ג'ניפר גארנר בהריוןן

LemonLimeLilach

New member
מה קשור לחיים? ../images/Emo6.gif

היית צריך לשים אמרה קלאסית של אירינה! ע"ע How do you say thank you to the woman who killed your father?
(ומה זה ז"ל? סליחה?!) אני מתגעגעת
כשאני אגמור סופסוף להוריד את העונה ה 1, יגיע הזמן למרתון עונה 2. ועכשיו הדיוידי שלי קורא את הדיסקים מאמריקה! אני לא צריכה לראות על המחשב יותר! Woohooo!

אההה! מזל טוב! הידד לנו! ../images/Emo6.gif

חחחחחחח, יוווו... איך שכחתי את האמירה הגאונית הזאת!!!!
אה, וכן- היא ז"ל... טוב נו, לפחות עד הפרק הבא בארה"ב
דיייייי... אני לא מאמין שיש עוד מעריצת פרקים 1-14 כמוניי! ראית את פרק 11, כשג'ק ו... נו, הבלונדה הפרחה הזקנה הזאת.. אריאנה קיין! כשהם במסעדה, ותוך כדי ה-CIA מחליף לו את הסים בפלאפון?! שיוווו... אחח JJ, נאמר לזכותך שהיית גאון. גאון קטן וממושקף שלי. ממש דרדס-מוח.

LemonLimeLilach

New member
מה זאת אומרת ראית?

ראיתי איזה עשרים אלף פעם. אני רק מאוהבת בויקטור גרבר עד קצות האצבעות ברגליים! מה שמוזר זה שבפרקים 1-14 אני יכולה לדקלם את התסריט. בפרקים שאחרי, אני בקושי יודעת מה קורה בכל פרק. ז'תומרת, יש את הקטע שהיא מתחפשת לבחורת אחווה עם החצאית פרה? לא היה לי מושג איזה פרק זה. והפרק שהיא הולכת עם ווהן למועדון סקס ויש את האיש הזה שהיא מנשקת בזמן שווהן מצלם, גם זה אין לי מושג איזה פרק זה. אני לא זוכרת
יש פוווול קטעים גאוניים.
דרדס. חי. אפעם לא חשבתי עליו כדרדס, אבל זה מתאים בול! מה עם הקטע שאירינה וסידני מתחבקות על הגג?
אני רואה את העונה ה 1 עכשיו בדיוק, וגם שם יש המון קטעים גאוניים. סידני באה להציל את ג'ק בקובה, תופסים אותה, והם מתקשרים עם מצמוצים. ג-א-ו-נ-י.

חחחחחחחח, אוויי כןןן ../images/Emo6.gif

או בפרק 13, כשג'ק אומר לה "יש עבודות בכביש המהיר", והיא מבינה מזה שתפסו אותו XDDDDDDDDD
זה כזה תקשורת מוזרה ביניהם! "סידני, מה שלומך?" "לא, נגמר המיץ תפוזים"

LemonLimeLilach

New member
זה עוד היה קוד שהם החליטו עליו

מראש! אבל המצמוצים? בחיים אני לא אתגבר על הגאונות. וגם עכשיו בדיוק ראיתי את שני הפרקים של קוונטין טרנטינו - שג'ק מתקשר עם מרשל עם הבלינקרים האדומים של האזעקה ואז מרשל עושה פעולת הסחה - דיייייי ענק! ועוד קטע ענק - סלואן מעצבן את טרנטינו וברקע המכוערת אומרת לו "בוא נלך לכספת בוא נלך לכספת". טרנטינו מוציא אקדח ויורה בה שלוש פעמים. פחחחחחחחח. ואיך אפשר לשכוח את האצבע הכרותה של סלואן? צמרמורת.

טחחחח, האצבע הכרותה ../images/Emo6.gif

ואז הוא עוד חתך בעונה 2 את האצבע של אמילי! מה הם מכינים פה, כף יד אנושית?!

LemonLimeLilach

New member
יש להם קטע עם אצבעות כרותות

גם בעונה ה 4 הייתה איזה אצבע
או שזה משהו עם ידיים... כי היה גם משהו עם יד, אני פשוט לא זוכרת מה
בטח מעונה 3.

Moreiro

New member
הא אבל אף אחד לא יכול להתחרות ../images/Emo121.gif

[
] בספגטיייייייייייייי
[309, לכל הלא מבינים מביניכם. מאז כל פעם שמישהו אומר ספגטי בא לי להקיא. וחברות שלי משתמשות בזה נגדי ואז עושות כאילו הן מושכות דברים מהבטן. זה ממש לא בסדר]

Kill Bernard

New member
גם בחיפה ראיתי שאפשר להזמין -

אבל זה 300 ומשהו לפי מה שאמרו לי.

Kill Bernard

New member
דוקא כששאלתי,

המוכר הסתכל על המחשב ועשה פרצוף של "300 ועוד... שקל, שניים, לא הרבה". כנראה באמת לא הרבה בסגנון 99.

limors2

Well-known member
../images/Emo10.gif זה 400......./images/Emo54.gif

אווווף. ובענק הוידאו בי-ם אין את זה ואמרו לי שלא יהיה להם...

LemonLimeLilach

New member
אחד מהמלהקים של אליאס הגיב על זה

ואמר שבפעם האחרונה שהוא ראה אותה, הוא ראה את הבטן שלה והיא הייתה שטוחה כמו פנקייק. (ציטוט מדוייק) Take it as you will.

למעלה