"ההוא" עם הדלת מלמעלה הוא מכשיר שמואד רציתי. אבל ניסיתי להישאר היגיוני ומצאתי את עצמי משכנע את ההנהלה לרדת מרכישה היקרה - תראו לאן הגענו. אם איכות RBCD הייתה חשובה לי - אין ספק שהייתי הולך על 777ES אבל היא לא. לכן אסתפק במכשיר הזה שעולה חצי ואמור להיות מאוד קרוב ב-SACD ל-777. ואחרי שנעשה לט כמה שיפצורים אז בכלל
........ לינדמן......... טוב, אולי בגילגול הבא.....
בארץ הקודש הרי פועלים רק "לפי הספר". והחוק מחייב לתת שנה. לכן יבואן המדהים נותן רק שנה אחת. אפילו שבאירופה נותנים לסדרה ES 3 שנים וב-US נותנים 5. ולגבי שאלתך, מרטין, האם אני אמתין - תשובתי לא השתנת - "אני מקווה"
מתי כבר תגיע לנחלה הסופית? השידרוגים האלו שלך יצאו כבר ממזמן מדרך ה"נורמל"... חלאס,תעשה חושבים פעם אחת באופן רציני ותרכוש מוצר שילווה אותך לאורך זמן. לא חבל על כל הכסף שאתה מפסיד בשידרוגים האלו?
מה זה נורמלי ומי נורמלי ? רב האנשים פה לפי ההגדרות האלה לא נורמלים. כל אחד עושה את חשבונות הרווח והפסד שלו לעצמו מה שנשאר לך זה לפרגן ו/או לאכול את הלב
מצאה חן בעיני המגירה - החרישית ובצועי הוידאו - כנראה מעולים. אבל ספק אנלוגי - זה קצת פסה לדעתי ולא מן הנמנע ש dvd דקיק וזול יותר עם ספק ממותג שמשתמש ב dac מקביל בבצועים יגיע לתוצאות דומות. אין אפס שהטכנולוגיה נראית מגניבה גם זה משהו