שיהיה לה מזל טוב... נכון שזה החיים שלה ובלה בלה בלה, אבל הלוואי וזה היה הבן/בת של מייקל
A ALiAS GiRL New member 8/5/05 #28 שיהיה לה מזל טוב...../images/Emo95.gif נכון שזה החיים שלה ובלה בלה בלה, אבל הלוואי וזה היה הבן/בת של מייקל
שיהיה לה מזל טוב...../images/Emo95.gif נכון שזה החיים שלה ובלה בלה בלה, אבל הלוואי וזה היה הבן/בת של מייקל
A AVIYA GIRL New member 8/5/05 #43 לדעתי לא... זה סתם שמועות כבר הרבה זמן שיש לה בטן קטנה....זה בתם קישקוש...והיא לא הייתה נכנסת להריון לפניהעונה החמישית של אליאש שהם עומדים לצלם...
לדעתי לא... זה סתם שמועות כבר הרבה זמן שיש לה בטן קטנה....זה בתם קישקוש...והיא לא הייתה נכנסת להריון לפניהעונה החמישית של אליאש שהם עומדים לצלם...
R RenanaD New member 9/5/05 #45 ../images/Emo4.gif דבר ראשון-עד שהיא/בן לא מודיעים על זה רשמית אני לא מאמינה. דבר שני-אם היא כן בהיריון אני לא אהיה הכי מרוצה בעולם, אבל אלה החיים שלהם אז ושיעשו מה שיעשה אותם מאושרים!
../images/Emo4.gif דבר ראשון-עד שהיא/בן לא מודיעים על זה רשמית אני לא מאמינה. דבר שני-אם היא כן בהיריון אני לא אהיה הכי מרוצה בעולם, אבל אלה החיים שלהם אז ושיעשו מה שיעשה אותם מאושרים!
M Moreiro New member 9/5/05 #47 מזל"ט? ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif ברכה מעניינת אני אשמור להודעה שזה באמת נכון חח אבל אהבתי: Jennifer Garner's new alias - mommy
מזל"ט? ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif ברכה מעניינת אני אשמור להודעה שזה באמת נכון חח אבל אהבתי: Jennifer Garner's new alias - mommy