גנאדי - תתחדש

YOSFAN

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ded

New member
תתחדש,יא ,משוגע אחת../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תתחדש

שלום האם פספסתי משהו, כי לא הבנתי בסוף מה קניתה וכמה זה עלה? אודה לך אם תפרט, תודה. נו, SONY בתור מקור ל-HI END, נשמע כמו תובנה חדשה....

איפכה מסתברה

תתחדש ותיהנה, ידה ידה ידה.. אבל, האמנם עלינו לעודד את הטירוף הזה? מערכת בעשרות אלפי שקלים, וחוץ מכמה הקלטות מושלמות אי אפשר לשמוע שם כלום, וגם אז אין soundstage.. האם לא נכון יותר להשקיע אקוסטית או אלקטרו-אקוסטית?

freddi

New member
אתה מהיר../images/Emo2.gif ......תתחדש ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

miromiro

New member
תתחדש !!! מזלך שאתה לא בפורום

מכוניות, שם הנזקים יכלו להיות יותר כבדים(יש גם פורום גורדי שחקים) ביי מאיר

Croc

New member
אתה רק חושב כך........

שנים כבר אני חולם על איזו רודסטאר. אחל מ-SLK עם לוקסוס, ממשיך ל-Z3 עם פוזה ונגמר ב-MR2 עצבנית

danaya

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifCL 600../images/Emo73.gif

עכשיו רק תעיף את השולחן ואתה מסודר

aquila

New member
אחי - רק רולס רויס

יש להם מערכות אודיו של לקסיקון. האמת שללקסוס יש מארק לוינסון - בחירה קשה...

YanivZX6R

New member
רק אופנוע! מה ש R1 יכול לעשות

שום רכב לא מסוגל .....וגם לא יצליח לעולם! 180 ק"ג ל 182 כוחות סוס! (נתונים יבשים)

falou

New member
אתה מתכוון ללהירטב בגשם?

או להימרח על הכביש מכל בור/לטיפה של מכונית עוברת?

YanivZX6R

New member
או לקבל מכת אדרנלין ששום רכב

גם לא במליון דולר יכול לתת. וכל זה בכמה? כן 100K ש"ח. בדיחה אבל עד שלא תנסה לעולם לא תבין .

falou

New member
מעדיף, לא להבין

אם מישהו מחזיק כבד רק בשביל הסיבוב של שבת בבוקר, סבבה. אני מבין את זה. יש כיפים ששווים סיכון. אבל להסתכן יומיומית רק בשביל להגיע מ-A ל-B?!י

YanivZX6R

New member
הייתי נכנס פה לדיון ארוך אבל זה לא

הפורום המתאים. אבל אני יכול להבין אותך אולם אתה לא יכול להבין אותי. אני ממש לא מסוגל להעביר בכתב על מה אני מדבר. זו דעתך ואני מכבד אותה. נסהל להכנס לפה. אבל זה לדעתי יותר טוב. המשך יום נעים! יניב

למעלה