות שזה רק חודשים ראשונים) אז איך היא שיחקה? היא צריכה לרוץ וכאלה...נשמע מופרך.... בכולופן...אם זה נכון אז שיהיה לה במזל"ט ענקייי
פרק הבא שישודר זה הפרק שהיא הפיקה נכון?

Alias4Ever

New member
../images/Emo49.gif

אוי ממש קשה ל לדמיין אותה עם ילד בידיים וול...המון מזל טוב שיהיה לה...

איכס, מהשרץ הזה?! ../images/Emo6.gif

חחח, סתם... אפלק, אל תיקח ללב
אני מת לראות מה יעשה JJ מהבטן שלה בעונה 5 של אליאס- "הריון מרמבלדי"

מה אני אגיד לכם - מאוכזבת...

סתם זה החיים שלה והכל, שתהיה מאושרת, אבל זה סתם מבאס.

limors2

Well-known member
יאאא באמת???../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo54.gif

LemonLimeLilach

New member
E News have confirmed?

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי נתן ל-ה-ם זכות לאשר את זה? הבנאדם היחיד שיכול לעשות confirmation זו ג'ניפר עצמה. סליחה, אבל... ייקח הרבה יותר מזה כדי לגרום לי להאמין. חוץ מזה, קשה לי להאמין שאין בחוזה שלה איזה סעיף על הריון. נכון, זה טבעי וזה נטורל וילדים זה שמחה - אבל היא צריכה להישאר רזה כמו מקל, לרוץ, לקפוץ ולעשות סלטות. יש כפילים, אבל אי אפשר לעשות סידני בהריון וכפילה לא בהריון. ועם כל הבעיות גב שלה - היא עדיין בכאבים אדירים ובקושי זזה - למה שהיא תיכנס להריון? זה רק יחמיר את הבעיות פי מיליון. קיצר. לא מאמינה.

צ'שמו ,יש סיכוי גדול שזה נכון כי

כבר כמה פרקים שיש לה מן "בליטה" מרגיזה כזאת בבטן....אז מי יודע ...אולי היא בפרייגננט

LemonLimeLilach

New member
תמיד יש לה בליטה בבטן

ככה הבטן שלה. גם העמידה שלה מוזרה, ככה שהבטן שלה בולטת יותר. קחו תמונות מלפני חמש שנים - אותה בליטה.

LemonLimeLilach

New member
אז היא בהריון?

לא הבנתי. גם בעונה ה 1 הבטן שלה ככה - זה אומר שהיא כבר 4 שנים בהריון?

Almost me

New member
בפנים

בבטן לא רואים כלום. אבל הפנים שלה טיפונת התעגלו וזה די סימן

LemonLimeLilach

New member
עדיין לא ברור

את העונה הזאת התחילו לצלם ביולי. אם פנים עגלגלות זה סימן להריון, והעגלגלות שלך החלה ביולי, זה אומר שהיא כבר הייתה צריכה ללדת פעמיים עד היום. ...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifממממ אני אישית לא בעד.... אבל אם ג'ניפר מאושרת, אז שיהיה להם במזל טוב../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif.... ואני קצת מסכימה עם לילך... אני צכה אישור מג'ניפר.... גם על בן אני לא ממש סומכת, אז בטח שלא על E אוןליין...

חבל!!!!! יום אבל לסדרה אליאס...

עצוב מאוד שג'ניפר גארנר נכנסה להריון דווקא מאפלק שכנראה יבגוד גם בה. בלי נישואים ובלי כלום - הריון! חבל שזה לא יצא לפועל עם מייקל וורטן.

LemonLimeLilach

New member
מה זה השטויות האלה?

1. אתה מכיר את בן שאתה יכול להגיד מה כנראה יקרה איתם? 2. אנחנו כבר לא בשנות ה 50, שזו הייתה בושה להיכנס להריון מחוץ לנישואים. תתקדמו הלאה.

למעלה