../images/Emo51.gif, אליוואי עליי קשרים כמו ש...
כמו שיש לכם
זה כבר חודשים רבים שאני דלוק על SACD, רוכש דיסיקם הייבריד של SACD ומנסה לברר איך אני מגשים את החלום הזה. לצערי מכשירים "שווים" של סוני היו יקרים בחו"ל ויקרים מאוד בארץ
. מכשירים של פיליפס ומרנץ לא היו מיבאים. כל מיני CLASSE, MF ושאר הירקות...... לצערי עוד לא זכיתי בלוטו
.... לפני כ-9 חודשים ממש לפני רכישת המרידיאן דיברתי עם חנויות של ישפאר על המכשיר DVD-9000ES של סוני. מדובר על DVD הכי יקר שלהם שגם מנגן SACD סטריאו. מחיר ישפאר היו לא היגיוניים בעיניי. לכן כבר חשבתי רבות על יבוא אישי של נכשיר יקר, של מכשיר זול+שיפורים. לפני כמה שבועות היה כאן מישהו שהזכיר את המכשיר הזה בבאזר של סוני דאז. הפעם מיהרתי להופיע בבאזאר הנוכחי והותפעתי לגלות ש-"מחיר שוק" שלו "מדבר אליי". בקיצור, אחרי בדיקה של יממה של SACD אצלי בבית (
ענקית לאייל SCD על השאלת 777ES) הבנתי שאני אוהב SACD והיום הלכתי לעשוק קניות ב-"שוק". זהו זה. מכשיר די מרשים (טוף, לא 777ES), כבד (כ-12 קילו), צבה זהב עם נורית "יהלום" כחולה נוסח KRELL
. מכשיר שנחשב בעל צליל SACD דומה מאוד ל-777ES ובעל פוטנציאל שדרוגים ושיפורים רב מאוד (כמו כל סוני ES הכבדים). עכשיו רק נשאר לעשות לו הרצה
ולגבי תרומתו של ה-SACD...... שבמיתוג A/B בין SACD ול-RBCD אני לא מצליח לעלות על הבדל. אבל אחרי חצי יום עם SACD חזרתי למרידיאן ו
- זה נשמע גרוע יותר. גנאדי נ.ב. כמה לינקים בשביל שתקנאו